- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.041
Canım bu sorunun cevabını bulabilirsen bana da şöyleah ablacım yaaaa valla 62 kilo olduğum dönemleri düşünüyorum hangi akla hizmet 85 e çıktım ben nasıl bi mide varmışda tutmamışım yaaa
bende eşimle biyere gidince ne görsem alırım para ondan çıkacakya
Bencede fazla olmuş güzelimKizlar biliyorum akşam Adana lari baya fazla bulacaksınız ama ah benim bu kocam yok mu kocam ağzıma resmen tık ti hafta sonu mangal olayı beni öldürüyor ama yarın nöbetçi yarını hafif Geçi rece gi m
Linonun tek basina yag yaktigi koca bir yalanSabah tawa da yumurta
1 salam
Domates salatalik zeytin tahin pekmez 1 tatli kasigi
3bardak cay sekersiz limonlu acik
Aksam yogurt corbasi 2 tane yaprak sarmasi lbol salata
2 lt su 2 bardak bitki cayi normal su haric iki bardak limonlu su
Kizlar ben nerde okudum bilemiorum nirmal de parca atip siseme icerdim suya sikin diyor ayni seymidir zararlidir daha mi faydalidir fikriniz warmi....
Spor. Pazara ciktik uzaktaki parka gittik km ler ogrenip yazicam muck
Hosgeldin cnmYapmam gereken şeyleri okudum yarın sabah kalkar kalkmaz tartilcam ve zayıflama serüvenine start veriyorum buradaki destekle başarılı olmak istiyorum
Hoşgeldin tatlımMerhaba
Sanirim cok mantikliLinonun tek basina yag yaktigi koca bir yalan
Ama Spor yaparken ki aldigin c vitamini yag yakmani artirir. Burdaki püf nokta spor sirasinda aldigin limonlu su yag yakiyor gerci bu goruste kesin biilgi degil
Limonlu su niye icelim dersen suyu alkali yapar vucut kaliteli su alir deyim aslinda Derin bir mevzu da
Yillar once bir sicak su modasi vardi hani
Bende diyetisyene sormustum oda bana sicak suyu kuyruk yagina doksek eritmi demisti
O gunden beri bir dusunuyom limon, Karbonat, sirke yag yakarmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?