Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
C.tesi günkü menüm:
Form bisküvi
Yaş pasta
Mantar 4 dilim ekmek
2 lt su-spor yok
Pazar
2 tane sigara böreği-domates-peynir
Güveç-bulgur pilavı
2 lt su -yürüyüş
Anneler günü dolayısıyla çok yoğun bi hafta sonu geçirdim- yediklerime pek dikkat edemedim ama 59,8 kg olmuşum perşembe günü 60,4'tüm -600 vermişim

Menün seninde bildiğin gibi güzel değil tatlım ama -600 süper.
Hem bunları yiyip hemde eksi çıkıyosan çok iyi valla

Günaydınn Tünaydınn Sevgili yoldaşlarım :)
Malumunuz par günü tatil çalışan bir bayan olarak tüm işimi o güne sığdırıyorum ondan dolayı gelemedim. Dün ayrıca anneler günüydü tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutluyorum

Dün sabah 12 ye kadar cam sildim perde yıkadım temizlik yaptım çamaşır ıkadım serdim 12:30 da çıktık evden tarsus Ashabı kehf'e gittik ordan bişey mağarasına gittik adını hatırlamıyorum tarsus şelalesi felan derken ben kaçamak yaptım
Anneler günüydü kocam kızım ısrar edince kıyamadım onlara o kadar emek verdiler bozmak istemedim ve tabiki nu sabah + çıktım o yüzden ama stres yapmıyorum haftaya bomba gibi başladım perşembeye süper olacak herşey yürekten inanıyorum buna :)))
Geçmişe bakayım bakalım neler kaynatmışşsınız :)

Canım bu sorunun cevabını bulabilirsen bana da şöyle
o sorunun cevabı sanırım şöyle zayıflayınca hiç kilo almaycaz gibi geliyor hafif hafif almaya başlayıncada farketmiyoruz hani kurbağayı suyıun içine koyup altını yakınca yavaş yavaş ölür suyun ısındığını farketmez bizde öyle biz farkettiğimizde tabi iş işten çoktaaaaannnnnn geçmiş oluyor

Slm.Tatlım iyi gezmişiniz iyi olmuş
Gezdiğin yerler senin olsunda ne yedin ne içtin biraz ip ucu verseydin

Slm.Tatlım iyi gezmişiniz iyi olmuş
Gezdiğin yerler senin olsunda ne yedin ne içtin biraz ip ucu verseydin

Sabah ;
1 dilim ekmek
tavada 1 yumurta (salçalı)
1 dilim peynir

öğlen ;
3 dilim ekmek
yarım porsiyon saç kavurma
salata / ayran

akşam
2 dilim baklava
2 çatal dondurma yedim

Sabah ;
1 dilim ekmek
tavada 1 yumurta (salçalı)
1 dilim peynir

öğlen ;
3 dilim ekmek
yarım porsiyon saç kavurma
salata / ayran

akşam
2 dilim baklava
2 çatal dondurma yedim
Eeee bunları yedikten sonra bugün tartı nasıl cevap verdi bildirimini yapta görelim fıstık

Tşk.ederim Tatlım bende seni tebrik ederim.
Şükür bu hafta eksiyle başlayabildik

Sen nasılsın güzelim ne zamandır görüşemedik
Seninde az kaldı hedefine
sağol ablacım evet şükür güzel başladı hafta inşallah böyle de bitiririz
iyiyim ben yaza yaklaştık ya içim kıpır kıpır moralim güzel (çok şükür) sen nasılsın?
evet ablacım az kaldı hatta sadece 2 kilo kaldı hamilelikten önceki kiloma ama hala kıyafetlerim çok zor oluyor sanki iki kilo değil de vermem gereken 6-7 kilom varmış gibi neden öyle sence sporla mı ilgili acaba?

Selam kızlar dünkü döner ekmeksiz de olsa yarım porsiyon da olsa bana iyi gelmemis.. arti değilim şükür ama eksideydim almış götürmüş eksimi yarım porsiyon döner

Kilom: 60.02
Sabitim

Veren kizlar tebrik ederim. . Özelliklede yeyip yeyip verebilenleri ayrıca kutluyorum :))
Rosecim beni gecmissin iste bu. . Olması gereken oldu.. :)

Rose bende öyle hissediyorum kendimi canim.. bakiom kendime hic 60 kiloluk değilim sanki.. hedefe ulasinca bölgesel ugrasmam gereken yerlerimle ugrasacam.

diyet ikizim yakalarsın sen beni perşembeye çok var daha

Rose bende öyle hissediyorum kendimi canim.. bakiom kendime hic 60 kiloluk değilim sanki.. hedefe ulasinca bölgesel ugrasmam gereken yerlerimle ugrasacam.
tatlım dün bruncha gittik hava da güzel şöyle kot üstü tişört giyeyim istedim dedim nerdeyse 60 oldum dar mar olur elbet diye giymeye çalıştım ama bacağımdan geçiremedim içimden diyodum ki bu kadar kilo verdim heralde geçer bacağımdan belki kapatırken zorlanırım ama nerdeeeee
neden anlamadım heralde sporu artırmam gerekecek, eşim squat yap deyip duruyor galiba haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…