- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.341
beste ben yaptırmadım inanki bu konu hakkında çok cahilim geçmişi okumayı bitirince bir araştırayım merak ettimKızlar aranızda gıda intolerans testi yaptiran yada hakkinda bilgi sahibi olan var mi.. nette arastirdihima göre bana pahali geldi. . Devlet hastanesi belli miktar bi farkla yapıyor da yaziyor nette. . Bazı özeller çok uyhina yapıyor da yazıyor. . Ne diyorsunuz. .
Hepimizin yaptırması lazim aslında
seninkiler ayaklarını sürümüşler bugün de benimkiler geldikızlar ya dn bi koşturmaca kayınvalidemler geldi..bugunde misafir giremedim yarın okuyacağım geçmişiiii
Tatlım sucuklar tavada biraz kızartıyon üzerine küçük doğranmış domatesleri koyup birazdaha pişiriyon, güzel oluyor tavsiye etmem yapma4.5 ay beklemis bide üzülüyo ye anam ye hakkin senin :)) o kaar olacak..
Ayyy mefkurecim domatesli sucuk nasil bişi menemenin amcasının oglu gibi mi oluyo :))) poğaça da yenir haaa
Kuzum kiyamam sana yaYa bitmiyor tatlım yarına devam artık
İnsallah canim bakalim yuruyuslere asilmayA basladim bu araAz kalmış ama yürüyüşle sıkılaşırsın az daha gayret
Nalanım bugün ben ne halt ettim gördünmüiyi akşamlar tızlar
gerçekten doğru harika açıklamışsın canımo sorunun cevabı sanırım şöyle zayıflayınca hiç kilo almaycaz gibi geliyor hafif hafif almaya başlayıncada farketmiyoruz hani kurbağayı suyıun içine koyup altını yakınca yavaş yavaş ölür suyun ısındığını farketmez bizde öylebiz farkettiğimizde tabi iş işten çoktaaaaannnnnn geçmiş oluyor
bacaklar için leslie yi öneririm rose harika inceltiyor bir ara ben yapıyordum baya fark ettitatlım dün bruncha gittik hava da güzel şöyle kot üstü tişört giyeyim istedim dedim nerdeyse 60 oldum dar mar olur elbet diye giymeye çalıştım ama bacağımdan geçiremedim içimden diyodum ki bu kadar kilo verdim heralde geçer bacağımdan belki kapatırken zorlanırım ama nerdeeeee
neden anlamadım heralde sporu artırmam gerekecek, eşim squat yap deyip duruyor galiba haklı
Sucuk yerine Lihgt jambonla yapaydin aynı tarifi on numara diet menemeni olurduTatlım sucuklar tavada biraz kızartıyon üzerine küçük doğranmış domatesleri koyup birazdaha pişiriyon, güzel oluyor tavsiye etmem yapma
Bilgi için teşekkür ler canımGıda İntoleransı, Şişmanlık, Kilo verememe, Migren, Akne, Nedeni bilinmeyen ödem, Gaz, Şişkinlik, Kronik yorgunluk, Kabızlık, Cilt problemleri (örn. sivilceler, kaşıntı nörodermatit, kronik egzema vs.), Romatizmal hastalıklar, Astım, İshal , Mide krampları, Depresyon, Uyku bozuklukları, Baş ağrısı, Solunum yolu hastalıkları, Kronik Farenjit, Sürekli nezle olma, Ağızda yaralar, Epigastrik Ağrılar, Crohn hastalığı, İrritabl Bağırsak Sendromu, Sık gribe yakalanma, Kronik burun akıntısı, OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu), Sedef hastalığı, Nörodermatit, Ürtiker... gibi birçok hastalığa yol açabilir.YORK Testi'ni yaptırmış olan 2500 hasta arasında yapılan anket şu sonuçları vermiştir:Hastaların;%91’ı, kendi pozitif deneyimlerine dayanarak YORK Testi'ni herkese tavsiye ettiklerini...%71’si, Bu test sonucunda sağlık durumlarının büyük ölçüde iyileştiğini...%79’i, Sorunlu olarak teşhis edilmiş gıdaları zamanla tekrar beslenme planlarına dahil ettikleri zaman düzelmiş olan semptomların %90'ının tekrar geri geldiğini belirtmişlerdir.
EB rar bu ben 0 rh + gurubun dan im bu konuda bilgin varsa yazarmisiin canım sana zahmet olmazsaSen daha söylemeden ben anladım a grubu kırmızı et süt inek peyniri hem ağırlık hastalık şişlik halsizlik ve kilo yapar zararlı yiyecekler domates patlıcan lahana karnı bahar
Aynen et e bayılırım Egeli olmama rağmen otçul değilimEvet daha önce bütün insanlar sıfır gurubu imiş daha sonra insanlar iklimin farklılığına göre vücut reaksiyonları değişmiş örneğin Asya kıtası a gurubudur ot oburlar sıfır gurubu ise et oburdur
Canım zaten açıklamış sin Teşekkürler yeni gördümFaydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
- Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
- Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
- Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
- Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
- İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay
Zararlı olan yiyecekler:
- Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
- Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
- Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
- Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
- Portakal, aloe vera
- Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
- Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
- Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
- Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
- Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
- Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler
O Grubu
Hoşgeldin bizlerde seni özledikSelam kızlaaaaaar ben geldim uzun bi aradan sonra sizlerleyim oooooo birçok yeni arkadaşımız olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum.takyoncum berilden duydum görevin hayırlı olsun burayı hepinizi çok özledim
haklı bir gurur senin ki mefkuremÖnemli değil tatlım, herkesin kendine göre koşuşturması var
Bende iyiyim cnm bu ay sonunda 7 leri görürsem daha mutlu olacam. Benim tek derdim Kilo vermek başka bişey düşünemiyorum inş.bi 20 kilo daha verirsem hedefime ulaşacam. Sen bilmiyorsundur ben 1 ocaktan beri 29 Kilo verdim (biraz övüneyim)
Ben yapmadımki cnm benim kız yapmış buzdolabında görünce 2 -3 çatal aldımSucuk yerine Lihgt jambonla yapaydin aynı tarifi on numara diet menemeni olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?