- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.221
Hoşgeldin perimmmmBir çayınızı içmeye geldiiiimmmmmmm
Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):Canım sen kitabı okuduysan şu 0 grubu ne yer ne yemez bir yazsana
sıkma canını ya verirsin inşallahya bu arada benim kilo 600 gram fazla cıktı sinir oldum((((((
Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
- Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
- Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
- Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
- Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
- İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay
Zararlı olan yiyecekler:
- Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
- Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
- Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
- Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
- Portakal, aloe vera
- Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
- Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
- Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
- Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
- Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
- Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler
O Grubu
Rica ederim canım faydalı olduysam ne mutluEllerin dert görmesin canım sağolasın
Mönüm
Sabah: bir dilim ekmek, peynir, zeytin, bir yumurta
Ara: yok
Öğle : iki köfte, pırasa
Ara: karpuz, çilek
Akşam: iki dilim ekmekten yapılmış sandviç
Su:2.5 litre
spor: 1.5 saat
Yürüme bacım yürüme zne yemişsin de ne yakıcan :)Menüm
sabah ;
2 haşlanmış yumurta/1 dilim peynir
öğlen;
1 kase yoğurda 30gr yulaf 15 gr kuru üzüm
ara ;
1 elma
akşam ;
leblebi/fıstık toplamı 20 gr.
yatarken pul biberli yoğurt
su ; 4 litre
spor ; yok (anneme gideceğim çıkışta o yüzden yürüyemiycem)
Yarından itibaren sporuda arttırıyorum günlük 90 dk yürüyüş düşünüyorum 60 dk sabah erkenden 30 dk iş çıkışı
Hoşbuldum canımmHoşgeldin perimmmm
Nasılsın tatlım
Seve seve hangi çeşit çay istersen hepsi mevcut. İnan şu anda bende mate çayı içiyom hemen bitanede sana yapıyım
Canım hoş geldin bende bugün seni düşündüm soracaktım yazdın iyimisiniz döndün artık kilo ne durumda oğluşun nasıl kız çok sordum ama ne zamandır yoksunSelam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
Önemli değil tatlım, herkesin kendine göre koşuşturması varHoşbuldum canımmbiraz gecikmeli cevap yazdım canım kusura bakma iyiyim sağol sen nasılsın ?
Ohh ohhh mate süper ollluurr
Hoşbulduk canım dün gece geldik çok iyiyiz maşallah 67.1 vermişim sorun yok sen nasılsın hastalıkların iyimi birazCanım hoş geldin bende bugün seni düşündüm soracaktım yazdın iyimisiniz döndün artık kilo ne durumda oğluşun nasıl kız çok sordum ama ne zamandır yoksun
Hoşgeldinnnnn SevilimSelam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
Bende özledim buralarda değişmiş yeni kanlar gelmiş ama sizi görmek bi başka tabi iyileştim yuvaya döndümHoşgeldinnnnn Sevilim
Nasılsın güzelim iyileştinmi heralde eve döndün. Özledik Kızzzz
Benim standart her gün üç dilim ekmegim var zaten..Abooooow 3 dilim ekmek, hem karpuz hem Çilek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?