Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarim avuc kadar beyaz leblebi bir tanede şeftali yemistim arada...
Bugün 7 de kalktım haliyle cok acıktım ...ara öğün çokluğu ondan kizlar.. affola.. ders calisirken de yeniyo

Bizimde akşam yemeği iptal oldu. Eşim biraz rahatsızlandı gidemicez ama benim için iyi oldu öğlen kh sız bol prt.Kahvaltı akşamda ayran içerim

Bizimde akşam yemeği iptal oldu. Eşim biraz rahatsızlandı gidemicez ama benim için iyi oldu öğlen kh sız bol prt.Kahvaltı akşamda ayran içerim

Geçmiş olsun Üşütme filan mı. . Baska bisey değil inşallah. .
Hakkaten sana yaramis.. pazar olduğu için canım

yarim avuc kadar beyaz leblebi bir tanede şeftali yemistim arada...
Bugün 7 de kalktım haliyle cok acıktım ...ara öğün çokluğu ondan kizlar.. affola.. ders calisirken de yeniyo
Aslında menülerimizde hep saat belirtsek daha iyi olur. O zaman ne niçin yenmiş daha iyi anlarız

Geçmiş olsun Üşütme filan mı. . Baska bisey değil inşallah. .
Hakkaten sana yaramis.. pazar olduğu için canım
Üşütme denmez cnm sabah bi naz naz içim şişti valla.
Başı ağrıyomuş midesi bulanıyomuş bence uyuyunca geçer

Aslında menülerimizde hep saat belirtsek daha iyi olur. O zaman ne niçin yenmiş daha iyi anlarız

Olabilir evet..
Gerci benim nie yedihimde ortada sabah ki yoğurt yetmemisti :)))

Uyuyasi varmış demekki seninkinin.. uyanınca pisman olur belkide gitmedigine.. mangala pek dayanamiyoya bazi erkekler :))

Sağol canım bakayım bunlara nası iyi geldi anlatamam kışın onca hastalık sıkıntı üstüne böyle bi tatil doping oldu inanki.sen hangi şrhirdesin
Ohhh ne güzel sefan olsun Sevilim darısı başımıza
Bizde Allah izin verirse 9.ayda gelmeyi düşünüyoz bakalım olursa

Olabilir evet..
Gerci benim nie yedihimde ortada sabah ki yoğurt yetmemisti :)))

Uyuyasi varmış demekki seninkinin.. uyanınca pisman olur belkide gitmedigine.. mangala pek dayanamiyoya bazi erkekler :))
Akşam işe gitmesi gerekiyor o yüzden hiç canı istemiyordu, aslına bakarsan benimde
45 dak uzaklıkta oturuyor yeni dünürler çağırmıştı. Gitmişken damat bohçalarınıda hazırlamıştım götüreyim diye, birdahaki sefere artık

Iste onu yapamıyorum maalesef işe dalınca ara öğün yapmıyorum.hatta ana öğünler bile farklı saatlerde oluyor.benimde diyetisyene giden bir arkadaşım var.aynen Dedigi saatlerde yiyor ve mükemmel kilo verdi. akşam yemegi saati 18.30 . Kesinlikle o saatte yer. 18.35 dahi olmaz..

Pazar gününü atlasak olmazmı..Hatta cumartesiyide atlayalim.cumadan pazartesiye ne guzelkaçamak yok full spor..

Ama çalışan arkadaşlari duyar gibi oldum şu an ve sustum. sözümü geri alıyorum

14.30 akşam yemegi için erken değilmi canım?? Ben öğle yemegimi simdi yedim (saat 15.40) neden bu kadar erken bırakıyorsun yemek yemeyi ve nasıl dayanıyorsun? Akşam 19 da falan uyuman lazımki açlık hissetmeyesin

kizlar sabah sabah aklima sirince geldi ve orayi saraplari dar sokaklari bogurtlen dondurmasini özledimi farkettim ve adimi sirinceden esinlenerek berilce degistim

Şirinceye bayılırım bende. Her sene meyve şaraplarını istiflerim yaza kadar biter ama dondurmasını hiç yemedim bi daha gidince denerim

Mikocum sende bi şarap öner madem o kadar istifliyorsun ben pek meyveli sevmem ama orda tattırıyorlar bakarız

Şarapsever arkadaşlarım ve kaptanım bir kadeh şarabin 100 kalori olduğunu hatırlatirim

Kiloyu en hızlı bu şekilde veriyorum die böyle yapıyorum canim.. cok acikinca salatalık yiyorum bazen. . Yada üst üste su içiyorum. . Bugun suyu az içtim düğün var aksama die gerçi. .
Su sisiriyo.. aslinda çok acikiyorum su salatalık laf olsun aslında. . Ama hep kahvaltıyi düşünüyorum aksamlari. . Kahvaltıda ne yiyeceğimi düşünüyorum. . Az kaldı uyku saatinr filan diyirum.. saat zaten 9 oldumu tamam gerisi yatış mis gibi geliyo. . Açlığa alismadim midem haala büyük sanki ama kendimi kandirmaya alıştım gibi

Berilceeeee hayırlı olsun yeni ismin caniskom.. Salı günü bekleniyosun haberin ola

Sen hangi şehre geleceksin mefkurem?buradada eviniz var mı yoksa tatil köyüne falanmı geleceksiniz.
Ben konyalıyım cnm annemler orda oturuyor
Heralde en fazla 2 haftalığına geliriz. 9. Ayda bizim ailede 2 tane nikah var. Ablamın biri Ankarada diğeri Rize oturuyor, onlarada uğramak istiyorum
Daha plan yapmadık yavaş yavaş bilet bakmaya başlıyoz nasıl olcak bende bilmiyom

Insanin kendi kendine yaptığı kötülugu başka kimse yapamazmis.şimdi yazını okurken aklima geldi. Ne vardı boğazı tutupda bu kiloları gormeyeydik .şimdi yemek hayali görüp aç geznezdik hiç degikse resmen kendimize işkence. hoş sen benim olduğum kiloyu belkide hic görmedin ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…