- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.121
besteeee kız naaptın sen açıkla bakıyım :)))Kizlar gecen persembe 69.8
Bugun 67.8
Sonuc 2.94
Ha ha saka gibi 70 le basladim bu yolculuga donu mukemmel benim icin suan ...
Dunki menum
Sabah bi krep peynirli
Ogleb turk kahwesi dondurma
Aksam mangal salata
2 lt su
Spor yok.....
Bugun sabah 1 zeytinyagina yumurta
Oglen 1 biber dolmasi yanina yogurt cikardim aksam da corba pirasa var
2 tane bitki cayi cikardim 2 lt lik te sise doldurdum ahanda baska icmek yemek yok bugunude bildirdim kizlar.....
Kizim hasta afedersiniz balgamli kusuo bende gribim aksam bildiresemezsem die yazdim eger farkli bisi yersem gece yazarim ki yemicem
ben öncekilere şaşırırken bide bunlar varmış :)
doğru diyorsun tok tutan şeyler değil yazarken çok görünüyor :)) ama yinede tüm güne serpseydin o kadar aç kalacaksın ondan dedim :)Bugün erken kalktım canim.. birde yürüyüş beni gercekten cok aciktiriyo. . Kahvaltida da bişi yemediğim için öğlene çok yükledim.
Bakma sen aslına bakarsan bi tabak yeşil fasulyenin vereceği tokluguda veremeyecek yiyecekler bir incir bir ceviz iki gun kurusu ... yazarken cok aslında. . Zihin açıklığı için yiyorum bu kadar kuruyemisi.. cok unutkanim ben. . Ama faydasını da cok görüyorum. . O yüzden birakmiyirum canım. .
Bunları yerkende diğer yiyecejlere pek yöne le mı yorum. . Cok yiyen ac gezen bi durum veriyo buda bana:)))
doğru diyorsun tok tutan şeyler değil yazarken çok görünüyor :)) ama yinede tüm güne serpseydin o kadar aç kalacaksın ondan dedim :)
TebriklerGünaydın 9. Takım!biraz daha küçüldüğümüz bir hafta olur inşallah
Pazartesi bildirimimide yapayım:-300
Kızlar TebriklerHoppidicik -300
Rosebud -200
Mefkurem -500
tebrik ederim erencim senin mezuniyete ne kadar kaldı ?Kizlar Merhaba - 800
Valla sas tim kaldım ama çok sevindim bende mi dene sem bir gün bu menü yuGünaydın kızlar
C.tesi günkü menüm:
Form bisküvi
Yaş pasta
Mantar 4 dilim ekmek
2 lt su-spor yok
Pazar
2 tane sigara böreği-domates-peynir
Güveç-bulgur pilavı
2 lt su -yürüyüş
Anneler günü dolayısıyla çok yoğun bi hafta sonu geçirdim- yediklerime pek dikkat edemedim ama 59,8 kg olmuşum perşembe günü 60,4'tüm -600 vermişim
Bu sabah 62.9 idim canım mezuniyet 60tebrik ederim erencim senin mezuniyete ne kadar kaldı ?
aa süper canım ya sen yolu tamamlamışsın darısı bizlerin başına inşaallah yürekten tebrik ederim seniBu sabah 62.9 idim canım mezuniyet 60
Geçmiş olsun bu arada harika kilo veriyorsun TebriklerKizlar gecen persembe 69.8
Bugun 67.8
Sonuc 2.94
Ha ha saka gibi 70 le basladim bu yolculuga donu mukemmel benim icin suan ...
Dunki menum
Sabah bi krep peynirli
Ogleb turk kahwesi dondurma
Aksam mangal salata
2 lt su
Spor yok.....
Bugun sabah 1 zeytinyagina yumurta
Oglen 1 biber dolmasi yanina yogurt cikardim aksam da corba pirasa var
2 tane bitki cayi cikardim 2 lt lik te sise doldurdum ahanda baska icmek yemek yok bugunude bildirdim kizlar.....
Kizim hasta afedersiniz balgamli kusuo bende gribim aksam bildiresemezsem die yazdim eger farkli bisi yersem gece yazarim ki yemicem
Tesekkur ederim canım darısı başına mezun olsam da buradayımaa süper canım ya sen yolu tamamlamışsın darısı bizlerin başına inşaallah yürekten tebrik ederim seni
Geçen hafta kabus gibi idiTebrikler cnm eren geri döndü
tabiki canım gelmezsen kızarız zaten takımız biz sonuçta mezunda olsak yinede burdayız :)Tesekkur ederim canım darısı başına mezun olsam da buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?