- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.281
Roseciğim Syes Sevil sizleri gördüm nasılsınız kızlar kıyafet planları oh ne güzel 5 e ne kalmış rose
Syes rakipcim persembeye sürpriz olsun canımcımm.. tadını çıkarıyım dur az :)))
Ama sen roseyle benden önce gördun 5 i bak sen en onde olacan ona göre :))
Kiz benim vücut belli olmazki beni sevindirirken uzuyor uzulurken sevindiriyo.. kafasina göre valla :)))
Rosem canim zaten 5 i gördün diebiliriz aramizdaki 100 200 gr dan hiiiiicc bişicikler olmazzz .. geçersin sen beniii eminim benn :)
Ikinizin üstünde gözlerimmmm güzel rakiplerim :))
evet canım geciktiriyor şimdi tam mevsim değişimiya ilacı bırakırsam fena oluyorum o yüzden ilacı bırakmadan doğal yolla olmasını bekleyeceğim :) maydonuzu kaynatıp suyunumu içeceğim ?
Ayy hepimiz zayıflayalımmmmm
benim en büyük derdim şişkinlik bi ondan tamamen kurtulsam tamamdır da olmuyor işte
Selam kızlar
Ayy kimileri 36 beden derdinde biz daha 44 lerdeyiz
Kızlar biz ayrı dünyaların insanlarıyız
anladım kuzum akşam kaynatayım olmazsa tadı nasılki ?Ben iç çamaşır almıştım .. sütyen den alerji oldum. . Geçici bi ilaçtı.. aman bitti şükür. . Ama seninki mevsimselmis canim iyi olda idare edersin artık napacan
On dk kaynat maydonozu günde bir kac defa ic.. faydasi oluyo. . Ona faydası olmasa ödem söktürüyo.. her sekilde tartiya faydasi olacaktır canım
ahh ahh abla ben üst 46 alt 44Selam kızlar
Ayy kimileri 36 beden derdinde biz daha 44 lerdeyiz
Kızlar biz ayrı dünyaların insanlarıyız
5 dilim karpuzun üçünü şimdi ikisini akşamüstü yiyeydin acıkmazdın :)))) karpuzun 1 dilimi 114 kaloriymiş 114*5 =570 kaloriKizlar bugün de günü 13: 15 te kapatmış bulunuyorum cok şükür
Menüm gelsin
Sabah: 1.5 kaşık yulaf kepegiyle omlet, ssalatalık, bir çatal peynir
Ara: bir erik iki tatli kaşığı incir muhallebisi
Öğle: el kadar haşlanmış tavuk Göğsü ,salata , 5 dilim kkarpuz
Akşam 1 salatalık yiyecem
Su: 3.5 lt karbonatli su
Spor: 90 dk yürüyüş
karpuz sade su midede yok olur gider çok yürüme bak açlıktan tansiyonun felan düşer canım dikkat et kendine çok bi hırslı gördüm seni :)))Tadi güzel de degil.. iğrenç te degil.. iciliyo canım
Karpuz o kadar kalorili miymiş. . Ooooo bilmiodum( ayyy bakmamistim bak onun kalorisine...
Bugun aksam sadece o beş dilim karpuz için yürüyüşe cikacam.. ahanda karar verilmiştir:)))
Drdihin gibi yapsam olurdu aslında ama tavuk kuruydu bogazimdan zor gecti göğüs olunca :))) Karpuzla islanmis oldu :)))))
Bahanede çok :))
Ama aksam yuruyecem allahtan bi aksilik olmazsa. .. görür o karouz gününü :)))))) Sağol canım hatirlattin iyi oldu. . Bi dilim yaş pasta kadarmis resmen
Görüşürüz bestecimMutfakta yarim saatlik isim var halledeyim derse oturacam.. grşrz canlar.. yarına inşallah
iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyorRoseciğim Syes Sevil sizleri gördüm nasılsınız kızlar kıyafet planları oh ne güzel 5 e ne kalmış rose
başlamak bitirmenin yarısıdır tatlım :)Canım Hoşbulduk ay gözümde büyüyor işler başladım ama bitirmek nasip olcak bakalım bugün zor
karpuz sade su midede yok olur gider çok yürüme bak açlıktan tansiyonun felan düşer canım dikkat et kendine çok bi hırslı gördüm seni :)))
ayyy sorma dün regl olmuşum deyince şok oldum yok artık dedim kendi kendime, ben de dün sabah oldum çünküKiz bizim bi taraflarimizda mı ikiz regl bile aynı gün :)))))))
inşallah hep beraber verelim kuzummAminnnnn inşallah gözüm sende.. darısı sana olsun ... Ben ne kadar verirsem sen daha cok ver bu hafta inşallah :)
şişkinlik için sana bi önerim var ben de acayip işe yaradı ki regl olmama rağmen eskisi kadar çok şişkinlik yaşamadımAyy hepimiz zayıflayalımmmmm
benim en büyük derdim şişkinlik bi ondan tamamen kurtulsam tamamdır da olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?