- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.201
Ne varsa eskilerde var bunu ilk îbni sina lokman hekim gibi büyüklerimiz buluyo bazı insan et yiyip iyileşirkem kimisi hasta oluyo ve bu mizaç ( kan grubu ) serüveni başlıyo
süt ve süt ürünleri kilo aldırır diyor yoğurt yemiyekmi yani şimdi a grubu
bende et yediğim zaman çok halsiz oluyorum kollarımı kaldıracak dermanım kalmıyor ama yoğurt benim hayat kaynağım ya ondan geçememBana bu bakış açısı cok mantıklı geldi ..
Şöyle bakmalı olaya.. b grubu a grubundan daha fazla et yemeli. . A grubuda daha fazla ot yemeli.. ama et yememeli denemez..
Kendimdende bildiğim için bu hoşuma gitti bu kadar..
Hic bur besin bana salata kadar iyi gelmiyor mesela... doymuyorum beni hic duyurmuyo ama asla sisirmez tabak tabak hatta legenlerle bile yesem rahatsiz etmez.. lavabo sorunum olmaz.. gaz siskinkigimi alir..fakat israrla zar zor yerim salatayı kendime rica minnet yerim..
Bunun aşkına yarin bi salata günü yapıyım kendime en iyisi ben :))))))
bende et yediğim zaman çok halsiz oluyorum kollarımı kaldıracak dermanım kalmıyor ama yoğurt benim hayat kaynağım ya ondan geçemem
yok canım ben hatta geceleri yoğurt pulbiber limon yediğimden beri daha hafif hissediyorum şişliğim gitti a pozitif canımBen hayatımda toplasan iki kg yoğurt yememisimdir.. bogazimdan inmez derdim hep sevmezdim.. diyetle yogurtcu oldum.. sütü cok icerdim ama oule böyle değil. .
Süt kabiz yapiyo beni yoğurt siskinlik yapıyo. . Ama yogurtta doyuruyo.. o yüzden yiyorum
Sana yapmıyor mu siskinlik ?
Senin kan grubun ne canım ?
gerçekten ya bakarmısın uyumsuzluğa ben et yediğim zaman yataklık oluyorum resmen 2 saat uyumadan kendime gelemiyorumBen et yeyince enerji doluuirum tam tersinize :))
Sende mi pozitifsin ebrarcim
Vay anasını ne negatif hatunmusum yahu :))
Okumaya değer kan gurubum sıfır kanların atasıymış ilginç bir bilgiMehmet ali bulut can Boğaz'dan çıkar mizaca göre beslenme nete yaz araştır bi göz at üzerinde tartışalım deneyimlerimi anlatayım
Evet daha önce bütün insanlar sıfır gurubu imiş daha sonra insanlar iklimin farklılığına göre vücut reaksiyonları değişmiş örneğin Asya kıtası a gurubudur ot oburlar sıfır gurubu ise et oburdurOkumaya değer kan gurubum sıfır kanların atasıymış ilginç bir bilgi
Canım sen kitabı okuduysan şu 0 grubu ne yer ne yemez bir yazsanaEvet daha önce bütün insanlar sıfır gurubu imiş daha sonra insanlar iklimin farklılığına göre vücut reaksiyonları değişmiş örneğin Asya kıtası a gurubudur ot oburlar sıfır gurubu ise et oburdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?