- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.741
daha baslamadm canm ama mutlaka baslayip bitiricem :) 3 erkegin yemek icmek isi bitsin dogru bands :))Selincim selinim canım :)) senide merak ettimm acaba sözünü tutup iki saat yuruyebildin mi.. yoksa üç erkeğin fırsat vermedi mii :))
senn enerjin bizi spora itiyor canm benm okudukca yuru selin kim tutar seni diyorumİnan cok enerjimden degil o sizi gaza getirme çabalarım hepsi .. sizinle uğraşırken aaa bide bakmışım kendim gelmişim gaza :)))
Kızlar ben geldim bugün kendime hediye iki çanta aldım koyu bordo kahverengi
Bikaç renk daha alıcamda bugünlük yeter kıyafet alamıyoz çanta bari alalım
Hakediyorum ama dimi
Sağol tatlımSağlıkla iyi günlerde kullan canım bahara kadar sık dişini sonra yılların acısını azıcık çıkaralım derim
GÜLE GÜLE KULLAN CANIMKızlar ben geldim bugün kendime hediye iki çanta aldım koyu bordo kahverengi
Bikaç renk daha alıcamda bugünlük yeter kıyafet alamıyoz çanta bari alalım
Hakediyorum ama dimi
Tatlı dan vazgeçmelisin bence geçen de yemiştin galiba onun dışında menün güzel ama balığın yanında yoğurt mu yedin canımBU GÜNKÜ MENÜM
2 YUMURTA ,BİRAZ PEYNİR,DOMATES
1KURU İNCİR
ÖĞLEN:HAŞLAMA TAVUK,1 BARDAK AYRAN,TURP
AKŞAM:BALIK BUĞULAMA,YOĞURT 2 KAŞIK,1 KÜÇÜK KASE SÜTLÜ(AZ ŞEKERLİ)
EVET CANIM ADET DÖNEMİM O YUZDEN BİRAZCIK KAÇAMAK OLUYOR AMA NORMALE GÖRE ÇOK AZALTTIM ASLINDATatlı dan vazgeçmelisin bence geçen de yemiştin galiba onun dışında menün güzel ama balığın yanında yoğurt mu yedin canım
Tatlı dan vazgeçmelisin bence geçen de yemiştin galiba onun dışında menün güzel ama balığın yanında yoğurt mu yedin canım
YOĞURT VE SÜTLÜ BİR KAÇ SAAT SONRA CNMTatlı dan vazgeçmelisin bence geçen de yemiştin galiba onun dışında menün güzel ama balığın yanında yoğurt mu yedin canım
Tamam anlaşıldı kuru meyve yemeye çalışsan canımEVET CANIM ADET DÖNEMİM O YUZDEN BİRAZCIK KAÇAMAK OLUYOR AMA NORMALE GÖRE ÇOK AZALTTIM ASLINDA
İNŞALLAH ARTIK OYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM (BU ARADA GERÇEKTEN DİKKATLİ BİRİN SEVİNDİM BUNA):))Tamam anlaşıldı kuru meyve yemeye çalışsan canım
Kızlar okuyorum ama cevap yazamadım kışınızı yazınızı sporunuzu çantanızı
ben en çok yazı severim denizden gelmem yüzmeyi çok seviyorum çünkü
spora gelince 45 dk yürüyüş var bugün Alsancak harikaydı sahil boyu yürüyüş yaptım oğlanı babaya devrettim dahada spor yapabilirim onun için Listeye yazmıyorum çünkü beste gene gaza getirmişsin canım
Çantalar a gelince Güle güle kullan mefkurem bende geçenlerde aldım bitane
yarın da alışveriş pazar var çok işim var gelmezsem kusura bakmayın
akşama mutlaka gelirim ama
Teşekkür ederim kızlarGÜLE GÜLE KULLAN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?