- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.101
Sağol cnm bende iyiyim inş.bu ay sonunda ucundanda olsa 7 leri görmek istiyorumsağol ablacım evet şükür güzel başladı hafta inşallah böyle de bitiririz
iyiyim ben yaza yaklaştık ya içim kıpır kıpır moralim güzel (çok şükür) sen nasılsın?
evet ablacım az kaldı hatta sadece 2 kilo kaldı hamilelikten önceki kiloma ama hala kıyafetlerim çok zor oluyor sanki iki kilo değil de vermem gereken 6-7 kilom varmış gibi neden öyle sence sporla mı ilgili acaba?
Bestem döner bendede aynı etkiyi yapmıştı o yüzden takma kafanaSelam kızlar dünkü döner ekmeksiz de olsa yarım porsiyon da olsa bana iyi gelmemis.. arti değilim şükür ama eksideydim almış götürmüş eksimi yarım porsiyon döner
Kilom: 60.02
Sabitim
Veren kizlar tebrik ederim. . Özelliklede yeyip yeyip verebilenleri ayrıca kutluyorum :))
Rosecim beni gecmissin iste bu. . Olması gereken oldu.. :)
çok istiyorum her gün tamam bugün başlayacağım diyorum ama yok yok akşam oluyor ve yorgunluktan oturduğum yerde kalakalıyorumSağol cnm bende iyiyim inş.bu ay sonunda ucundanda olsa 7 leri görmek istiyorum
Bence sen hedefine yaklaştığına göre sıkılaşmaya ağırlık verebilirsin
Julian 30 day var istersen ona başla yapanlar çok memnun
Yada plates
Sıkılaşırsan 1 beden farkeder
Bugün yeni bir gün tatlımçok üzüldüm ama abla ne bilim kendime ihanet ettim gibi geldi
tabiki hemde nasıl kemeri sıkacamBugün yeni bir gün tatlım
Bu pişmanlık seni birsüre kaçamak ihtiyacından uzak tutar iyi olur
Perşembeye kadar kemerleri sıkarsan vücutta şaşırır iyi olur.
Çok iyi anlıyorum cnm çalışanların işi gerçekten zorçok istiyorum her gün tamam bugün başlayacağım diyorum ama yok yok akşam oluyor ve yorgunluktan oturduğum yerde kalakalıyorum
Açılın yoldan Gülsüm geliyorrrrtabiki hemde nasıl kemeri sıkacam
bi ara baktım hatta pilates grubuna da yazdım kendimi ama başlayamadım olmadı bi türlüÇok iyi anlıyorum cnm çalışanların işi gerçekten zor
Kk da spor grupları varya oralara bak millet nasıl spor yapıyor belki o zaman şevke gelirsin gerçi ben halâ gelemedim
Beste sen ne yaptın Kızzzz bi kaç günde 2 Kilo gerçekten Süperrrrrr tebrikler cnmKizlar gecen persembe 69.8
Bugun 67.8
Sonuc 2.94
Ha ha saka gibi 70 le basladim bu yolculuga donu mukemmel benim icin suan ...
Dunki menum
Sabah bi krep peynirli
Ogleb turk kahwesi dondurma
Aksam mangal salata
2 lt su
Spor yok.....
Bugun sabah 1 zeytinyagina yumurta
Oglen 1 biber dolmasi yanina yogurt cikardim aksam da corba pirasa var
2 tane bitki cayi cikardim 2 lt lik te sise doldurdum ahanda baska icmek yemek yok bugunude bildirdim kizlar.....
Kizim hasta afedersiniz balgamli kusuo bende gribim aksam bildiresemezsem die yazdim eger farkli bisi yersem gece yazarim ki yemicem
Nalanım ne güzel bak bu hafta artı vercem diye uğramıcan kesin eksi olacaksın birazda spor yapabilirsen süper olurÖğlene mantarlı yumurta yapıyorum bu hafta spor yapıp protein ağırlıklı beslenip duruma bakacağım sizlerin planı ne
Zuhal beni geçtin senin adına çok sevindim kız benle kapış bu hafta olmazda sonraki haftaya rezerve edeyim seni
bestecim bunların hepsini 12:20 ye kadarmı yedinKızlar bugün ki menüm
Sabah: yarım armut yarım elma
Ara: 2 yeni dünya
Öğle: 2 kase yulafli yoğurt içine 2 gün kurusu 1 incir cok az yaban mersini 1 ceviz
Ara: 5 hurma filtre kahve
Aksam 2 salatalık
Su: 3 lt karbonatli su
Spor 90 dk yürüyüş
Bugün güne erken basladim.. o yüzden erkendende kapatma kararı aldım. .
Son yemek saatim 12: 20 oldu bugün. . Dayanmak istiyorum çünkü regl olmuşum az önce .. üstüne bide onun şişligi eklensin istemiom. .. kilomun neden gitmediği de belli oldu :)
ben öncekilere şaşırırken bide bunlar varmış :)Öğle yemegimde 3 tanede köfte yarimda salatalık var kızlar pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?