Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarrrr nerdesiniz hani menüler

Şimdiye kadar 4 kişi menü yazdı kaç kişiyiz nerde gerisi

Bence gününde menü yazmayanada ceza gelsin, takımda sıkı yönetime geçelim

Müzeyyenim nerdesin yaaa

Süper bir mesaj. . Valla salı dedi salı aklımda. . Eskiden Müzeyyen den korkuma kacamak yapamazdim.. Müzeyyeni özledik

Hoşgeldin canim aramıza. .. vazgecmezsen bize ayak uydurursan topalmda ortalama beş altı ayinida gözden çıkarirsan sen kışa kadar zayıf bir hatunsun.. en büyük malzeme acele etmemek bunu öğrendim ben..
İlk önce sigarayı bırakmanı tebrik ederim. . O ilk sayfansa yeni açtığın zayıflık ta ikinci sayfan olsun hayatındaki. ..
Tek göze batan ideal kilon.. onu muhakkak düşür ve motive ol.. üçü besi herkes verir. . Sen neden yetinesin. . Önemli olan 30'40 ları vermek. . Buda sadece senin elinde. .

Hosgeldin. Sen istedikten sonra muhakkak verirsin Biz de yardımcı oluruz.bende subat 15 de 101 kilo ile geldim bu takıma su an 87 kiloyum ve dahada inecem inşallah.başlangıç kilosu olarak aynıymıßız neredeyse..

bizde o günleri görecekmiyiz acaba tebrik ederim canım

Hoşgeldin canım...

Canım tebrikler umarım bir daha hiç kilo almazsın. darısı hepimizin başına olsun.

Günaydın kuzular.
Cumartesi pert oldum.
Dün de eşim evdeydi giremedim.

Ah yavrum ben bi tozla savaştım senin durum fenaymış kolaygelsin

Sorma gülüm benim adam bir tuhaf :)

Aman aman mavişimiz gelmiş hoşgelmiş
Kolaygelsin tatlım

Hoş gördüm ablişkom :)
Teşekkür ederim üstesinden geldim şükür :)

evine hoşgeldin canım kolay gelsin bari başlamışken cam perde dal eve yaz temizliği aradan çıksın :))

Yok kız gülsüm.
Perdeleri yeni yıkamıştım.
Camları da sonra halletçem uğraşamicam şimdi :)

Reyhan hoşgeldin canım.ev cok pis diye hiç üzülme, evde olup temizlik yapsanda iki gün sonra yine aynısı olacaktı zaten.yap yap bitmiyor..

Hoş buldum kuzucum.
Bardağa dolu tarafından bak diyorsun yani :)
Haklısın canım.

Kolay gelsin sana işin zor

Sağol erenim ecem :)

Hemen geçmiş möenülerimi paylaşıyorum :)

Cumartesi

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim salam ve 1 dilim kaşardan sandviç.
Öğle: 1 uskumru.
Akşam: 1 porsiyon köfte, domates salatası.

Spor: 40 dk yürüyüş.

Su: 2,5 lt.

Pazar

Sabah: 1 sahanda yumurta, 2 dilim ekmek.
Öğle: Kahvaltıyı geç yaptık yemedim öğlen.
Akşam: Fırında tavuk göğsü, birkaç parça patates.

Spor: Yok.

Su: 2 lt.

Günaydınn Cümleten mutlu huzurlu bir gün dilerim herkese

Herkes mutlu haberi vermiş bende sevinçli bi haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum kaçamağım yok ama şişkinlik var regl olamıyorum 18 gün geçti davul gibi şiştim ondan sanırım +500 çıktım bugün

Ben daha halı yıkayacaktım ama bu evde halı yıkayacak yer yok.
Diğer evde balkonda mis gibi yıkıyordum
ben bi kere yıkadım mavişim ondada kuruduktan sonra hepsinin ucunda sarı su lekeleri kalmıştı çok üzüldüm sinirlendim bidahada yıkamadım yıkamaya veriyorum ama bu sene vermem kirli dğeil halılar kimse gelmedi bizde yokuz zaten akşamdan akşama kirlenmedi silip kaldıracam bu yıl

Kız nasıl becerdin onu
Ben yıkamazsam içim rahat etmiyor.
Mecburen biz de yıkamaya vericez gibi duruyor da bakalım artık.

Kız nasıl becerdin onu
Ben yıkamazsam içim rahat etmiyor.
Mecburen biz de yıkamaya vericez gibi duruyor da bakalım artık.
valla anlamadım nasıl hırsla yıkadım tertemiz bi kurudu baktım hepsinin ucunda sarı sarı su lekeleri meğerse suyu sırktıktan sonra uç kısımlarını tekrar temizlemek gerekiyormuş kim uğraşacak zaten canım çıktı tek başıma 12 tane halı hiç uğraşamam valla :))) ver kuzum ya canına yazık o kadar saat suyun içinde hasta oluyoruz eğer yardıme decek kimse yoksa hiç girme tek başına

Günaydın fıstıklaaaaaaarrr

Güzel bildirimler gelmiş ne güzel

Bestem tebrik ederim cnm, yolun sonuna geldin yani darısı burdakilerin başına

Özlem berna sizede tebrikler canlarım haftaya eksiyle başlamak iyi oluyor

Takyon 18 gün fazla değilmi güzelim. Kız hamile falan olmayasın. Soğan kürüne iyi diyolar söktürücü için ben hiç denemedim

Derinim senin bildirimini göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…