Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın cümleten 9, takım
Bugün inşaAllah bol paylaşımlı az kalorili bir gün olur hepimiz için önceleri günde en az 15 sayfa birikirdi oku oku bitmezdi nerdesiniz yahuuuuu günü 3 sayfayla kapatır olduk

özlemcim öğlen poaça hamur,sarma pirinç , meyve suyu şekerli miktar olarak az ama kalori olarak yüksek olmuş suyuda arttırırsak çok iyi olur.
Ya evet Haklısın. Oğlumun anneler günü etkinliğine gitmiştim az yedim ama hep karbonhidrat. Birde iki Gündür su içmekte zorlanıyorum, bugün daha dikkatli olucam

Ya evet Haklısın. Oğlumun anneler günü etkinliğine gitmiştim az yedim ama hep karbonhidrat. Birde iki Gündür su içmekte zorlanıyorum, bugün daha dikkatli olucam
tamam canım kahvaltının seni esir almasına izin verme bak börekelre çöreklere baktıkça zayıf çıtır olacağın günleri düşün onların sana nasıl zarar verdiklerini düşün takım olarak arkandayızz :))) hepsini geçtim kaçamak yapınca takımdan alacağın cezayı düşün gazan mübarek olsun :)))

Nalanım bugün ben ne halt ettim gördünmü
Kendim bile inanamıyorum heralde aklım başımda değildi cinnetmi geçirdim ne
Zuhal senin nefis şaşırmıştım ne oluyoruz bayrammı geldi diye
Zaten tümden bırakamayacağız bu tür gıdaları arada yemek iyidir önemli olan eskiye dönmemek ee yürüyüşünüde yapmışın takılma artık

Canım sindirme sistemine dahil olmasın unut gitsin UNUTAN İYİLEŞİR sözünü çok severim
öyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…