Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

besteeee kız naaptın sen açıkla bakıyım :)))

ben öncekilere şaşırırken bide bunlar varmış :)

Bugün erken kalktım canim.. birde yürüyüş beni gercekten cok aciktiriyo. . Kahvaltida da bişi yemediğim için öğlene çok yükledim.
Bakma sen aslına bakarsan bi tabak yeşil fasulyenin vereceği tokluguda veremeyecek yiyecekler bir incir bir ceviz iki gun kurusu ... yazarken cok aslında. . Zihin açıklığı için yiyorum bu kadar kuruyemisi.. cok unutkanim ben. . Ama faydasını da cok görüyorum. . O yüzden birakmiyirum canım. .
Bunları yerkende diğer yiyecejlere pek yöne le mı yorum. . Cok yiyen ac gezen bi durum veriyo buda bana:)))

doğru diyorsun tok tutan şeyler değil yazarken çok görünüyor :)) ama yinede tüm güne serpseydin o kadar aç kalacaksın ondan dedim :)

Valla sas tim kaldım ama çok sevindim bende mi dene sem bir gün bu menü yu

Geçmiş olsun bu arada harika kilo veriyorsun Tebrikler

Hoppidicik -300
Rosebud -200
Mefkurem -500
Syes -600
Takyon + 200
Birbeste -sabit
Kitkurdu -sabit
BESTEKIZ -2000
Erenece -800

Kızlar aranızda gıda intolerans testi yaptiran yada hakkinda bilgi sahibi olan var mi.. nette arastirdihima göre bana pahali geldi. . Devlet hastanesi belli miktar bi farkla yapıyor da yaziyor nette. . Bazı özeller çok uyhina yapıyor da yazıyor. . Ne diyorsunuz. .
Hepimizin yaptırması lazim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…