Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sen kitabı okuduysan şu 0 grubu ne yer ne yemez bir yazsana
Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):

• Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
  • Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
  • Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
  • Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
  • İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay

Zararlı olan yiyecekler:

• Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
  • Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
  • Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
  • Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
  • Portakal, aloe vera
  • Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek

Yenebilenler:

• Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
  • Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
  • Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
  • Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
  • Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler

O Grubu

kızlar yaaa annem varken iyiydi rahat rahat giriyordudm şimdi firsat bulamıyorum bi de otururken pıt pıt pc başinda hoş olmuyor( bana bi kaç gün müsade lütfen çünkü geçmişi bile okuyamadım kaptan sıkıntı olmaz di miii

Mönüm

Sabah: bir dilim ekmek, peynir, zeytin, bir yumurta

Ara: yok

Öğle : iki köfte, pırasa

Ara: karpuz, çilek

Akşam: iki dilim ekmekten yapılmış sandviç

Su:2.5 litre
spor: 1.5 saat

Ellerin dert görmesin canım sağolasın

Yürüme bacım yürüme zne yemişsin de ne yakıcan :)

Menüm
Sabah yımırta, peynir, zeytin, domates, Salatalık
Öğle 7 dilim hindi füme, light labne
Akşam 4-5 Kaşık ıspanak yemeği, yoğurt
Su 1,5 litre, yeşil Çay, light ice tea
Spor 1 saat yürüyüş

Selam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
Canım hoş geldin bende bugün seni düşündüm soracaktım yazdın iyimisiniz döndün artık kilo ne durumda oğluşun nasıl kız çok sordum ama ne zamandır yoksun

Hoşbuldum canımm biraz gecikmeli cevap yazdım canım kusura bakma iyiyim sağol sen nasılsın ?

Ohh ohhh mate süper ollluurr
Önemli değil tatlım, herkesin kendine göre koşuşturması var

Bende iyiyim cnm bu ay sonunda 7 leri görürsem daha mutlu olacam. Benim tek derdim Kilo vermek başka bişey düşünemiyorum inş.bi 20 kilo daha verirsem hedefime ulaşacam. Sen bilmiyorsundur ben 1 ocaktan beri 29 Kilo verdim (biraz övüneyim)

Canım hoş geldin bende bugün seni düşündüm soracaktım yazdın iyimisiniz döndün artık kilo ne durumda oğluşun nasıl kız çok sordum ama ne zamandır yoksun
Hoşbulduk canım dün gece geldik çok iyiyiz maşallah 67.1 vermişim sorun yok sen nasılsın hastalıkların iyimi biraz

Selam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
Hoşgeldinnnnn Sevilim
Nasılsın güzelim iyileştinmi heralde eve döndün. Özledik Kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…