Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tv de dr demişti midenin küçülmesi 1-2 seneyi buluyomuş
Yani nefsimizle mücadeleye devam. Hele benim gibi yemek yemeyi seven biri için midenin küçülmesi bile çözüm değil çünkü tok olsam bile sevdiğim bişeyse affetmem. Tabi mazide kaldı o günler

daha bayagi vakit var.Dokuzuncu ayda belki bende bir rize yaparım mefkus. belki karşılasıriz oralarda

Banada soruyorlar nasıl bu kadar yemeden durabiliyon canın istemiyomu diye
Zamanında çok yedim onlara sayıyorum diyorum
Gerçekten karnım tok olsa bile yerdim şimdi cezasını çekiyorum o yüzden aç kalmayı hak ediyorum diyorum kendime

daha bayagi vakit var.Dokuzuncu ayda belki bende bir rize yaparım mefkus. belki karşılasıriz oralarda
Bende nereye gideceğimi şaşırdım
Benimkine diyom dönüşte istanbula uğrayalım
Nede olsa inş.O zamana hedefime ulaşmış olurum, hiç kıyafetim kalmıcak ordan yeni ciciler alırız diye

Ya ben üzüldüm yavru kuşum bu kadar eziyet etme kendine ama kaçamak yapınca (dün lahmacun yedim ) aklıma geliyorsun ve pişmanlık tavan yapıyor gerçi Karatay beslenmesinde lahmacun izni var ama yinede kendimi suçlu hissediyorum psikolojim bozuk valla

Ben de senin gibiyim hele kardeşler bir araya gelince bütün planlar yeme etrafında döner

Ya ne şanslısınız geçen yıl gördüm Karadenizi yaşanacak yerler ömrü uzar insanın orada bayıldım bizimkiler yerleşecek başka yer bulamamışlar mı diye de sitem ettim memleketime dönünce

Nalancım bugün akşamı hafif atlatmaya çalış yarın artı olmazsan perşembeye kesin eksi olursun
Sana diyomda ben ne yapacam bakalım iki gündür bende lahmacun yedim sözde bu hafta atak yapacaktım ama şu 3 gün dişimi sıkacam ne giderse artık

Bende nereye gideceğimi şaşırdım
Benimkine diyom dönüşte istanbula uğrayalım
Nede olsa inş.O zamana hedefime ulaşmış olurum, hiç kıyafetim kalmıcak ordan yeni ciciler alırız diye
Ahh ne güzel olur

Valla istanbul a uğrayıp bana uğramayan beni görmeyen olursa verdiği bütün kiloları alsın.bu kadar da kötüyum iştemefkus sana diyom beril sen duy!!

Ya ne şanslısınız geçen yıl gördüm Karadenizi yaşanacak yerler ömrü uzar insanın orada bayıldım bizimkiler yerleşecek başka yer bulamamışlar mı diye de sitem ettim memleketime dönünce
Bende 39 sene üzerine gittim canım.çok şeyler kaybetmişiz gidince, oraları görünce anladım. Keşke hiç bırakıp gelmeselermis ama iş işten geçmiş işte..

Bende alıştım bende
Gercekten ne kadar fazla yiyormusuz şimdi normale döndük aslında.kesinlikle cezayı hak ediyoruz

Menü zamanııı

8.30 1 armut

12.00 2.kş mantar sote, 3kş tavuk ciğer, peynir salata

18.30 2 bar.ayran

Su 2.5 lt

3 mil leslie
20 Squat
50 oklava hareketi
10 lunges
20 +20 Arkaya tekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…