Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersinnnn tebrik ederim devamı gelsin inşah, geçmiş olsun Duru ve sen hasta mı oldunuz

Saol bitanem ya dogum gubumzde usstk heralde bakalim dr. İkimizede antibiotik werdi fakat durunun kini baslamicaz galiba bakalim esim gelsin de drmuz 1 saatlik yolda basip gidemiorum

UOTE="mefkurem, post: 40906097, member: 650201"]Beste sen ne yaptın Kızzzz bi kaç günde 2 Kilo gerçekten Süperrrrrr tebrikler cnm
Buraya girmeden de yapiodum diyet ama sabitti kgm demkki simdi metobolizmam hizlandi olum rejimi yapmiorum ki en cok yiyenlerdenim burda cok hareket war su donem hic oturmuorum heralde onun etkisi cok fazla oldu yaz temizligi 2 kg werdirdi saka gobi insallah durmaz bole gider..m birde bitki form cay tuketimim cok ondan da olabilirmi bilemedim[/QUOTE]
Tatlım Form Çayı fazla içme, arada olabilir.çok sık içeren bağırsak tembelliği yapar

Hiç sorma perişan oldum bide yünü dövüyom komşular şikayete geldiler Bende kaptım yünleri anama gittim 2 gün daha buradayım kız bi sarma yapmışlar görme
aman tut kendini kızz ben dün yedim anneler günü diye yemeğe gitmiştik acısı bugün tartıda çıktı

Canim aksam oturdum sarma sardım. . Hemde etli sarma (
Ayyy bugun yesem bi türlü yemesrm bir türlü.. derken karar verdim. . Kapakli bi kaba aldım ve dondurucuma attim.. hedefime ulaşınca yiyecem. . Inan psikolojik olarak resmen yemiş kadar oldum. . Diğer türlü iki tane yeyim desem o ikiyle kalmazdi biliom... Istersen sende böyle yap.. çok iyi hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…