Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İSTANBUL Milliyet

İşyerinde yapılan kontroller sırasında sağlıksız üretim yapıldığı tespit edildi. Kontrolsüz şartlarda bayat ekmeklerin fırınlanarak öğütülmesiyle üretilen 15 çuval galeta unu ile yaklaşık 1 ton bayat ekmek imha edildi. Galeta unu imalatı aşamasında fırınlama işleminin bakteri ve küfleri öldürdüğünü ancak bunların oluşturduğu aflatoksin, okratoksin gibi mikotoksinlerin yapısının aynı kalacağını ve tüketiminde oluşturacağı zararları değiştirmeyeceğini belirten yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

nasıl yani abla takımdan çıksam tekrar 6 ay sonramı gelcem ,listede olmasam bile paylaşım yapamazmıyım
Paylaşım yaparsın tatlım ama listeye giremezsin keşke iki hafta daha en azından bildirimini yapsaydın 2 ayın doluyodu, ozaman izinli olurdun
Gerçi geçti artık liste paylaşıldı

Paylaşım yaparsın tatlım ama listeye giremezsin keşke iki hafta daha en azından bildirimini yapsaydın 2 ayın doluyodu, ozaman izinli olurdun
Gerçi geçti artık liste paylaşıldı
olsun abla ben yinede uğrarım zaten bi ay sonra tamamen rahat olurum listede olmasam da paylaşım yaparım

olsun abla ben yinede uğrarım zaten bi ay sonra tamamen rahat olurum listede olmasam da paylaşım yaparım
Tmm cnm nasıl istersen
Fırsat buldukça buraya gelmeye çalışki diyetinden uzaklaşma emeklerin boşa gitmesin güzelim

herkese iyi akşamlar menüm
sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
domates
salatalık
ara 13.00
az sütlü sade nescafe
akşam 18.00
4 tane fırında köfte
1 kase yoğurt
1 kase çoban salatası
ara 19..30
sade türk kahvesi
su 3 litre

allah kolaylık versin canım başarılar

sabah
peynirli omlet
1/2 kk peynir
4 zeytin
1 dilimekmek
1 tk portakal reçeli

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 kase meyveli nesfit sütle

akşam
4 çorba kaşiği kadar ıspanaklı yumurta
yarım dilim ekmek
1 lokma tavuk

ara
3 tane minik 9 katlardan

nasıl olayım mefkurem aynı her şey aman aman başladı bende kurtuldum valla hafta sonu evde kalması yetiyor fazlası iyi değil.sen nasılsın bu aralar fazla uğramıyorsun
Sağol cnm iyiyim buralardayım aslında

Bugünkü mönüm:

Sabah: domates,salatalik,zeytin,bir yumurta , bir dilim ekmek

Ara: yarım muz

Öğle: pırasa, bir bardak ayran

Ara: yok

Akşam: fırın köfte, karpuz

Su: iki litre
spor: yok
Kızlar bugün köfte günümüydü bende köfte yedim

Menüm

10.00 2 yum.peynirli omlet roka 1 sandwıch Ekm.

15.30 5 ekmeksiz fırın köfte, yeşil salata, yoğurt

Su 2.5 lt
Spor, temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…