Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yapmadımki cnm benim kız yapmış buzdolabında görünce 2 -3 çatal aldım
Tamamen pis boğazlık

Sadece göz için yemek desene. . Bi kac kacamagim benimde öyle oldu. . Mideye değil göze yedim .. yok koy önüne bi tabak ac tv güzelce yede bari doy ise yarasın oda yok :))))))
Şaka bir yana olsun canım kac ayda ilk defa bu olacak o kadar iyi dayandin sen yine. . Benim kac oldu :))

Kız poğaçada taze olsa içim yanmıcak taa pazardan kalma ama en azından hazır değil ev yapımı
Bugün çok yorgundum ikindi biraz uyumuştum Kalkınca çok açlık hissettim o anda bi kahve içseydim geçer giderdi
Neyse buda ben ders oldu dedimya bu beni 4 ay idare eder

Hayranım senin iradeye beste

Mefkurem 4,5 ay ne demek çok uzun bir süre zaten dayan mis sin bence kendine kızma hayatımız da bu veya bazen bunlardan daha fazlası olacak sende biliyorsun ki önemli olan bu yediklerimi zi daha sonraki bir iki günü hafif tutarak kilo vermeye devam edeceğiz ben senin ile gurur duyuyorum lütfen asla kendine kızma

Sağol tatlım
Sanada iyi geceler

Günaydın kızlar:

Dünkü menüm
Peynir az ekmek, az çikolata
Ispanak-2 dilim kepekli ekmek
2 gofret
Yürüyüş-1,5 lt su
Ay en kötü beslenen benim aranızda yazarken utandım, bu aralar iş çok yoğun sırf tuvalete gitmeyeyim diye su da içemiyorum şaka gibi

ekmak derken ne kadar mesela :)

kaçamağını yapmışsın cezanı çekmişsin e afiyet olsun diyelim bari

Menüm

Sabah peynir 2 zeytin Menemen yeşillik

Öğle. 3 kaşık makarna çorba yoğurt taze fasulye

Akşam yok

Spor yok temizlikteyim

Su 2.5 lt
menün güzel canım suyuda biraz arttırsan iyi olur bide meyve yok menüde en azından küçük bir elma yada erik vs. hafif meyvede olsun menünde

özlemcim öğlen poaça hamur,sarma pirinç , meyve suyu şekerli miktar olarak az ama kalori olarak yüksek olmuş suyuda arttırırsak çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…