- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.241
HosgeldiiinnHoşbulduk canım dün gece geldik çok iyiyiz maşallah 67.1 vermişim sorun yok sen nasılsın hastalıkların iyimi biraz
Aylardır kader arkadaşı olduk nede olsa bende sizleri arıyorumBende özledim buralarda değişmiş yeni kanlar gelmiş ama sizi görmek bi başka tabi iyileştim yuvaya döndüm
Ooooo harikassııınnn :) Ahhh bende tam 29 kilo vermiş olsaam uuufff süpeeer olluurr :) ama çok hızlı vermişsin yaa nasıl yaptın hayreeet ettimmÖnemli değil tatlım, herkesin kendine göre koşuşturması var
Bende iyiyim cnm bu ay sonunda 7 leri görürsem daha mutlu olacam. Benim tek derdim Kilo vermek başka bişey düşünemiyorum inş.bi 20 kilo daha verirsem hedefime ulaşacam. Sen bilmiyorsundur ben 1 ocaktan beri 29 Kilo verdim (biraz övüneyim)
Hoşbulduk canomHosgeldiiinn
E geldim artık tanışıp kaynaşırızAylardır kader arkadaşı olduk nede olsa bende sizleri arıyorum
Yeni arkadaşlarda renk kattı grubumuza tabi zamanla dahaiyi kaynaşıcaz
Hoşgeldin canımE geldim artık tanışıp kaynaşırız
Hoşbulduk sende hoşgeldin canım kızlar yatıyom iyi geceler öpüldünüzHoşgeldin canım
günaydın tatlımGünaydın kızlar nihayet tarti beni güldürdü bugün eksi gördüm oh bee :))) dıstık dıstık :)))
günaydın tatlım
hadi bakalım gözünaydın darısı hepimizin başına
bi çıtlatıver kaç oldn ki :)
yürüyemedim zaten canım yaa sabah kalkamıyorum bi türlüYürüme bacım yürüme zne yemişsin de ne yakıcan :)
matildacım teşekkür ederim canım hoşgeldinSelam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
bende kahvaltıya oturmadan önce tartılayım dedim ama üstümü çıkarmaya üşendim :))) perşembeye tartılırım artık sürpriz olsun :)Günaydın kızlar nihayet tarti beni güldürdü bugün eksi gördüm oh bee :))) dıstık dıstık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?