- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #94.961
okudum canım benimde midem bulandı yacanım mayayla şişirilmiş hamur dedi beril ve o maya bağırsaklarda ve midede gaz yapıyormuş kaloriside cabası
Paylaşım yaparsın tatlım ama listeye giremezsin keşke iki hafta daha en azından bildirimini yapsaydın 2 ayın doluyodu, ozaman izinli olurdunnasıl yani abla takımdan çıksam tekrar 6 ay sonramı gelcem ,listede olmasam bile paylaşım yapamazmıyım
olsun abla ben yinede uğrarım zaten bi ay sonra tamamen rahat olurum listede olmasam da paylaşım yaparımPaylaşım yaparsın tatlım ama listeye giremezsin keşke iki hafta daha en azından bildirimini yapsaydın 2 ayın doluyodu, ozaman izinli olurdun
Gerçi geçti artık liste paylaşıldı
Tmm cnm nasıl istersenolsun abla ben yinede uğrarım zaten bi ay sonra tamamen rahat olurum listede olmasam da paylaşım yaparım
nasıl olayım mefkurem aynı her şey aman aman başladı bende kurtuldum valla hafta sonu evde kalması yetiyor fazlası iyi değil.sen nasılsın bu aralar fazla uğramıyorsunErencim sen nasılsın güzelim görüşemedik bu ara, seninki işe başladımı
kolay gelsin mantı yeme canım salata veya kendine sebze pişirayy bir sürü işim var ütü bekler beni off bu kadar çamaşir yıkayan ben miyim yaaa nefret ettim ütüdenyarın kayınvalidemler geliyor..yandım valla şimdi mantı falan yapar=)))))))))))))
allah kolaylık versin canım başarılarBerilcim ve diger güzeller
Geldi çattı yine bi ders maratonum
Mayıs sonuna sinavim var.. sinu bile değil hatta...
Ders çalışmaya başlıyorum bugün. .
O yüzden artık geçmişi okuyamayacagim..
Günlük menümu yazarım. .. tartı bildirimlerimide yaparım. ..
Simdiden bana bişiler yazdığı halde cevap alamayanlardan özrümü diliyorum :))
Hadi Bismillah bana
merhabaSelamlar arkadaşlar
uzaklaşmıcm abla devam ediyorum bugün yürüyüşümü falan hep yaptımTmm cnm nasıl istersen
Fırsat buldukça buraya gelmeye çalışki diyetinden uzaklaşma emeklerin boşa gitmesin güzelim
Sağol cnm iyiyim buralardayım aslındanasıl olayım mefkurem aynı her şey aman aman başladı bende kurtuldum valla hafta sonu evde kalması yetiyor fazlası iyi değil.sen nasılsın bu aralar fazla uğramıyorsun
herkese iyi akşamlar menüm
sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
domates
salatalık
ara 13.00
az sütlü sade nescafe
akşam 18.00
4 tane fırında köfte
1 kase yoğurt
1 kase çoban salatası
ara 19..30
sade türk kahvesi
su 3 litre
Kızlar bugün köfte günümüydü bende köfte yedimBugünkü mönüm:
Sabah: domates,salatalik,zeytin,bir yumurta , bir dilim ekmek
Ara: yarım muz
Öğle: pırasa, bir bardak ayran
Ara: yok
Akşam: fırın köfte, karpuz
Su: iki litre
spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?