Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Günaydın herkese iyi pazarlar güne sporla başladım kahvaltıyı kaçırdım ama otelde 12 den sonra aç kalma ihtimalin yok allah yardımcım olsun sütlü nescafe ile güne başladım şimdi yüzmeye gidiyorum öpüldünüz fıstıklar yarın tartılamıcam salı dönüyorum çünkü bilginize

Iyi eğlenceler canim.. Bilki o tatil bitecek.. ne yersen eve götüreceksin.. kışın tam pansiyon acij büfe bi otelde iki gece kalmıştık bizde.. o zamna seninle birlikte bi diyet uyguladik bir haftalik haturlarsan...
O zaman ben sadece iki catal tatli yemistim. . Inca çeşitli yemekler tatlılar arasında. . Cok zordu kendimi tutmak ama başardım. . Eve geldiğimde de çok mutluydum.. sende eve geldiğinde eksi cikmak istiyosan bolca yüz.. tatilin yemek degil eğlence olduğunu düşün hep aklını dağıt. .
Isin zor allah yardim etsin cidden ama imkansız değil canımcımm

Bestecim yarım simitte mi yemeyelim :)))) çıtır çıtır

Yarım simit iki dilim ekmeğe es değer canım. ..
Valla çıtırına bakarsan 2 simitte gider pazar pazar :))
Yarın üzülmemek için yememelisin canım. .
Valla bi kase yulaf li yoğurt yedim. . Açım ama biliomki yarım simit yesem ben yine ac olacaktım. ...
Eee o zaman sorun yok :)))))

Hadi bugün motive edelim birbirimizi bugün kacamaga zor dayanilacak bir günnn Haydiiii

Tatlım istersen tümünü ye
Belinde simitler olsun istiyosan

Belimde simit karnımda bir top var. Önce pilates topuydu şimdi futbol topu oldu :)))

Şimdi o yarım simit midemde dans ediyor. Aksamı saat dört gibi bir bardak light sütle kapatmalıyım

Belimde simit karnımda bir top var. Önce pilates topuydu şimdi futbol topu oldu :)))

Şimdi o yarım simit midemde dans ediyor. Aksamı saat dört gibi bir bardak light sütle kapatmalıyım
Özlem su avatari bir degistir annem ya
Daha fit daha kiskanilan bir hatun koy
Simit yenmis anladigim kadariyla Bu son olsun sende simit kredidi doldu artik
Simiti affetdirecek sporu bekliyorum

Özlem su avatari bir degistir annem ya
Daha fit daha kiskanilan bir hatun koy
Simit yenmis anladigim kadariyla Bu son olsun sende simit kredidi doldu artik
Simiti affetdirecek sporu bekliyorum

Top bende kaptanım sen merak etme :)))) yürüyüş bandına bi çıkarım birazdan belki üç senedir kullanılmıyo bi işe yarasın. Akşam da yemem. Ama avatarımın neyi var ne güzel bıngıl bıngıl kadın :))

Bilmem mi canım nası irade ettin şunu belki bende elimden geleni yapıyorum ama burası yemek cenneti kardeşim gözümü sporla açtım zaten bütün gün devam kumsala incem şimdi

Mikocum sende bi şarap öner madem o kadar istifliyorsun ben pek meyveli sevmem ama orda tattırıyorlar bakarız
Orada kaplankaya dömisek şaraplarının satıldığı bir yer var adı Kafkaslı Böğürtlenliyi seviyorum ben kavunlu da güzel. Yemek için de tepede Ocakbaşı var öneririm veya yol üstünde bizim ev diye bir yer ver ora da güzel
ooohh gezin sefanız olsun

Sağol canım bakayım bunlara nası iyi geldi anlatamam kışın onca hastalık sıkıntı üstüne böyle bi tatil doping oldu inanki.sen hangi şrhirdesin

Kızlar menüm

Uyanınca: yarim kase kiraz bir gün kurusu

Sabah bir kase yulaf li yoğurt
Ara: 1 elma 1 salatalık

Öğle:2 dilim yumurtali pirasa mantar süt yulaf kepegi karisimi ( r fırında tamamen yağsız)
3 kaşık yesil fasulye bir bardak light cola
2 kare bitter ( aylardır ilk defa çikolata yedim )

Aslında saat 14: 30 son yemek saatim kızlar. . Ama aksama düğün var.. orda kendimi kötü hissrtmemek için 1 yumurta haşlayıp yiyesim var.. gitmeden önce haslar yerim malesef..

Su:2.5 lt karbonatli
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…