Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
SABAH
yarım simit, yumurta, peynir, zeytin
AKŞAM
tavuk ızgara salata, cin biber
spor 1 saat yürüyüş
su 3 liteyi bulur
Aralarda 3 fincan rezene çayı
sade nescafe
Akşamda ekmek yemediğin için bana göre simit göze batmıyor. Yürüyüşte yapman iyi olmuş

Kızlarrrr nerdesiniz hani menüler

Şimdiye kadar 4 kişi menü yazdı kaç kişiyiz nerde gerisi

Bence gününde menü yazmayanada ceza gelsin, takımda sıkı yönetime geçelim

Müzeyyenim nerdesin yaaa

Kızlarrrr nerdesiniz hani menüler

Şimdiye kadar 4 kişi menü yazdı kaç kişiyiz nerde gerisi

Bence gününde menü yazmayanada ceza gelsin, takımda sıkı yönetime geçelim

Müzeyyenim nerdesin yaaa
Sali netim gelsin burdayim fistigim
Ama Siki yonetim paktinde haklisin

Merhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)

Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)

Azîmli olursan bız hersekılde yanımdayız
Yarın görürsün 100 kılolardan zayıflayan cok var bızde
Yarın uzun uzun konuşuruz ınsallah
Şimdilik ıyı geceler

Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin cnm
Eğer sabırlı ve azimli olursan neden olmasın
Bende 113 lerden başladım şimdi 84 civarıyım
Sende yeterki iste ve çaba göster

Menüm sabah 10.30
Domates salatalık
2 tane tatlı biber
2 yumurta beyazı
2 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 tatlı kaşığı nu tel la
Aksam 16.00
3 parça ızgara tavuk
3 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran
Su 3 litre
Kizlar bugün baya çok yedim nedeni sabah tartıda eksi gördüm o neden ile şımarık lik yaptım

Günaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Günün ilk mutlu bildirimi benden gelsin ..

Perşembe:59.03
Bu sabah: 58.08

Berilcem takyoncum bu hafta mezun edin beni fıstıklarr :)

Canim çok yoğun bir anında yazmışsın :) haklısın söylediklerinde..
Ben senin kilonda olmadım hiç. . Ama inşallah bu yaz sen benim kilomda olursun allahin izniyle. .

Diyet yapmak psikolojiyi ister istemez etkiliyormus.. seni ben benide sen anlarsın en iyi... bilmiom karatay neden ekmek yemeuin deyip lahmacun yediriyo millete :) beyaz un yersem bir hafta kilo veremwm zannediyorum ben.. ama yolu uzun olanlar için güzel bir yöntem. . bir sene iki sene diyet yapanlar var.. nasil dursunlar..
Aklına gelebiliyosam ne mutlu bana doğru yoldayım demektir.. cok şükür bu sabah da karşılığını aldım aksam yemememin.. hic beklemiyordum bu sonucu. .
Allah herkese hepimize hayırlısıyla istediğimiz kilolara ulaşmayı nasip etsin. . O kadar çok istiyorum ki bunu.. hepte dua ediyorum sizlere için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…