Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol cnm bende iyiyim inş.bu ay sonunda ucundanda olsa 7 leri görmek istiyorum

Bence sen hedefine yaklaştığına göre sıkılaşmaya ağırlık verebilirsin
Julian 30 day var istersen ona başla yapanlar çok memnun
Yada plates
Sıkılaşırsan 1 beden farkeder

Bestem döner bendede aynı etkiyi yapmıştı o yüzden takma kafana
Hafsonu normal yediğine göre şu 3 gün biraz sıkarsan bence daha etkili olacak

çok istiyorum her gün tamam bugün başlayacağım diyorum ama yok yok akşam oluyor ve yorgunluktan oturduğum yerde kalakalıyorum

çok istiyorum her gün tamam bugün başlayacağım diyorum ama yok yok akşam oluyor ve yorgunluktan oturduğum yerde kalakalıyorum
Çok iyi anlıyorum cnm çalışanların işi gerçekten zor
Kk da spor grupları varya oralara bak millet nasıl spor yapıyor belki o zaman şevke gelirsin gerçi ben halâ gelemedim

Kizlar gecen persembe 69.8
Bugun 67.8
Sonuc 2.94

Ha ha saka gibi 70 le basladim bu yolculuga donu mukemmel benim icin suan ...

Dunki menum
Sabah bi krep peynirli
Ogleb turk kahwesi dondurma
Aksam mangal salata
2 lt su
Spor yok.....

Bugun sabah 1 zeytinyagina yumurta
Oglen 1 biber dolmasi yanina yogurt cikardim aksam da corba pirasa var
2 tane bitki cayi cikardim 2 lt lik te sise doldurdum ahanda baska icmek yemek yok bugunude bildirdim kizlar.....

Kizim hasta afedersiniz balgamli kusuo bende gribim aksam bildiresemezsem die yazdim eger farkli bisi yersem gece yazarim ki yemicem

Beste sen ne yaptın Kızzzz bi kaç günde 2 Kilo gerçekten Süperrrrrr tebrikler cnm

Öğlene mantarlı yumurta yapıyorum bu hafta spor yapıp protein ağırlıklı beslenip duruma bakacağım sizlerin planı ne
Zuhal beni geçtin senin adına çok sevindim kız benle kapış bu hafta olmazda sonraki haftaya rezerve edeyim seni

Nalanım ne güzel bak bu hafta artı vercem diye uğramıcan kesin eksi olacaksın birazda spor yapabilirsen süper olur
Bu hafta bende normal yapıcam sadece çarşamba yoğurt düşünüyom
Ama haftaya atak zamanı 2 hafta dinlenmek yeter, konuşup bişeyler yapalım haftaya ikimizde güzel verelim istiyorum yoksa mayısı iyi kapatamıcaz

Kızlar bugün ki menüm

Sabah: yarım armut yarım elma

Ara: 2 yeni dünya

Öğle: 2 kase yulafli yoğurt içine 2 gün kurusu 1 incir cok az yaban mersini 1 ceviz

Ara: 5 hurma filtre kahve

Aksam 2 salatalık

Su: 3 lt karbonatli su
Spor 90 dk yürüyüş

Bugün güne erken basladim.. o yüzden erkendende kapatma kararı aldım. .
Son yemek saatim 12: 20 oldu bugün. . Dayanmak istiyorum çünkü regl olmuşum az önce .. üstüne bide onun şişligi eklensin istemiom. .. kilomun neden gitmediği de belli oldu :)

bestecim bunların hepsini 12:20 ye kadarmı yedin keşke tüm hakkını o saatte bitirmeseydin ilerleyen saatlere yaysaydın daha iyi olurdu bence açlık krizi geçirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…