Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Berilcim geçmişi okuyamafigini yazmışsın

Derslere basladim bugün ... o yüzden gecmisi okumayip menu bildirim yazarak katılabilecem yine canim.. ay sonuna kadar...Haberin olsun. .

Kizlar bunu da okuyamazsa beril biriniz soylermisiniz... söyleyene Teşekkürler .. :))))

Kızlar suyu karbonatli içiyorum bu arada.. haberiniz olsun

tamam canım ama istersen özelden de at kesin olsun araya kaynayabilir çünki

canım Allah zihin açıklığı versin diyet ikizim benim
dualarım seninle, kolaylıkla ve başarıyla atlatırsın inşallah

Kansızlığım çok olduğu için demir ilaçlarına başladım kansızlık sebep midir vermemeye bir de bu ara meto. şaşırtmak için ne yapabilirim 3 haftadır hiç hareket etmedim gibi hasta olduğum için hızlandırmak için Karatay dahilinde yapılacak bir şeyler var mı kabızlık için kayısı erik pırasa dışında ne yapabilirim incir yasak o nuda denedim kaptanım çok sordum değil mi

Perim ellerine sağlık güzelim
Kardeş takımada sevgiler, başarılar bizden olsun

Kızlar son zamanlarda gözlerim çok yorulup ve baş ağrısı yaptığı için dün hstye gittim zaten gözlerim bozuktu biraz daha ilerlemiş dr bir müddet bilgisayar tv tel ekranlarından uzak durmamı önerdi kısa bir müddet aranızdanolamayacağım ama haftalık bildirimleri yapacağım. Sizleri seviyorum görüşmek üzere

Menüm
Sabah ;
1 dilim ekmek / 1 dilim peynir / domates/salatalık
öğlen ;
50 gr. yaprak galeta
1 bardak ayran

ara; yok

akşam 50 gr. yaprak galeta 1 bardak ayran

yatarken pılbiberli yoğurt yerim

su ; 3 litre
spor 40 dk yürüyüş

galetanın zararlarını malesef yedikten sonra öğrendim son oldu benim için :)

zararlımıymış ben bilmiyordum neden zararlıymış peki

aaaa niye zararlıymış ki

menümü yazıp kaçayım

sabah: bir yumurta, kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
öğle: 3 çiğ köfte, yeşil salata
ara: bir elma, bir kivi
akşam: yoğurt

kızlar bugün bir cısım var yaaa
şekerli nescafe içtim bugün hava yağmurluydu bi keyif kahvesi olsun dedim uzun zamndır da şekersiz içiyodum bu sefer tadına varayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…