Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuş
Okul bitirmekle, diploma sahibi olmakla adam olunacağını düşünerek; “yavrumuz okusun da adam olsun.” temennisinde bulunulurdu oysa herhangi bir okulu bitirmekle, bir makam ve mevki sahibi olmakla adam olunamayacağını ifade etmek için de ; “Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.” sözünü eklerlerdi eskiler

çok doğru diyorsun kitkurdu ama malesef şimdiki iş sahibi insanlarda o diplomada yok adam işin hiçbişeyinden anlamıyor cahil cesareti diye birşey varya aynen o var bizim ortamda

Buda hoşuma gider. Otu çek, köküne bak. Kişinin kimliği hakkında doğru bilgi edinmek isterseniz soyuna sopuna bakınız. Bataklıkta yetişen güllerin kokusuda çamur kokusunu andırır.
herkes makamını parasını zamanını layığıyla kullanamaz

Konuyu değiştirip Size bişey söyliyim
Evesigün kendime açık tukiz gibi bulut mavisi bi pantolon aldım. 42 beden
Önü zorda olsa kapandı bi kaç Kilo verince daha iyi olur. Bu iyi haberdi

Kötü haber bugün +500
Sadece yediğimden olduğunu düşünmüyorum bana çok spor yapmak yaramıyor kaç defa test ettim. 2 gündür zorladım biraz kendimi
Hiç dert etmeyin yarına azda olsa eksideydim inş.

Yediğin hemen ertesi gün yansımaz kaldıki bu kadar artı yediğinle açıklanamaz dünü unut
Bugün ne yemeyi planlıyorsun fikir ver bu arada çok açlık hissettim kahve içtim sütlü ama hala yemek yemek derken istemem istemem e geçmeye çalışıyorum

Sabah 3 kuru erik yedim öğlen akşam ayran yada yoğurt
Aman nalanım bugün sabret benim düştüğüm hataya düşme yarın tartıda yaşayacağını mutluluğu düşün

kasların şiştiya ondandır bu artı abla yarına bişey kalmaz

Sabah 3 kuru erik yedim öğlen akşam ayran yada yoğurt
Aman nalanım bugün sabret benim düştüğüm hataya düşme yarın tartıda yaşayacağını mutluluğu düşün
Zuhal doğru diyorsun öğlen kabak mücver yiyip günü kapatayım akşamda yoğurt yerim diye planladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…