- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.021
Kızlarrrr nerdesiniz hani menüler
Şimdiye kadar 4 kişi menü yazdı kaç kişiyiz nerde gerisi
Bence gününde menü yazmayanada ceza gelsin, takımda sıkı yönetime geçelim
Müzeyyenim nerdesin yaaa
Merhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
İyi geceler cicişler
Yarın eksi çıkmayanı
Kovalasın minişler :)))
Hosgeldin. Sen istedikten sonra muhakkak verirsin Biz de yardımcı oluruz.bende subat 15 de 101 kilo ile geldim bu takıma su an 87 kiloyum ve dahada inecem inşallah.başlangıç kilosu olarak aynıymıßız neredeyse..Merhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
Günaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Günün ilk mutlu bildirimi benden gelsin ..
Perşembe:59.03
Bu sabah: 58.08
Berilcem takyoncum bu hafta mezun edin beni fıstıklarr :)
Merhaba herkese iyi geceler,
Canım tebrikler umarım bir daha hiç kilo almazsın. darısı hepimizin başına olsun.Günaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Ah yavrum ben bi tozla savaştım senin durum fenaymış kolaygelsin
Aman aman mavişimiz gelmiş hoşgelmiş
Kolaygelsin tatlım
evine hoşgeldin canım kolay gelsin bari başlamışken cam perde dal eve yaz temizliği aradan çıksın :))
Reyhan hoşgeldin canım.ev cok pis diye hiç üzülme, evde olup temizlik yapsanda iki gün sonra yine aynısı olacaktı zaten.yap yap bitmiyor..
Kolay gelsin sana işin zor
tebrik ederim bestecimGünaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
bende her hafta bir odayı temizledim cam kapı perde avize vs. derken dün salonu yaptım mutfak kaldı sadece halılarıda silip kaldırdımmı tamamdır :)Yok kız gülsüm.
Perdeleri yeni yıkamıştım.
Camları da sonra halletçem uğraşamicam şimdi :)
bende her hafta bir odayı temizledim cam kapı perde avize vs. derken dün salonu yaptım mutfak kaldı sadece halılarıda silip kaldırdımmı tamamdır :)
ben bi kere yıkadım mavişim ondada kuruduktan sonra hepsinin ucunda sarı su lekeleri kalmıştı çok üzüldüm sinirlendim bidahada yıkamadımBen daha halı yıkayacaktım ama bu evde halı yıkayacak yer yok.
Diğer evde balkonda mis gibi yıkıyordum
ben bi kere yıkadım mavişim ondada kuruduktan sonra hepsinin ucunda sarı su lekeleri kalmıştı çok üzüldüm sinirlendim bidahada yıkamadımyıkamaya veriyorum ama bu sene vermem kirli dğeil halılar kimse gelmedi bizde yokuz zaten akşamdan akşama kirlenmedi silip kaldıracam bu yıl
valla anlamadım nasıl hırsla yıkadım tertemiz bi kurudu baktım hepsinin ucunda sarı sarı su lekeleri meğerse suyu sırktıktan sonra uç kısımlarını tekrar temizlemek gerekiyormuş kim uğraşacak zaten canım çıktı tek başıma 12 tane halı hiç uğraşamam valla :))) ver kuzum ya canına yazık o kadar saat suyun içinde hasta oluyoruz eğer yardıme decek kimse yoksa hiç girme tek başınaKız nasıl becerdin onu
Ben yıkamazsam içim rahat etmiyor.
Mecburen biz de yıkamaya vericez gibi duruyor da bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?