- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.161
Saol canim dr.a gittik ikimizede antibiotik werdi dr. Cok uzgunumGeçmiş olsun bu arada harika kilo veriyorsun Tebrikler
Saol bitanem ya dogum gubumzde usstk heralde bakalim dr. İkimizede antibiotik werdi fakat durunun kini baslamicaz galiba bakalim esim gelsin de drmuz 1 saatlik yolda basip gidemiorumSüpersinnnn tebrik ederim devamı gelsin inşah, geçmiş olsun Duru ve sen hasta mı oldunuz
yok hopişim onun biliyorum yeni bir mağara açılmış tarsusta yerin 400 metre kadar altına inilmiş oraya gittikYedi uyuyanlar mağarası takito
Buraya girmeden de yapiodum diyet ama sabitti kgm demkki simdi metobolizmam hizlandi olum rejimi yapmiorum ki en cok yiyenlerdenim burda cok hareket war su donem hic oturmuorum heralde onun etkisi cok fazla oldu yaz temizligi 2 kg werdirdi saka gobi insallah durmaz bole gider..m birde bitki form cay tuketimim cok ondan da olabilirmi bilemedim[/QUOTE]UOTE="mefkurem, post: 40906097, member: 650201"]Beste sen ne yaptın Kızzzz bi kaç günde 2 Kilo gerçekten Süperrrrrr tebrikler cnm
Gülşen nerelerdesin kız :)Ya temizlik diyet bide yaramaz kızım bana daha çok kilo verdirecek
Saol bitanem ya dogum gubumzde usstk heralde bakalim dr. İkimizede antibiotik werdi fakat durunun kini baslamicaz galiba bakalim esim gelsin de drmuz 1 saatlik yolda basip gidemiorum
Yaz temizliği yünlerim daha bitmedi yaGülşen nerelerdesin kız :)
Kızlar meraba bu saate kadar yazamadım yünlerimi alıp anneme gittim temizlik yaptığım için bende
65,6 den
64,9 a düştüm
ayy nefret ediyorum öyle ince işlerden o yüzden herşeyim pamukYaz temizliği yünlerim daha bitmedi ya
Aynen canımValla Harikasın o ya da bu sebep farketmez neticeye bakalım :)
Hiç sorma perişan oldum bide yünü dövüyom komşular şikayete geldilerayy nefret ediyorum öyle ince işlerden o yüzden herşeyim pamuk
Yün çok sağlıklı amaayy nefret ediyorum öyle ince işlerden o yüzden herşeyim pamuk
aman tut kendini kızz ben dün yedim anneler günü diye yemeğe gitmiştik acısı bugün tartıda çıktıHiç sorma perişan oldum bide yünü dövüyom komşular şikayete geldilerBende kaptım yünleri anama gittim 2 gün daha buradayım kız bi sarma yapmışlar görme
yok annemmm kalsın ben uğraşamam valla :))Yün çok sağlıklı ama
Ya dayanamicamaman tut kendini kızz ben dün yedim anneler günü diye yemeğe gitmiştik acısı bugün tartıda çıktı
kız bak listedesin sakın + çıkma perşembe günü aaaa tamam öğün olarak 3 sarma yanında yoğurt ye bari :))Ya dayanamicam
Ya dayanamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?