- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.721
ben cok sicagda cok sogududa pek sevemiyorm ama biraz soguk biraz gunesli tam benm havalarimBen üşüyorum hala soğuk geliyo bana havalar.Yaz gelsede kızgın kumlardan serin sulara atlasak diycem ama iyice incelmeden gelmesin o yaz
bu sene kis baya soguk gecti ama kuzum ya ev isinmadi mubarekBende bu sene hep üşüdüm evin içinde bile hırkası dolaşıyom
merhaba canımmmerhabalar herkese
Selam canım nasılsın nasıl gidiyormerhabalar herkese
ilk defa hemen cevap alıyorum çok şaşırdım
Hele bu sene yazı öyle özledimki havalar ısınsa ben daha enerjik olurumben kış severim vallaha yazın vıcık vıcık ter falan öykk
Aslında ev sıcakta nedense ben çok üşüyorum ellerim bile buz gibibu sene kis baya soguk gecti ama kuzum ya ev isinmadi mubarek
Aslında ev sıcakta nedense ben çok üşüyorum ellerim bile buz gibi
Ben heralde diyetten diyorum
ama deniz havuz kum gunes :) bronz tenler :)ben kış severim vallaha yazın vıcık vıcık ter falan öykk
zamanla alisicaktir canm vucut simdi noluyor diyordur ondan belki usuyordur :)Aslında ev sıcakta nedense ben çok üşüyorum ellerim bile buz gibi
Ben heralde diyetten diyorum
ama deniz havuz kum gunes :) bronz tenler :)
zamanla alisicaktir canm vucut simdi noluyor diyordur ondan belki usuyordur :)
randevu alıp gittim hiç beklemedim canım Nazan hanım dı benim doktorAy orasıda hep kalabalık oluyo kolay gelsin geçmiş olsun.Konçuy diye bi doktor vardı hala ordamı o.Kadınmı adammı diye görene kadar pek bi merak ettiydim.
bestem nursenim inanki idolumsunBirbeste:
Beril77:
Silvers:
Hily25:
Kitkurdu:
Matilda:
Selinmh:
Mirayzuhal:
Sevda-gul:
Usagistan :
10 kişiyiz artık kızlar kızlar rakiplerimiz çoğalıyor haberiniz olsunnnn
Usagistan ortalığı birbirine katacak en son geldi en önlere geçecek duyan duymayana söylesinnnn..
Yakinda mefkuremi de aramiza bekliyoruz çünkü güzel spor yapiyo. ..
Dolmakalem bu hafta aramiza katilabilecegini söylemişti katılmasısşiddetle tavsiye edilir güneş yüzünü gistermeye başladı azıcık azıcık. . O yaz gelsin o güzel vücutlar ortaya çıksınnnn...
yaza tatil plani yapanlarrrrr bikini giyecek olaniniz çooookkkkk .. ne renk mayolariniz karar verdiniz mi.. yoksa ben hem keyfimi yapar spotsuz kalir hem zayiflar sarkarim mı dionuzzzzz..
Valla ben mayo giymeyecem giyecek olanlar iyi düşünün grubumuza katılınnnnnn
(Yeni özendirme çabalarımda buluşuruz ).. :)
beni beni selinin sporunu merak eden yok tabi tamam.hih kustum ;Silvers en çok seni merak ediyorum bugün spor dakikana ne yazacaksın die haberin olsun güzellik
bide o pencere var tabi ordan bakinca hep kis olsaama göt göbek yağlar
İnan cok enerjimden degil o sizi gaza getirme çabalarım hepsi .. sizinle uğraşırken aaa bide bakmışım kendim gelmişim gaza :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?