Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birbeste:
Beril77:
Silvers:
Hily25:
Kitkurdu:
Matilda:
Selinmh:
Mirayzuhal:
Sevda-gul:
Usagistan :

10 kişiyiz artık kızlar kızlar rakiplerimiz çoğalıyor haberiniz olsunnnn

Usagistan ortalığı birbirine katacak en son geldi en önlere geçecek duyan duymayana söylesinnnn..
Yakinda mefkuremi de aramiza bekliyoruz çünkü güzel spor yapiyo. ..
Dolmakalem bu hafta aramiza katilabilecegini söylemişti katılmasısşiddetle tavsiye edilir güneş yüzünü gistermeye başladı azıcık azıcık. . O yaz gelsin o güzel vücutlar ortaya çıksınnnn...
yaza tatil plani yapanlarrrrr bikini giyecek olaniniz çooookkkkk .. ne renk mayolariniz karar verdiniz mi.. yoksa ben hem keyfimi yapar spotsuz kalir hem zayiflar sarkarim mı dionuzzzzz..
Valla ben mayo giymeyecem giyecek olanlar iyi düşünün grubumuza katılınnnnnn

(Yeni özendirme çabalarımda buluşuruz ).. :)

bestem nursenim inanki idolumsun enerjine hayranim

Silvers en çok seni merak ediyorum bugün spor dakikana ne yazacaksın die haberin olsun güzellik
beni beni selinin sporunu merak eden yok tabi tamam.hih kustum ;(

ama göt göbek yağlar
bide o pencere var tabi ordan bakinca hep kis olsa

Selincim selinim canım :)) senide merak ettimm acaba sözünü tutup iki saat yuruyebildin mi.. yoksa üç erkeğin fırsat vermedi mii :))

İnan cok enerjimden degil o sizi gaza getirme çabalarım hepsi .. sizinle uğraşırken aaa bide bakmışım kendim gelmişim gaza :)))

İnan cok enerjimden degil o sizi gaza getirme çabalarım hepsi .. sizinle uğraşırken aaa bide bakmışım kendim gelmişim gaza :)))

kendi kendimizi gaza getiriyoruz :) bende dün eşimle evde ayakta eşimle birşey konuşuyorum baktım durduk yere bacak açma kapama yapıyorum beynime yazıldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…