Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne varsa eskilerde var bunu ilk îbni sina lokman hekim gibi büyüklerimiz buluyo bazı insan et yiyip iyileşirkem kimisi hasta oluyo ve bu mizaç ( kan grubu ) serüveni başlıyo

Bana bu bakış açısı cok mantıklı geldi ..
Şöyle bakmalı olaya.. b grubu a grubundan daha fazla et yemeli. . A grubuda daha fazla ot yemeli.. ama et yememeli denemez..

Kendimdende bildiğim için bu hoşuma gitti bu kadar..
Hic bur besin bana salata kadar iyi gelmiyor mesela... doymuyorum beni hic duyurmuyo ama asla sisirmez tabak tabak hatta legenlerle bile yesem rahatsiz etmez.. lavabo sorunum olmaz.. gaz siskinkigimi alir..fakat israrla zar zor yerim salatayı kendime rica minnet yerim..
Bunun aşkına yarin bi salata günü yapıyım kendime en iyisi ben :))))))

bende et yediğim zaman çok halsiz oluyorum kollarımı kaldıracak dermanım kalmıyor ama yoğurt benim hayat kaynağım ya ondan geçemem

bende et yediğim zaman çok halsiz oluyorum kollarımı kaldıracak dermanım kalmıyor ama yoğurt benim hayat kaynağım ya ondan geçemem

Ben hayatımda toplasan iki kg yoğurt yememisimdir.. bogazimdan inmez derdim hep sevmezdim.. diyetle yogurtcu oldum.. sütü cok icerdim ama oule böyle değil. .
Süt kabiz yapiyo beni yoğurt siskinlik yapıyo. . Ama yogurtta doyuruyo.. o yüzden yiyorum

Sana yapmıyor mu siskinlik ?
Senin kan grubun ne canım ?

Menüm

sabah ;
2 haşlanmış yumurta/1 dilim peynir

öğlen;
1 kase yoğurda 30gr yulaf 15 gr kuru üzüm

ara ;
1 elma

akşam ;
leblebi/fıstık toplamı 20 gr.

yatarken pul biberli yoğurt

su ; 4 litre
spor ; yok (anneme gideceğim çıkışta o yüzden yürüyemiycem)

Yarından itibaren sporuda arttırıyorum günlük 90 dk yürüyüş düşünüyorum 60 dk sabah erkenden 30 dk iş çıkışı

yok canım ben hatta geceleri yoğurt pulbiber limon yediğimden beri daha hafif hissediyorum şişliğim gitti a pozitif canım

Demekki o pozitif lik fark etmiş :))) ben negatif karı yım bak.. yogurda süte negatif :))))

Saka bi yana kişisel fakliliklarimmiz olacak tabi.. vucudun bile çocukluktan gelme alışkanlıklari oluyo..
Ama belkide pozitif negatif olusumuzda bi sebeptir

Ben et yeyince enerji doluuirum tam tersinize :))
Sende mi pozitifsin ebrarcim

Vay anasını ne negatif hatunmusum yahu :))

İyi akşamlar
menüm
sabah
2 haş yumurta
5 zeytin
salatalık
domates
öğlen
4 çatal mantarlı omlet
ikindi
tarçınlı süt
3 günkurusu
6 badem
akşam
ıspanak
yoğurt
su 2,5 lt
spor 40 dk yürüyüş

Canım sen kitabı okuduysan şu 0 grubu ne yer ne yemez bir yazsana

Bazı yerlerde çok yaygın kan grubuna göre beslenme
Bana pek uygun olduğunu düşünmüyorum
Ette yesem otta yesem eğer doyduysam yorgunluk falan hissetmiyom. Kilo vermemede bi etkisi yok heralde çünkü ben hem et hem ot yiyorum.sadece kendi deneyimlerime göre baklagil bulgur ve lahananın bana yaramadığını düşünüyorum
Ben A RH pozitifim

Menüm

9.00 1 armut 1 dil.karpuz

10.30 1 yum peynir salata 1 sandwıch Ekm.

18.30 fırında mücver yoğurt ayran

60 +30 dak.yüzme 10 dak suda gym =100 dak
Su 2 lt bitti devam

Yüzmeden geç gelince akşam yemeği biraz geçe kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…