- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.401
Canım oğlum teyzelerine tızlar ben geldim diye seslenirdi çok hoşumuza giderdi ondan maziyi yad ediyorum bu aratatlım günaydın
yaaa kitkurdum sana birşey soracağım ne zamandır dikkatimi çekiyor neden tızlar yazıyorsun sırf meraktan haaaa
Ooo kimleri görüyorum kimleriGünaydınlarr
yarım paket dermisimekmak derken ne kadar mesela :)
öyle yapıyorum kuzum bakalım nerde son bulacak :)Allah sabır versin arkadaşım, he de geç sen kafanda büyütme sakın
tahmin etmiştim :) benim kızımda k harfini t çıkarıyor :))Canım oğlum teyzelerine tızlar ben geldim diye seslenirdi çok hoşumuza giderdi ondan maziyi yad ediyorum bu ara
iyi bakem afiyet olsun :)yarım paket dermisimay bir dilim işte kız
oyyyyyy tatlım benim yaaaCanım oğlum teyzelerine tızlar ben geldim diye seslenirdi çok hoşumuza giderdi ondan maziyi yad ediyorum bu ara
Okul bitirmekle, diploma sahibi olmakla adam olunacağını düşünerek; “yavrumuz okusun da adam olsun.” temennisinde bulunulurdu oysa herhangi bir okulu bitirmekle, bir makam ve mevki sahibi olmakla adam olunamayacağını ifade etmek için de ; “Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.” sözünü eklerlerdi eskileröyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuş
Bende ne zamandır sorucam unutuyordumCanım oğlum teyzelerine tızlar ben geldim diye seslenirdi çok hoşumuza giderdi ondan maziyi yad ediyorum bu ara
Bazen iş verenler bütün dağları ben yarattım havasında olurlar, o onların cehaleti güzelim sen takılma duymazdan gelöyle yapıyorum kuzum bakalım nerde son bulacak :)
çok doğru diyorsun kitkurdu ama malesef şimdiki iş sahibi insanlarda o diplomada yok adam işin hiçbişeyinden anlamıyor cahil cesareti diye birşey varya aynen o var bizim ortamdaOkul bitirmekle, diploma sahibi olmakla adam olunacağını düşünerek; “yavrumuz okusun da adam olsun.” temennisinde bulunulurdu oysa herhangi bir okulu bitirmekle, bir makam ve mevki sahibi olmakla adam olunamayacağını ifade etmek için de ; “Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.” sözünü eklerlerdi eskiler
Eskilerde bir alim her soruya cevap verilir soru sorulmaz diyerek nam salmış o geldi aklımaBende ne zamandır sorucam unutuyordum
Açıklık getirdiğin iyi oldu
öyle yapıyorum ablacım üzerime alınmıyorum hiç onun attığı okları tekrar kendine dönecek hepsi biliyorum....Bazen iş verenler bütün dağları ben yarattım havasında olurlar, o onların cehaleti güzelim sen takılma duymazdan gel
Buda hoşuma gider. Otu çek, köküne bak. Kişinin kimliği hakkında doğru bilgi edinmek isterseniz soyuna sopuna bakınız. Bataklıkta yetişen güllerin kokusuda çamur kokusunu andırır.
herkes makamını parasını zamanını layığıyla kullanamaz
Konuyu değiştirip Size bişey söyliyim
Evesigün kendime açık tukiz gibi bulut mavisi bi pantolon aldım. 42 beden
Önü zorda olsa kapandı bi kaç Kilo verince daha iyi olur. Bu iyi haberdi
Kötü haber bugün +500
Sadece yediğimden olduğunu düşünmüyorum bana çok spor yapmak yaramıyor kaç defa test ettim. 2 gündür zorladım biraz kendimi
Hiç dert etmeyin yarına azda olsa eksideydim inş.
Sabah 3 kuru erik yedim öğlen akşam ayran yada yoğurtYediğin hemen ertesi gün yansımaz kaldıki bu kadar artı yediğinle açıklanamaz dünü unut
Bugün ne yemeyi planlıyorsun fikir ver bu arada çok açlık hissettim kahve içtim sütlü ama hala yemek yemek derken istemem istemem e geçmeye çalışıyorum
kasların şiştiya ondandır bu artı abla yarına bişey kalmazKonuyu değiştirip Size bişey söyliyim
Evesigün kendime açık tukiz gibi bulut mavisi bi pantolon aldım. 42 beden
Önü zorda olsa kapandı bi kaç Kilo verince daha iyi olur. Bu iyi haberdi
Kötü haber bugün +500
Sadece yediğimden olduğunu düşünmüyorum bana çok spor yapmak yaramıyor kaç defa test ettim. 2 gündür zorladım biraz kendimi
Hiç dert etmeyin yarına azda olsa eksideydim inş.
Zuhal doğru diyorsun öğlen kabak mücver yiyip günü kapatayım akşamda yoğurt yerim diye planladımSabah 3 kuru erik yedim öğlen akşam ayran yada yoğurt
Aman nalanım bugün sabret benim düştüğüm hataya düşme yarın tartıda yaşayacağını mutluluğu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?