- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.941
Tatlım istersen tümünü yeBestecim yarım simitte mi yemeyelim :)))) çıtır çıtır
Kızlar Günaydın herkese iyi pazarlar güne sporla başladım kahvaltıyı kaçırdım ama otelde 12 den sonra aç kalma ihtimalin yok allah yardımcım olsun sütlü nescafe ile güne başladım şimdi yüzmeye gidiyorum öpüldünüz fıstıklar yarın tartılamıcam salı dönüyorum çünkü bilginize
Bestecim yarım simitte mi yemeyelim :)))) çıtır çıtır
Bir kendini tanitsaydin cnm belki ihtiyac olurduMeb bu takımda ihtiyaç var mi
Tatlım istersen tümünü ye
Belinde simitler olsun istiyosan
Yarım simit iki dilim ekmeğe es değer canım. ..
Valla çıtırına bakarsan 2 simitte gider pazar pazar :))
Yarın üzülmemek için yememelisin canım. .
Valla bi kase yulaf li yoğurt yedim. . Açım ama biliomki yarım simit yesem ben yine ac olacaktım. ...
Eee o zaman sorun yok :)))))
Hadi bugün motive edelim birbirimizi bugün kacamaga zor dayanilacak bir günnn Haydiiii
Günaydin Kizlar
Simitler havalarda ucusmus hayirdir kizlar
Ve sen ymedin degilmiGünaydın canım
Berilcim bana kaderimin bir oyunu bu. Pastaneden Börek istemiştik Yanlışlıkla çıtır çıtır simit getirdiler yanında :))
Özlem su avatari bir degistir annem yaBelimde simit karnımda bir top var. Önce pilates topuydu şimdi futbol topu oldu :)))
Şimdi o yarım simit midemde dans ediyor. Aksamı saat dört gibi bir bardak light sütle kapatmalıyım
Özlem su avatari bir degistir annem ya
Daha fit daha kiskanilan bir hatun koy
Simit yenmis anladigim kadariyla Bu son olsun sende simit kredidi doldu artik
Simiti affetdirecek sporu bekliyorum
kizlar sabah sabah aklima sirince geldi ve orayi saraplari dar sokaklari bogurtlen dondurmasini özledimi farkettim ve adimi sirinceden esinlenerek berilce degistim
Berilim ben kuşadasıdayım salı dönerken Şirinceye uğrucaz senin içinde gezeyim tatlımkizlar sabah sabah aklima sirince geldi ve orayi saraplari dar sokaklari bogurtlen dondurmasini özledimi farkettim ve adimi sirinceden esinlenerek berilce degistim
Mikocum sende bi şarap öner madem o kadar istifliyorsun ben pek meyveli sevmem ama orda tattırıyorlar bakarızŞirinceye bayılırım bende. Her sene meyve şaraplarını istiflerim yaza kadar biter ama dondurmasını hiç yemedim bi daha gidince denerim
Bilmem mi canım nası irade ettin şunu belki bende elimden geleni yapıyorum ama burası yemek cenneti kardeşim gözümü sporla açtım zaten bütün gün devam kumsala incem şimdiIyi eğlenceler canim.. Bilki o tatil bitecek.. ne yersen eve götüreceksin.. kışın tam pansiyon acij büfe bi otelde iki gece kalmıştık bizde.. o zamna seninle birlikte bi diyet uyguladik bir haftalik haturlarsan...
O zaman ben sadece iki catal tatli yemistim. . Inca çeşitli yemekler tatlılar arasında. . Cok zordu kendimi tutmak ama başardım. . Eve geldiğimde de çok mutluydum.. sende eve geldiğinde eksi cikmak istiyosan bolca yüz.. tatilin yemek degil eğlence olduğunu düşün hep aklını dağıt. .
Isin zor allah yardim etsin cidden ama imkansız değil canımcımm
Orada kaplankaya dömisek şaraplarının satıldığı bir yer var adı Kafkaslı Böğürtlenliyi seviyorum ben kavunlu da güzel. Yemek için de tepede Ocakbaşı var öneririm veya yol üstünde bizim ev diye bir yer ver ora da güzelMikocum sende bi şarap öner madem o kadar istifliyorsun ben pek meyveli sevmem ama orda tattırıyorlar bakarız
Sağol canım bakayım bunlara nası iyi geldi anlatamam kışın onca hastalık sıkıntı üstüne böyle bi tatil doping oldu inanki.sen hangi şrhirdesinOrada kaplankaya dömisek şaraplarının satıldığı bir yer var adı Kafkaslı Böğürtlenliyi seviyorum ben kavunlu da güzel. Yemek için de tepede Ocakbaşı var öneririm veya yol üstünde bizim ev diye bir yer ver ora da güzel
ooohh gezin sefanız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?