- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.301
O köye gitti cnm ebesinde çıban varmış ameliyat oldu heralde bu hafta sonu dönerkızlar bu arada derin nerelerde bilen var mı, ne zamandır görmüyorum merak ettim
Selam kızlar
Ayy kimileri 36 beden derdinde biz daha 44 lerdeyiz
Kızlar biz ayrı dünyaların insanlarıyız
şişkinlik için sana bi önerim var ben de acayip işe yaradı ki regl olmama rağmen eskisi kadar çok şişkinlik yaşamadım
ben bi haftadır maydonoz limon kürü yapıyorum sabahları aç karnına sanıyorum ki ondan şişkinliğim epey azaldı
Inş.Tatlım tabi sabırlı olmak gerekirŞubat ayında bende 44 bedendim isteyince oluyor ki sen de istiyorsun manken gibi olacağız inşallahhhhh
öyle mi ben de yapayım sağol tatlı rakibim
Inş.Tatlım tabi sabırlı olmak gerekir
Kendime 4-5 ay verdim inş.38 bedene düşecem
Taaa 50 bedenlerden 38 düşmek çok ayrı bi keyif olacak benin için
Ooyyyy Kıyamamaaam bugün 44, bir kaç ay sonra bi bakmışsın 38...Selam kızlar
Selam kızlar
Tamam ablacım sağolO köye gitti cnm ebesinde çıban varmış ameliyat oldu heralde bu hafta sonu döner
neeeeeeeee şaka mı yapıyosun şubatta 44 şimdi 36ya girmek üzeresinŞubat ayında bende 44 bedendim isteyince oluyor ki sen de istiyorsun manken gibi olacağız inşallahhhhh
öyle mi ben de yapayım sağol tatlı rakibim
ablacım sen çok iyi bir örneksin hepimiz için istedikten sonra kilo veremiyorum diyet yapamıyorum yemeği çok seviyorum (hepsi benim bahanelerimInş.Tatlım tabi sabırlı olmak gerekir
Kendime 4-5 ay verdim inş.38 bedene düşecem
Taaa 50 bedenlerden 38 düşmek çok ayrı bi keyif olacak benin için
Buradaki herkes inatçı ve sabırlı doğum kilosu olduğu için mi çabuk verdim bilmiyorum ama verdim ciddenneeeeeeeee şaka mı yapıyosun şubatta 44 şimdi 36ya girmek üzeresin
vay canına çok iyi yaa tebrik ederim canım seni
yok kuzum yok ya ben senin rakibin olamam valla ben marttan beri 40-42 arasından 38'e zorlamaya yeni yeni başladım anca
MAALESEF ÖYLE BEN DE 15 KİLOYU 1 YILDA VERDİM AMA SON 5 KİLOYU HALA VEREMEDİMBuradaki herkes inatçı ve sabırlı doğum kilosu olduğu için mi çabuk verdim bilmiyorum ama verdim ciddenama şimdi vermek daha zor oluyor, bu arada çok üzgünüm ama rakibimsin
maşallah sanaBuradaki herkes inatçı ve sabırlı doğum kilosu olduğu için mi çabuk verdim bilmiyorum ama verdim ciddenama şimdi vermek daha zor oluyor, bu arada çok üzgünüm ama rakibimsin
Ssttt sen arkana doğru bi baksana bakıyım ne görecen. Bak bak ne var orda. . Aaa hadi ben sana söyleyim 29 kilo vermiş bi hatun varrrr..
Vuuuuu şu an 44 beden misin tebrik ederim iyi vermişsin, veriyorsun
Teşekkür ederim kızlar yine bugün şımarma günümdeyimablacım sen çok iyi bir örneksin hepimiz için istedikten sonra kilo veremiyorum diyet yapamıyorum yemeği çok seviyorum (hepsi benim bahanelerim) gibi şeylerin koskoca birer bahane olduğunun canlı örneğisin tebrik ediyorum seni canı gönülden
MAALESEF ÖYLE BEN DE 15 KİLOYU 1 YILDA VERDİM AMA SON 5 KİLOYU HALA VEREMEDİM
Sağol canım çok şımardım bugünmaşallah sana
kuzum benimki de doğum kilosu hatta doğumdan sonra bi de üstüne aldım ben kilo o yüzden bu senin başarın başka bişe değil
hakkındır tatlım, şımar tabiSağol canım çok şımardım bugün
Hep birlikte vereceğiz bir de başarı hikayemizi yazacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?