- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.361
TebriklerGünaydın kızlar nihayet tarti beni güldürdü bugün eksi gördüm oh bee :))) dıstık dıstık :)))
Erencim okuyarak geliyon heraldehaklı bir gurur senin ki mefkurem
Ben yapmadımki cnm benim kız yapmış buzdolabında görünce 2 -3 çatal aldım
Tamamen pis boğazlık
Bestecim lütfen perşembe günü Ekmekli yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltı yapİyi geceler kızlar allaha emanet olun. .
Midemden sesler geliyo neden acaba hasta mıyım ki :)))))
Kız poğaçada taze olsa içim yanmıcak taa pazardan kalma ama en azından hazır değil ev yapımıSadece göz için yemek desene. . Bi kac kacamagim benimde öyle oldu. . Mideye değil göze yedim .. yok koy önüne bi tabak ac tv güzelce yede bari doy ise yarasın oda yok :))))))
Şaka bir yana olsun canım kac ayda ilk defa bu olacak o kadar iyi dayandin sen yine. . Benim kac oldu :))
Hayranım senin iradeye besteKizlar bugün de günü 13: 15 te kapatmış bulunuyorum cok şükür
Menüm gelsin
Sabah: 1.5 kaşık yulaf kepegiyle omlet, ssalatalık, bir çatal peynir
Ara: bir erik iki tatli kaşığı incir muhallebisi
Öğle: el kadar haşlanmış tavuk Göğsü ,salata , 5 dilim kkarpuz
Akşam 1 salatalık yiyecem
Su: 3.5 lt karbonatli su
Spor: 90 dk yürüyüş
Mefkurem 4,5 ay ne demek çok uzun bir süre zaten dayan mis sin bence kendine kızma hayatımız da bu veya bazen bunlardan daha fazlası olacak sende biliyorsun ki önemli olan bu yediklerimi zi daha sonraki bir iki günü hafif tutarak kilo vermeye devam edeceğiz ben senin ile gurur duyuyorum lütfen asla kendine kızmaİTİRAFNAME!!!!!!!
Kızlar özürdilerim ama 4.5 ay sonra ilk kaçamağımı yapmış bulunmaktayım
Sa.18.30 da poğaça ve domatesli sucuk yedim
Nasıl yedim bende anlamadım
Heralde bu beni bi 4 ay daha idare eder
Ceza olarak akşam 1 sa.daha yürücem
Bunlar bana gelsin
Hala aynı fikir de yim canımErencim okuyarak geliyon heralde
Akşam yazdığımı okuyunca ne dicen bakalım
Valla gurur murur kalmadı
Tamamen lüzumsuzluk
Sağol tatlımMefkurem 4,5 ay ne demek çok uzun bir süre zaten dayan mis sin bence kendine kızma hayatımız da bu veya bazen bunlardan daha fazlası olacak sende biliyorsun ki önemli olan bu yediklerimi zi daha sonraki bir iki günü hafif tutarak kilo vermeye devam edeceğiz ben senin ile gurur duyuyorum lütfen asla kendine kızma
ekmak derken ne kadar mesela :)Bugün benim mönüde erken gelsin.benide erken yemeye alıştırdınız köftehorlar
Sabah: domates, salatalık, peynir, zeytin, ekmek
Ara:çilek
Öğle:taze fasulye, yoğurt, ekmek
Ara:yok
Akşam: taze fasulye, ekmek
Su: 2.5litre
spor:1.5 saat
İTİRAFNAME!!!!!!!
Kızlar özürdilerim ama 4.5 ay sonra ilk kaçamağımı yapmış bulunmaktayım
Sa.18.30 da poğaça ve domatesli sucuk yedim
Nasıl yedim bende anlamadım
Heralde bu beni bi 4 ay daha idare eder
Ceza olarak akşam 1 sa.daha yürücem
Bunlar bana gelsin
Süpersin bestecim emeklerin boşa gitmeyecek emin olSelam kızlar
Takyoncum 55 dk lık muhallebi karpuz ve vicdan yürüyüşunu tamamlamış bulunmaktayım ..
Spor Bugün toplamda: 90+55 = 145 DK yürüyüş oldu güzeller
menün güzel canım suyuda biraz arttırsan iyi olur bide meyve yok menüde en azından küçük bir elma yada erik vs. hafif meyvede olsun menündeMenüm
Sabah peynir 2 zeytin Menemen yeşillik
Öğle. 3 kaşık makarna çorba yoğurt taze fasulye
Akşam yok
Spor yok temizlikteyim
Su 2.5 lt
tamam erencim kayınvalidene 9, takımdan sana selam söylediler misafirliğin azı makbuldür diyede ilettiler dersinkızlar bu aralar biraz meşgulüm kayınvalidemler geldi 10 gün bizde kalacaklar o neden ile vakit buldukça gelebiliyorum maalesef ama mutlaka gece sizleri okuyacağım
özlemcim öğlen poaça hamur,sarma pirinç , meyve suyu şekerli miktar olarak az ama kalori olarak yüksek olmuş suyuda arttırırsak çok iyi olur.İyi akşamlar kızlar menüm
SABAH
Kıymalı yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin
ARA
bir lokma ev poğaçaşı, iki tane yaprak sarma, yarım çay bardağı meyve suyu
AKŞAM
biraz tavuk haşlama Salata
su 2 litre
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?