- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.001
Hoş Geldin
73 e değilde 74 e yakın gibi geldi bana73.8 ama olsun
Hoşgeldin tatlımmmmmmm
Ne güzel yaa siz 60 lara yaklaşıyonuz Allah bizede nasip etsin inş.73.8 ama olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNe güzel yaa siz 60 lara yaklaşıyonuz Allah bizede nasip etsin inş.
Banada banadaaa73 e değilde 74 e yakın gibi geldi bana
inşaAllah 60 ları görecez :))
Sağolasın tatlişkom yazmışın bileaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah ablacım yaaaa valla 62 kilo olduğum dönemleri düşünüyorum hangi akla hizmet 85 e çıktım ben nasıl bi mide varmışda tutmamışım yaaaSağolasın tatlişkom yazmışın bile
Hayali bile çok güzel bide olsam sevinçten umarım heralde
AmiiiiinBanada banadaaa
Aminnnnn
Ya arkadaş siz 73 rakamını gördüm mü ona bakın ayrıntıya takılmayın73 e değilde 74 e yakın gibi geldi bana
inşaAllah 60 ları görecez :))
Ne güzel yaa siz 60 lara yaklaşıyonuz Allah bizede nasip etsin inş.
hahaha bende 7 rakamını görünce direk 70 diyormuyum kendime yok 78 bi ileri iki geri bir haftadırYa arkadaş siz 73 rakamını gördüm mü ona bakın ayrıntıya takılmayın
Tunaydınnn bende bayılırım o havaya o toprak kokusu ahh :)Yürüyüşe başladım nihayet hava yağmurlu ve bayılıyorum kapalı yağışlı havaya çıkıp ıslanarak yürüyüp geleyim hepinizi öpüyorum selamlar
bestecim meyve bahçesine felanmı gittin maşaAllah ne güzel meyveler onlar :))Slam kızlarrrrrr
Menüm
Sabah: 1kase yoğurt içine 1 incur 2 ceviz yulaf azıcık yaban mersini
Öğle:4 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık yumurtali ıspanak, karpuz peynir salatalık domates
Ara: 2 yeni dünya, yarim kase kiraz kara dut
Akşam: ( 15: 30) yarım kase hurma filtre kahve
Çok cok azıcık beyaz leblebi
Su: 3 lt karbonatlı
Spor: 160 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?