- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.141
inşaallah ablacım perşembeye daha iyi oluruz ve ben +larımdan kurtulup - ye düşerim yoksa tek + bile altüst ediyor listeyiKızlar bugünkü listeye göre bu hafta birincilik gelecek heralde
ilk defa duydum bi araştırayım bendeKızlar aranızda gıda intolerans testi yaptiran yada hakkinda bilgi sahibi olan var mi.. nette arastirdihima göre bana pahali geldi. . Devlet hastanesi belli miktar bi farkla yapıyor da yaziyor nette. . Bazı özeller çok uyhina yapıyor da yazıyor. . Ne diyorsunuz. .
Hepimizin yaptırması lazim aslında
ooooo tebrikler tatlım :)Kizlar Merhaba - 800
ben çok istiyorum yaptırmayı ama çok pahalı yaKızlar aranızda gıda intolerans testi yaptiran yada hakkinda bilgi sahibi olan var mi.. nette arastirdihima göre bana pahali geldi. . Devlet hastanesi belli miktar bi farkla yapıyor da yaziyor nette. . Bazı özeller çok uyhina yapıyor da yazıyor. . Ne diyorsunuz. .
ben çok istiyorum yaptırmayı ama çok pahalı ya
devlette duymadım yapıldığını ama ne kadarını karşılıyor acaba eğer uygunsa hiç durmam yaptırırım
ne kadarmış ücreti ?Bende ciddi ciddi düşünüyorum canim.. Hangi besinler bizde hangi etkiyi yaoiyorsa bir bir çıkarıyomus.. sadece bu testle hic diyet yapmadan onlarca kilo verenler var.. tek yaptıkları belki basli bi kac seyi hayatlarından çıkarmak. ..
Hep birlikte bi araştıralim mi kızlar. . Aslinda ayni şehirde olup toptan yaptırmak gerekirdi :)))
Aramizda yaptıran yok sanırım
Bende biliyorum cnm bu testi York testide deniyorKızlar aranızda gıda intolerans testi yaptiran yada hakkinda bilgi sahibi olan var mi.. nette arastirdihima göre bana pahali geldi. . Devlet hastanesi belli miktar bi farkla yapıyor da yaziyor nette. . Bazı özeller çok uyhina yapıyor da yazıyor. . Ne diyorsunuz. .
Mesela çok masum olan bişeye kişinin hassasiyeti varsa bu maydonoz ıspanak yada başka bişey bunları bilmeden yediği sürece zor Kilo veriyorBende ciddi ciddi düşünüyorum canim.. Hangi besinler bizde hangi etkiyi yaoiyorsa bir bir çıkarıyomus.. sadece bu testle hic diyet yapmadan onlarca kilo verenler var.. tek yaptıkları belki basli bi kac seyi hayatlarından çıkarmak. ..
Hep birlikte bi araştıralim mi kızlar. . Aslinda ayni şehirde olup toptan yaptırmak gerekirdi :)))
Eksi olacağından hiç şüphem yok cnminşaallah ablacım perşembeye daha iyi oluruz ve ben +larımdan kurtulup - ye düşerim yoksa tek + bile altüst ediyor listeyi
ben bi araştırayım ya şöyle cüzi bi ücretle yapan hastane bulabilir miyim bakalımBende ciddi ciddi düşünüyorum canim.. Hangi besinler bizde hangi etkiyi yaoiyorsa bir bir çıkarıyomus.. sadece bu testle hic diyet yapmadan onlarca kilo verenler var.. tek yaptıkları belki basli bi kac seyi hayatlarından çıkarmak. ..
Süpersinnnn tebrik ederim devamı gelsin inşallah, geçmiş olsun Duru ve sen hasta mı oldunuzKizlar gecen persembe 69.8
Bugun 67.8
Sonuc 2.94
Ha ha saka gibi 70 le basladim bu yolculuga donu mukemmel benim icin suan ...
Dunki menum
Sabah bi krep peynirli
Ogleb turk kahwesi dondurma
Aksam mangal salata
2 lt su
Spor yok.....
Bugun sabah 1 zeytinyagina yumurta
Oglen 1 biber dolmasi yanina yogurt cikardim aksam da corba pirasa var
2 tane bitki cayi cikardim 2 lt lik te sise doldurdum ahanda baska icmek yemek yok bugunude bildirdim kizlar.....
Kizim hasta afedersiniz balgamli kusuo bende gribim aksam bildiresemezsem die yazdim eger farkli bisi yersem gece yazarim ki yemicem
Valla sas tim kaldım ama çok sevindim bende mi dene sem bir gün bu menü yu
inşaAllah ablamEksi olacağından hiç şüphem yok cnm
En az -1 olursun
tebrik ederim canımSlm arkadaşlar
Cuma kilom 74.5
Bu gün 74.1
Giden 400 gr
Yedi uyuyanlar mağarası takitoGünaydınn Tünaydınn Sevgili yoldaşlarım :)
Malumunuz par günü tatil çalışan bir bayan olarak tüm işimi o güne sığdırıyorum ondan dolayı gelemedim. Dün ayrıca anneler günüydü tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutluyorum
Dün sabah 12 ye kadar cam sildim perde yıkadım temizlik yaptım çamaşır ıkadım serdim 12:30 da çıktık evden tarsus Ashabı kehf'e gittik ordan bişey mağarasına gittik adını hatırlamıyorum tarsus şelalesi felan derken ben kaçamak yaptım
Anneler günüydü kocam kızım ısrar edince kıyamadım onlara o kadar emek verdiler bozmak istemedimve tabiki nu sabah + çıktım o yüzden ama stres yapmıyorum haftaya bomba gibi başladım perşembeye süper olacak herşey yürekten inanıyorum buna :)))
Geçmişe bakayım bakalım neler kaynatmışşsınız :)
Mersin gittik geçen sene oraya gidemedikYedi uyuyanlar mağarası takito
Cnm az ewwelde yazdim arkadasa yaz temizligi ve bitki cayi diorum...birde ben tam izah edemedim hani bi sure sonra kg wermeye baslar biraz durur tekrar baslar diie soylerler ya ole bisi heralde saskinimbesteeee kız naaptın sen açıkla bakıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?