Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ilk defa duydum bi araştırayım bende

ben çok istiyorum yaptırmayı ama çok pahalı ya
devlette duymadım yapıldığını ama ne kadarını karşılıyor acaba eğer uygunsa hiç durmam yaptırırım

Gıda İntoleransı, Şişmanlık, Kilo verememe, Migren, Akne, Nedeni bilinmeyen ödem, Gaz, Şişkinlik, Kronik yorgunluk, Kabızlık, Cilt problemleri (örn. sivilceler, kaşıntı nörodermatit, kronik egzema vs.), Romatizmal hastalıklar, Astım, İshal , Mide krampları, Depresyon, Uyku bozuklukları, Baş ağrısı, Solunum yolu hastalıkları, Kronik Farenjit, Sürekli nezle olma, Ağızda yaralar, Epigastrik Ağrılar, Crohn hastalığı, İrritabl Bağırsak Sendromu, Sık gribe yakalanma, Kronik burun akıntısı, OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu), Sedef hastalığı, Nörodermatit, Ürtiker... gibi birçok hastalığa yol açabilir.YORK Testi'ni yaptırmış olan 2500 hasta arasında yapılan anket şu sonuçları vermiştir:Hastaların;%91’ı, kendi pozitif deneyimlerine dayanarak YORK Testi'ni herkese tavsiye ettiklerini...%71’si, Bu test sonucunda sağlık durumlarının büyük ölçüde iyileştiğini...%79’i, Sorunlu olarak teşhis edilmiş gıdaları zamanla tekrar beslenme planlarına dahil ettikleri zaman düzelmiş olan semptomların %90'ının tekrar geri geldiğini belirtmişlerdir.

ben çok istiyorum yaptırmayı ama çok pahalı ya
devlette duymadım yapıldığını ama ne kadarını karşılıyor acaba eğer uygunsa hiç durmam yaptırırım

Bende ciddi ciddi düşünüyorum canim.. Hangi besinler bizde hangi etkiyi yaoiyorsa bir bir çıkarıyomus.. sadece bu testle hic diyet yapmadan onlarca kilo verenler var.. tek yaptıkları belki basli bi kac seyi hayatlarından çıkarmak. ..

Hep birlikte bi araştıralim mi kızlar. . Aslinda ayni şehirde olup toptan yaptırmak gerekirdi :)))

Aramizda yaptıran yok sanırım

ne kadarmış ücreti ?

Bende biliyorum cnm bu testi York testide deniyor
Bende çok istiyorumda heralde hastalık kasaları ödemiyor bizim burda ne kadar olduğunuda sormadım
Bazıları nette 400 Euro olduğunu yazmışlar
Eğer öyleyse benim için pahalı

Mesela çok masum olan bişeye kişinin hassasiyeti varsa bu maydonoz ıspanak yada başka bişey bunları bilmeden yediği sürece zor Kilo veriyor
Kızlar yaptırabilenler mutlaka yaptırın bence çok faydalı

ben bi araştırayım ya şöyle cüzi bi ücretle yapan hastane bulabilir miyim bakalım
aslında dediğin gibi aynı şehirde olanlarımız varsa hep beraber araştırıp bulmak lazım :)

Süpersinnnn tebrik ederim devamı gelsin inşallah, geçmiş olsun Duru ve sen hasta mı oldunuz

Valla sas tim kaldım ama çok sevindim bende mi dene sem bir gün bu menü yu

Yedi uyuyanlar mağarası takito

UOTE="mefkurem, post: 40906097, member: 650201"]Beste sen ne yaptın Kızzzz bi kaç günde 2 Kilo gerçekten Süperrrrrr tebrikler cnm[/QUOTE]
Buraya girmeden de yapiodum diyet ama sabitti kgm demkki simdi metobolizmam hizlandi olum rejimi yapmiorum ki en cok yiyenlerdenim burda cok hareket war su donem hic oturmuorum heralde onun etkisi cok fazla oldu yaz temizligi 2 kg werdirdi saka gobi insallah durmaz bole gider..m birde bitki form cay tuketimim cok ondan da olabilirmi bilemedim

besteeee kız naaptın sen açıkla bakıyım :)))
Cnm az ewwelde yazdim arkadasa yaz temizligi ve bitki cayi diorum...birde ben tam izah edemedim hani bi sure sonra kg wermeye baslar biraz durur tekrar baslar diie soylerler ya ole bisi heralde saskinim

Eklentiler

• IMG_20150511_105942.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…