- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.961
Bizimde akşam yemeği iptal oldu. Eşim biraz rahatsızlandı gidemicez ama benim için iyi oldu öğlen kh sız bol prt.Kahvaltı akşamda ayran içerimKızlar menüm
Uyanınca: yarim kase kiraz bir gün kurusu
Sabah bir kase yulaf li yoğurt
Ara: 1 elma 1 salatalık
Öğle:2 dilim yumurtali pirasa mantar süt yulaf kepegi karisimi ( r fırında tamamen yağsız)
3 kaşık yesil fasulye bir bardak light cola
2 kare bitter ( aylardır ilk defa çikolata yedim)
Aslında saat 14: 30 son yemek saatim kızlar. . Ama aksama düğün var.. orda kendimi kötü hissrtmemek için 1 yumurta haşlayıp yiyesim var.. gitmeden önce haslar yerim malesef..
Su:2.5 lt karbonatli
Spor yok
Bizimde akşam yemeği iptal oldu. Eşim biraz rahatsızlandı gidemicez ama benim için iyi oldu öğlen kh sız bol prt.Kahvaltı akşamda ayran içerim
Aslında menülerimizde hep saat belirtsek daha iyi olur. O zaman ne niçin yenmiş daha iyi anlarızyarim avuc kadar beyaz leblebi bir tanede şeftali yemistim arada...
Bugün 7 de kalktım haliyle cok acıktım ...ara öğün çokluğu ondan kizlar.. affola.. ders calisirken de yeniyo
Üşütme denmez cnm sabah bi naz naz içim şişti valla.Geçmiş olsun Üşütme filan mı. . Baska bisey değil inşallah. .
Hakkaten sana yaramis.. pazar olduğu için canım
Aslında menülerimizde hep saat belirtsek daha iyi olur. O zaman ne niçin yenmiş daha iyi anlarız
Ohhh ne güzel sefan olsun Sevilim darısı başımızaSağol canım bakayım bunlara nası iyi geldi anlatamam kışın onca hastalık sıkıntı üstüne böyle bi tatil doping oldu inanki.sen hangi şrhirdesin
Akşam işe gitmesi gerekiyor o yüzden hiç canı istemiyordu, aslına bakarsan benimdeOlabilir evet..
Gerci benim nie yedihimde ortada sabah ki yoğurt yetmemisti :)))
Uyuyasi varmış demekki seninkinin.. uyanınca pisman olur belkide gitmedigine.. mangala pek dayanamiyoya bazi erkekler :))
Iste onu yapamıyorum maalesefgünaydın tatlışlaaar
Canım sen öyle veriyorsan devam et. Bir arkadaşım o şekilde 6 öğün yiyerek zayıflamıştı. Burada dikkat edilecek en önemli şey 6 öğününde hep ayni saatte olması. O kadar dikkat ederdi ki saatleri asla kaçırmazdı diyetisyene gitmişti
Pazar gününü atlasak olmazmı..Hatta cumartesiyide atlayalim.cumadan pazartesiye ne guzelYarım simit iki dilim ekmeğe es değer canım. ..
Valla çıtırına bakarsan 2 simitte gider pazar pazar :))
Yarın üzülmemek için yememelisin canım. .
Valla bi kase yulaf li yoğurt yedim. . Açım ama biliomki yarım simit yesem ben yine ac olacaktım. ...
Eee o zaman sorun yok :)))))
Hadi bugün motive edelim birbirimizi bugün kacamaga zor dayanilacak bir günnn Haydiiii
14.30 akşam yemegi için erken değilmi canım?? Ben öğle yemegimi simdi yedim (saat 15.40) neden bu kadar erken bırakıyorsun yemek yemeyi ve nasıl dayanıyorsun? Akşam 19 da falan uyuman lazımki açlık hissetmeyesinKızlar menüm
Uyanınca: yarim kase kiraz bir gün kurusu
Sabah bir kase yulaf li yoğurt
Ara: 1 elma 1 salatalık
Öğle:2 dilim yumurtali pirasa mantar süt yulaf kepegi karisimi ( r fırında tamamen yağsız)
3 kaşık yesil fasulye bir bardak light cola
2 kare bitter ( aylardır ilk defa çikolata yedim)
Aslında saat 14: 30 son yemek saatim kızlar. . Ama aksama düğün var.. orda kendimi kötü hissrtmemek için 1 yumurta haşlayıp yiyesim var.. gitmeden önce haslar yerim malesef..
Su:2.5 lt karbonatli
Spor yok
Sen hangi şehre geleceksin mefkurem?buradada eviniz var mı yoksa tatil köyüne falanmı geleceksiniz.Ohhh ne güzel sefan olsun Sevilim darısı başımıza
Bizde Allah izin verirse 9.ayda gelmeyi düşünüyoz bakalım olursa
kizlar sabah sabah aklima sirince geldi ve orayi saraplari dar sokaklari bogurtlen dondurmasini özledimi farkettim ve adimi sirinceden esinlenerek berilce degistim
Şirinceye bayılırım bende. Her sene meyve şaraplarını istiflerim yaza kadar biter ama dondurmasını hiç yemedim bi daha gidince denerim
Mikocum sende bi şarap öner madem o kadar istifliyorsun ben pek meyveli sevmem ama orda tattırıyorlar bakarız
14.30 akşam yemegi için erken değilmi canım?? Ben öğle yemegimi simdi yedim (saat 15.40) neden bu kadar erken bırakıyorsun yemek yemeyi ve nasıl dayanıyorsun? Akşam 19 da falan uyuman lazımki açlık hissetmeyesin
Ben ankaradayım canımSağol canım bakayım bunlara nası iyi geldi anlatamam kışın onca hastalık sıkıntı üstüne böyle bi tatil doping oldu inanki.sen hangi şrhirdesin
Geçmiş olsun canımBizimde akşam yemeği iptal oldu. Eşim biraz rahatsızlandı gidemicez ama benim için iyi oldu öğlen kh sız bol prt.Kahvaltı akşamda ayran içerim
Ben konyalıyım cnm annemler orda oturuyorSen hangi şehre geleceksin mefkurem?buradada eviniz var mı yoksa tatil köyüne falanmı geleceksiniz.
Sağolasın tatlım şimdi çorba yaptım daha iyi gibiGeçmiş olsun canım
Insanin kendi kendine yaptığı kötülugu başka kimse yapamazmis.şimdi yazını okurken aklima geldi. Ne vardı boğazı tutupda bu kiloları gormeyeydik .şimdi yemek hayali görüp aç geznezdik hiç degikseKiloyu en hızlı bu şekilde veriyorum die böyle yapıyorum canim.. cok acikinca salatalık yiyorum bazen. . Yada üst üste su içiyorum. . Bugun suyu az içtim düğün var aksama die gerçi. .
Su sisiriyo.. aslinda çok acikiyorum su salatalık laf olsun aslında. . Ama hep kahvaltıyi düşünüyorum aksamlari. . Kahvaltıda ne yiyeceğimi düşünüyorum. . Az kaldı uyku saatinr filan diyirum.. saat zaten 9 oldumu tamam gerisi yatış mis gibi geliyo. . Açlığa alismadim midem haala büyük sanki ama kendimi kandirmaya alıştım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?