- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.381
Ya evet Haklısın. Oğlumun anneler günü etkinliğine gitmiştim az yedim ama hep karbonhidrat. Birde iki Gündür su içmekte zorlanıyorum, bugün daha dikkatli olucamözlemcim öğlen poaça hamur,sarma pirinç , meyve suyu şekerli miktar olarak az ama kalori olarak yüksek olmuş suyuda arttırırsak çok iyi olur.
tamam canım kahvaltının seni esir almasına izin verme bak börekelre çöreklere baktıkça zayıf çıtır olacağın günleri düşün onların sana nasıl zarar verdiklerini düşün takım olarak arkandayızz :))) hepsini geçtim kaçamak yapınca takımdan alacağın cezayı düşünYa evet Haklısın. Oğlumun anneler günü etkinliğine gitmiştim az yedim ama hep karbonhidrat. Birde iki Gündür su içmekte zorlanıyorum, bugün daha dikkatli olucam
cidden mi ya sağol tatlım :)bacaklar için leslie yi öneririm rose harika inceltiyor bir ara ben yapıyordum baya fark etti
Günaydın şekerim nasılsın :))günaydın yavru kuşlar
iyiyim tatlım şükür çalışıyorum işyerindeyim :)Günaydın şekerim nasılsın :))
Allah iyilik versin canım bende aynı çalışıyorum patrondan bi ton azar işittim onu sindirmeye çalışıyorum şu andaiyiyim tatlım şükür çalışıyorum işyerindeyim :)
sen ne yapıyosun nasılsın?
Günaydın ablacım dün tabi çok yordun kaslarını dinlen bugünGünaydın şekerler
Bugün bacaklarım çok yorgun sanki kaslarım şişti gibi o yüzden bugün Spor yapmıcam
Günüde hafif atlatıcam
hay Allah niye ki yaa ne azarı buAllah iyilik versin canım bende aynı çalışıyorum patrondan bi ton azar işittim onu sindirmeye çalışıyorum şu anda
günaydın ablacımGünaydın şekerler
Bugün bacaklarım çok yorgun sanki kaslarım şişti gibi o yüzden bugün Spor yapmıcam
Günüde hafif atlatıcam
amaaaannn boşver rosem öyle işte özel sektörün pisliklerihay Allah niye ki yaa ne azarı bu
Canım sindirme sistemine dahil olmasın unut gitsin UNUTAN İYİLEŞİR sözünü çok severimAllah iyilik versin canım bende aynı çalışıyorum patrondan bi ton azar işittim onu sindirmeye çalışıyorum şu anda
Zuhal senin nefis şaşırmıştım ne oluyoruz bayrammı geldi diyeNalanım bugün ben ne halt ettim gördünmü
Kendim bile inanamıyorum heralde aklım başımda değildi cinnetmi geçirdim ne
öyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuşCanım sindirme sistemine dahil olmasın unut gitsin UNUTAN İYİLEŞİR sözünü çok severim
Allah sabır versin arkadaşım, he de geç sen kafanda büyütme sakınamaaaannn boşver rosem öyle işte özel sektörün pislikleri
tatlım günaydınGünaydın tızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?