- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.261
hayırlı olsun kuzum, Allah devamını da getirsin :)5 i gördüm .. ama bak bu kadar tamam mı oda diyet ikizim için :)))))
Matilda hoş geldin bomba gibi bi girişin olsun inşallah bu hafta yavru
evet tatlım yemeyebilirizRosecim regl sayesinde veriyorum sanırım. . Birde dun en son saat 12.20 de yedim yemegimi cok etki etmiş. .
Salı çarşamba aksam yemeyelim ne dersin ?
Sanada illa bi tekkifte bukunacam bak :)))
Yürüyüşe gidiom gelince okurum canımcımm
tabii canımHa bu arada aksam iki salatalikla ayran içtim. . Yemeyelim derken böyle bişiler de yeriz illaki Rosecim
5 i gördüm .. ama bak bu kadar tamam mı oda diyet ikizim için :)))))
Günaydın kızlar Hoşbulduk güzelim inşallah bende ona uğraşıyorum bakalım nolcak5 i gördüm .. ama bak bu kadar tamam mı oda diyet ikizim için :)))))
Hoşbulduk canım iyi gördüm hepinizi maşallahmatildacım teşekkür ederim canım hoşgeldin
iyiyiz canım seninle daha iyi olduk :)Hoşbulduk canım iyi gördüm hepinizi maşallah
Sağol canım benim çok özledim buraları bugün işim pek çok evde yokken bi ev nası bukadar tozlanır anlaşılır şey değil temizlik var anlayacağın fırsat buldukça gelirim allah herkese kolaylık versiniyiyiz canım seninle daha iyi olduk :)
5 i gördüm .. ama bak bu kadar tamam mı oda diyet ikizim için :)))))
Ahaa benim rakiplerimevet tatlım yemeyebiliriz
az kaldı 5li rakamlara ha gayret
ben de reglim bu arada ama ben de şişlik oldu azıcık inşallah perşembeye iner
oooooooo canlarrr uçtunuz gittiniz yahu ben daha göremedim 5li rakamlarıGünaydın kızlar;
Dün:
Form Kraker , Yeşil çay
Et haşlamanın eti ve patatesi-2 dilim ekmek-Salata
Ciğer yedim annem kardeşlerimle dışarıda, yanına azıcık lavaş ekmek
2 saat yürüyüş - 1,5 lt su (su çok az farkındayım)
Ahaa benim rakiplerim
Beste kaç oldun ben 59,8 oldum hemen mağazalara koşup kıyafet falan denedim, hamileliğimden bu yana kendime sadece 1 tane pantolon aldım o da mecburiyetten dolabımı 4 kilo daha verirsem yenilemeye başlayacağım
canım hoşgeldinSağol canım benim çok özledim buraları bugün işim pek çok evde yokken bi ev nası bukadar tozlanır anlaşılır şey değil temizlik var anlayacağın fırsat buldukça gelirim allah herkese kolaylık versin
Tünaydın kitkurdu :)Tünaydın Tızlar
Canım Hoşbulduk ay gözümde büyüyor işler başladım ama bitirmek nasip olcak bakalım bugün zorcanım hoşgeldin
kolay gelsin valla boş evin nasıl tozlandığını ben de çözemedim valla
Canım benim tünaydın sanada iyiyim iş güç sen nası oldun sağlığın nasıRoseciğim Syes Sevil sizleri gördüm nasılsınız kızlar kıyafet planları oh ne güzel 5 e ne kalmış rose
evet tatlım yemeyebiliriz
az kaldı 5li rakamlara ha gayret
ben de reglim bu arada ama ben de şişlik oldu azıcık inşallah perşembeye iner
cümleten Günaydın gününüz aydın olsun :)
Göbeğim gitti sanki artık gözle görülür oldu bide regl olsam dahada iyi olacam 12 gün geçtialelrji ilaçları kullanıyorum yine ondan gecikti ilacı bıraksam kötü oluyorum off
hayırlı olsun kuzum, Allah devamını da getirsin :)
evet canım geciktiriyor şimdi tam mevsim değişimiya ilacı bırakırsam fena oluyorum o yüzden ilacı bırakmadan doğal yolla olmasını bekleyeceğim :) maydonuzu kaynatıp suyunumu içeceğim ?Canım çok geçmiş olsun
Alerji ilaci geciktiriyor muydu.. bak bende bitti ilacim ertesi gün oldum.. ondandı demek.. bidr olsan nokacak bak.. Istersen arada aspirin ic maydanoz suyu ic. Iyi gelebilir sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?