- 5 Mayıs 2013
- 33.876
- 41.437
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.041
Günaydın fıstıklaaaaaaarrr
Güzel bildirimler gelmiş ne güzel
Bestem tebrik ederim cnm, yolun sonuna geldin yani darısı burdakilerin başına
Özlem berna sizede tebrikler canlarım haftaya eksiyle başlamak iyi oluyor
Takyon 18 gün fazla değilmi güzelim. Kız hamile falan olmayasın. Soğan kürüne iyi diyolar söktürücü için ben hiç denemedim
Derinim senin bildirimini göremedim
Ben asla ne tok karna nede gün içinde tartılmam moralim bozulur vallaHeheh ablam ben de göremedim ya.
Kahvaltıdan önce unuttum
Tok karna 99.7'yim.
Ben asla ne tok karna nede gün içinde tartılmam moralim bozulur valla
Bu kilonu baz alamayız
Bence yarın sabah tartıl iki gün ona göre menü yaparsın
yok abla değilim test yaptım hamile değilim uzun zamandır olmuyordu böyle gecikme aslında sinyalleri veriyor vücud ama bi türlü sökmediGünaydın fıstıklaaaaaaarrr
Güzel bildirimler gelmiş ne güzel
Bestem tebrik ederim cnm, yolun sonuna geldin yani darısı burdakilerin başına
Özlem berna sizede tebrikler canlarım haftaya eksiyle başlamak iyi oluyor
Takyon 18 gün fazla değilmi güzelim. Kız hamile falan olmayasın. Soğan kürüne iyi diyolar söktürücü için ben hiç denemedim
Derinim senin bildirimini göremedim
Evet cnm 1 bar suda soğanı biraz kaynatyok abla değilim test yaptım hamile değilim uzun zamandır olmuyordu böyle gecikme aslında sinyalleri veriyor vücud ama bi türlü sökmedisoğan kürü derken soğanı dörde bölüp kaynatıp suyunu içmekmi ?
öğlen yapayım bakalım Allah kimseyi böyle sıkıntıda koymasın yaa ne kötü patlıycam resmen bide adet migreni var bende öncesinde muhakkak başağrısı başlıyor şimdide başladı ağrımaya olacak inşaAllah kurtulayım bu sıkıntıdanEvet cnm 1 bar suda soğanı biraz kaynat
Tadının ve kokusunun kötü olduğunu söylüyorlar burnunu kapatıp dik
hoşgeldinMerhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
ohhhhh maşallah kuzum sana, güzel rakibem harikasınGünaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Günün ilk mutlu bildirimi benden gelsin ..
Perşembe:59.03
Bu sabah: 58.08
Berilcem takyoncum bu hafta mezun edin beni fıstıklarr :)
Günaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Günün ilk mutlu bildirimi benden gelsin ..
Perşembe:59.03
Bu sabah: 58.08
Berilcem takyoncum bu hafta mezun edin beni fıstıklarr :)
Öyle deme canım perşembe en az -400 olacaksın bencegünaydın kızlarr
bugün tartı beni güldürmedi
60.1 hala
inatla 5li rakamları göstermeyecek bana anlaşılan
inşallah kuzumWauwwww harikasın tebrik ederim darısı başımıza
Öyle deme canım perşembe en az -400 olacaksın bence
.Hoşgeldin canim aramıza. .. vazgecmezsen bize ayak uydurursan topalmda ortalama beş altı ayinida gözden çıkarirsan sen kışa kadar zayıf bir hatunsun.. en büyük malzeme acele etmemek bunu öğrendim ben..
İlk önce sigarayı bırakmanı tebrik ederim. . O ilk sayfansa yeni açtığın zayıflık ta ikinci sayfan olsun hayatındaki. ..
Tek göze batan ideal kilon.. onu muhakkak düşür ve motive ol.. üçü besi herkes verir. . Sen neden yetinesin. . Önemli olan 30'40 ları vermek. . Buda sadece senin elinde. .
Hosgeldin. Sen istedikten sonra muhakkak verirsin Biz de yardımcı oluruz.bende subat 15 de 101 kilo ile geldim bu takıma su an 87 kiloyum ve dahada inecem inşallah.başlangıç kilosu olarak aynıymıßız neredeyse..
Hoşbuldumm :)Hoşgeldin canım...
Canım tebrikler umarım bir daha hiç kilo almazsın. darısı hepimizin başına olsun.
hoşgeldin
Hosgeldin reyhanimGünaydın kuzular.
Cumartesi pert oldum.
Dün de eşim evdeydi giremedim.
Sorma gülüm benim adam bir tuhaf :)
Hoş gördüm ablişkom :)
Teşekkür ederim üstesinden geldim şükür :)
Yok kız gülsüm.
Perdeleri yeni yıkamıştım.
Camları da sonra halletçem uğraşamicam şimdi :)
Hoş buldum kuzucum.
Bardağa dolu tarafından bak diyorsun yani :)
Haklısın canım.
Sağol erenim ecem :)
Sadece diet ve spor bu kadar..mucize formül falan yok yani :)).
Hoşbuldumm :) güzel mesajın için çokk teşekkürederim. İnşallah hedefim 70 kilo ama diyetisyenler yakın hedefler seçin başardıkça arttırırsınız diyolar diye ilk böyle yazdım. Aynen dediğin gibi kışa inşallah başarmış olacağım :)
hoşbuldummm, evet neredeyse aynıyız, çok güzel vermişsin darısı başıma. Acaba nasıl verdin, ekstra birşey yapıyor musun?
Hoşbuldumm :)
Hoşbuldumm
Herkese bu sıcak karşılama için çokk teşekkürederim, çok mutlu oldum :)
Her zamanki gibi harikasin mefkusBenimki gelsin
Perşembe 84.6
Bugün 84.1
Fark -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?