- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.181
He tamam abla merak etme şaka yapıom ben irademe sahip biriyim ben iki gün su orucu tutan kadınım bana sarma ne yapar kikız bak listedesin sakın + çıkma perşembe günü aaaa tamam öğün olarak 3 sarma yanında yoğurt ye bari :))
Valla abla çok iyi fikir ama ben annemdeyim işteCanim aksam oturdum sarma sardım. . Hemde etli sarma(
Ayyy bugun yesem bi türlü yemesrm bir türlü.. derken karar verdim. . Kapakli bi kaba aldım ve dondurucuma attim.. hedefime ulaşınca yiyecem. . Inan psikolojik olarak resmen yemiş kadar oldum. . Diğer türlü iki tane yeyim desem o ikiyle kalmazdi biliom... Istersen sende böyle yap.. çok iyi hissediyorsun
Oooooo abartmışlar abla senin kan grubun ne ?Kızlar gıda intoleransi testi işim yatti benim. .
Ozel hastaneler uçmuş
Bi tanesi 900 dedi
Bi tanesi : 1200- 1300 arası tutar dedi
bravoo valla gülşencim böyle iradelere bayılıyorum MaşaAllah :))He tamam abla merak etme şaka yapıom ben irademe sahip biriyim ben iki gün su orucu tutan kadınım bana sarma ne yapar ki
bu nedir yaaaaKızlar gıda intoleransi testi işim yatti benim. .
Ozel hastaneler uçmuş
Bi tanesi 900 dedi
Bi tanesi : 1200- 1300 arası tutar dedi
Sen daha söylemeden ben anladım a grubu kırmızı et süt inek peyniri hem ağırlık hastalık şişlik halsizlik ve kilo yapar zararlı yiyecekler domates patlıcan lahana karnı baharA Rh negatif canım
Sağol hayatımmmmmmbravoo valla gülşencim böyle iradelere bayılıyorum MaşaAllah :))
Bende a yım o yüzden zararlıları tüketmiyom hızlı kilo veriyom
Süt ürünlerinden keçî sütü koyun peyniri tüketiyom diğer söylediklerimi kırmızı et ancak eşim Kebab alırsa yiyom tavuk eti az tüketiyom bize kilo yapıyo kırmızı et sıfır gurubunu zayıflatıyoSen simdi bu söylediklerini hiç tuketmiyormusun canım
Süt ürünlerinden keçî sütü koyun peyniri tüketiyom diğer söylediklerimi kırmızı et ancak eşim Kebab alırsa yiyom tavuk eti az tüketiyom bize kilo yapıyo kırmızı et sıfır gurubunu zayıflatıyo
Bize en iyi sarımsak kuru kayısı erik yeşillik sebze salatalık maydanoz roka tere dere otu brokoli en şifalı zayıflatan balık hamsi olmayacak levrek somon palamut ton balığı dil balığıSöylediklerini dikkate almak istiom. . Peki bizi neler zayiflatiyo araştırdın yada uyhuladin mi.. canim..
Bize en iyi sarımsak kuru kayısı erik yeşillik sebze salatalık maydanoz roka tere dere otu brokoli en şifalı zayıflatan balık hamsi olmayacak levrek somon palamut ton balığı dil balığı
Mehmet ali bulut can Boğaz'dan çıkar mizaca göre beslenme nete yaz araştır bi göz at üzerinde tartışalım deneyimlerimi anlatayım
süt ve süt ürünleri kilo aldırır diyor yoğurt yemiyekmi yani şimdi a grubuNe varsa eskilerde var bunu ilk îbni sina lokman hekim gibi büyüklerimiz buluyo bazı insan et yiyip iyileşirkem kimisi hasta oluyo ve bu mizaç ( kan grubu ) serüveni başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?