- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.921
Canım takım olarak harika yı z güzel yürekli güzel yüzlü arkadaşımGünaydın 9.Takımın bahar gülleri
Bütüüüüün kilo vermek için çabalayanve birinciliği hakeden canlarıma kocaman tebrikler
Bu haftanın birinci güzelimiz erenece yede kocaman alkışlar
Tesekkur er canımHerkese Günaydın Hem takım olarak hemde bireyselde birinci olmuşuz tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyor başarımızın devamını diliyorum
Erenece birinciliğini tebrik ederim canım
Geçmişe bakıp geliyorum
Kız deme öğle aslında bu hafta bazen hiç dikkat bile etmediğim oldu ama vücut bu hafta yorgunluğu mu spor olarak algıla di herhalde .hepimiz mükemmel izErenece senide tebrik ederim canım.her zamanki gibi mikemmelsin
Doktora bir an önce git canım ihmal etmeMerhaba kızlar :
Birinci olmuşuz tebriklerrrrrrrrerenece seni de tebrik ederim
Ben bu sabah tartıldım 59,4 çıktım -400 vermişim ah bu şişkinlik bir gitse daha az çıkıcam ama yok benim durumum artık doktorluk rektal kanamalarım çok arttı
Iyi tatiller canımkızlar eşim bizi tatile götürüyor biraz zorlama oldu ama kıramadım yoldayız şimdi salı günü döncez ama tabi buralardayım burdan biyere gitmiyorum umarım kilo verebilirim desteğinizi bekliyorum ama kapalı havuzu var spor salonu var bol bol oralarda takılacam emin olun
Saol canımSelam kizl
Hepinizi tek tek tebrik ederim birinci hatunlarrrr
Erenece hic birimiz şaşırmadik canim birinciliğine Tebrikler
InşallahBu sabah artı çıktım. . Ne yapıp kurtulacam bilmiom offf
Dun aksam yatarken bir buçuk su bardağı keçi sütü ictim. Ondan mi oldu ki..
Pazartesi günü inşallah hepimiz eksilerde oluruz
Tebrikler mefkurem mmANALİZ SONUÇLARI
Nisan 2015 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
mefkurem => 22,51% => 9. Takım-aktif-
hily25 => 21,46% => 9. Takım-mezun-
hayatperisi7 => 19,21% => 7. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
Erencim sırrını paylaşman mecburi yoksa ceza alırız unutmaInşallah
Canım sen de mi uyanık sin yok kız yazarım benim yüzümden ceza atmayalımErencim sırrını paylaşman mecburi yoksa ceza alırız unutma
???????Mefkurem bu ölçü alma olayina hemen bugün başlayaliM bence. Ama hangi bölgeleri alalim.şöyle olabilirmi?
Göğüs
basen
kalça
kol
üst bacak
Göbek
Bel
Eklemek isteyen varsa eklesin arkadaşlar
Günaydın tatlımGünaydın bayanlar
Keyifli bir pazar günü diliyorum herkese..
Canım sen öyle veriyorsan devam et. Bir arkadaşım o şekilde 6 öğün yiyerek zayıflamıştı. Burada dikkat edilecek en önemli şey 6 öğününde hep ayni saatte olması. O kadar dikkat ederdi ki saatleri asla kaçırmazdı diyetisyene gitmiştiAra öğün yokmu? Ben üç ana üç ara yiyorum. Ara öğünleri vaktim olursa yiyorum tabii. vay bee ne kadar yiyorum gerçekten.altı öğün
Milletttt uyanın sabah oldu
Bugün burda güneşli olacak gibi bakalım sonradan bozmassa
Yine geldik pazara ve yarın tartı var unutulmaya
Selam kızlar. . Sizlere de Günaydınlar olsunn
Bugün hepimiz tokuz.. dun o kadar çok şey yemisiz cıslar yapmışızki bugün hiç acikmayiz... Böyle düşünelim az yiyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?