Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Syes rakipcim persembeye sürpriz olsun canımcımm.. tadını çıkarıyım dur az :)))
Ama sen roseyle benden önce gördun 5 i bak sen en onde olacan ona göre :))
Kiz benim vücut belli olmazki beni sevindirirken uzuyor uzulurken sevindiriyo.. kafasina göre valla :)))

Rosem canim zaten 5 i gördün diebiliriz aramizdaki 100 200 gr dan hiiiiicc bişicikler olmazzz .. geçersin sen beniii eminim benn :)

Ikinizin üstünde gözlerimmmm güzel rakiplerim :))

Roseciğim Syes Sevil sizleri gördüm nasılsınız kızlar kıyafet planları oh ne güzel 5 e ne kalmış rose

Sen nasılsın canım hamileliğimden bu yana ilk defa mutlu bir şekilde mağazalara girdim Şubat ayında 42 beden pantolon dar gelmişti şu an 38 bedenim 36 beden olmama az kaldı hatta hepimiz 36 beden oluruz inşallahhhhhhhh

Ayy hepimiz zayıflayalımmmmm

benim en büyük derdim şişkinlik bi ondan tamamen kurtulsam tamamdır da olmuyor işte

evet canım geciktiriyor şimdi tam mevsim değişimiya ilacı bırakırsam fena oluyorum o yüzden ilacı bırakmadan doğal yolla olmasını bekleyeceğim :) maydonuzu kaynatıp suyunumu içeceğim ?

Ben iç çamaşır almıştım .. sütyen den alerji oldum. . Geçici bi ilaçtı.. aman bitti şükür. . Ama seninki mevsimselmis canim iyi olda idare edersin artık napacan

On dk kaynat maydonozu günde bir kac defa ic.. faydasi oluyo. . Ona faydası olmasa ödem söktürüyo.. her sekilde tartiya faydasi olacaktır canım

benim en büyük derdim şişkinlik bi ondan tamamen kurtulsam tamamdır da olmuyor işte

Salata aliyo benim şişkinliğimi.. bide galiba vücut kac gun isterse o kadar gün o şişlikle dolaştıyo bizi. . Yada yanlış besinler şişlik yapıyo da biz anlamiyoz hangisi yapıyo. .
Geçmiş olsun canım

Kizlar bugün de günü 13: 15 te kapatmış bulunuyorum cok şükür

Menüm gelsin
Sabah: 1.5 kaşık yulaf kepegiyle omlet, ssalatalık, bir çatal peynir
Ara: bir erik iki tatli kaşığı incir muhallebisi

Öğle: el kadar haşlanmış tavuk Göğsü ,salata , 5 dilim kkarpuz

Akşam 1 salatalık yiyecem

Su: 3.5 lt karbonatli su
Spor: 90 dk yürüyüş

Selam kızlar
Ayy kimileri 36 beden derdinde biz daha 44 lerdeyiz
Kızlar biz ayrı dünyaların insanlarıyız

Ssttt sen arkana doğru bi baksana bakıyım ne görecen. Bak bak ne var orda. . Aaa hadi ben sana söyleyim 29 kilo vermiş bi hatun varrrr..

anladım kuzum akşam kaynatayım olmazsa tadı nasılki ?

Selam kızlar
Ayy kimileri 36 beden derdinde biz daha 44 lerdeyiz
Kızlar biz ayrı dünyaların insanlarıyız
ahh ahh abla ben üst 46 alt 44
5 dilim karpuzun üçünü şimdi ikisini akşamüstü yiyeydin acıkmazdın :)))) karpuzun 1 dilimi 114 kaloriymiş 114*5 =570 kalori

Tadi güzel de degil.. iğrenç te degil.. iciliyo canım

Karpuz o kadar kalorili miymiş. . Ooooo bilmiodum ( ayyy bakmamistim bak onun kalorisine...
Bugun aksam sadece o beş dilim karpuz için yürüyüşe cikacam.. ahanda karar verilmiştir :)))

Drdihin gibi yapsam olurdu aslında ama tavuk kuruydu bogazimdan zor gecti göğüs olunca :))) Karpuzla islanmis oldu :)))))
Bahanede çok :))

Ama aksam yuruyecem allahtan bi aksilik olmazsa. .. görür o karouz gününü :)))))) Sağol canım hatirlattin iyi oldu. . Bi dilim yaş pasta kadarmis resmen

karpuz sade su midede yok olur gider çok yürüme bak açlıktan tansiyonun felan düşer canım dikkat et kendine çok bi hırslı gördüm seni :)))

Roseciğim Syes Sevil sizleri gördüm nasılsınız kızlar kıyafet planları oh ne güzel 5 e ne kalmış rose
iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
evet canım ya şaka gibi kendimden hiç umudum yoktu ne yalan söyleyim ama az kaldı
ama sıkılaşmam gerekiyor acilen çünkü kıyafetlerim sanki hala vermem gereken daha fazla kilom varmış gibi olmuyor

karpuz sade su midede yok olur gider çok yürüme bak açlıktan tansiyonun felan düşer canım dikkat et kendine çok bi hırslı gördüm seni :)))

500 kalori bana hırs yaptırdı ne edem :)) karpuz ucar gider kalorisi kalır midemde.. son can cekistirmelerim ya ondan bu hırs :))) zaten muhallebi de var.. yürüyüş bana şart olmuş :)))

Grşrz canım :)

şişkinlik için sana bi önerim var ben de acayip işe yaradı ki regl olmama rağmen eskisi kadar çok şişkinlik yaşamadım
ben bi haftadır maydonoz limon kürü yapıyorum sabahları aç karnına sanıyorum ki ondan şişkinliğim epey azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…