- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.001
Lahmacunların acısını çıkartıyom tatlımWayyyyyy sen kopmuşsun bugün
Akşamda ekmek yemediğin için bana göre simit göze batmıyor. Yürüyüşte yapman iyi olmuşMenüm
SABAH
yarım simit, yumurta, peynir, zeytin
AKŞAM
tavuk ızgara salata, cin biber
spor 1 saat yürüyüş
su 3 liteyi bulur
Aralarda 3 fincan rezene çayı
sade nescafe
Yüreğime su serptin canım SağolAkşamda ekmek yemediğin için bana göre simit göze batmıyor. Yürüyüşte yapman iyi olmuş
Tabiki bugünlükYüreğime su serptin canım Sağol
Tabiki bugünlük
Sık sık olmasın
Sali netim gelsin burdayim fistigimKızlarrrr nerdesiniz hani menüler
Şimdiye kadar 4 kişi menü yazdı kaç kişiyiz nerde gerisi
Bence gününde menü yazmayanada ceza gelsin, takımda sıkı yönetime geçelim
Müzeyyenim nerdesin yaaa
Azîmli olursan bız hersekılde yanımdayızMerhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
Hoşgeldin aramızaMerhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
Hoşgeldin cnmMerhaba herkese iyi geceler,
Insanin kendi kendine yaptığı kötülugu başka kimse yapamazmis.şimdi yazını okurken aklima geldi. Ne vardı boğazı tutupda bu kiloları gormeyeydik .şimdi yemek hayali görüp aç geznezdik hiç degikseresmen kendimize işkence. hoş sen benim olduğum kiloyu belkide hic görmedin ama ..
Ya ben üzüldüm yavru kuşum bu kadar eziyet etme kendine ama kaçamak yapınca (dün lahmacun yedim ) aklıma geliyorsun ve pişmanlık tavan yapıyor gerçi Karatay beslenmesinde lahmacun izni var ama yinede kendimi suçlu hissediyorum psikolojim bozuk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?