- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.061
syescim menünü azaltman lazım - olmaması ondan kaynaklı benceGünaydın kızlar :
C.tesi
Form kraker-bisküvi
Arkadaşlarla buluştum yarım kase kısır 1 poğaça-1 cup cake yedim
1,5 lt su-spor yok
Pazar
Haşlanmış yumurta-labne - 1,5 dilim ekmek
balık ızgara-lavaş ekmek-patlıcan salatası
2 lt su- Spor yapmadım ama misafir olduğu için 2. kata in çık yaptım sayısızca
Canım üzülme. perşembeye kadar görürsün inşallahgünaydın kızlarr
bugün tartı beni güldürmedi
60.1 hala
inatla 5li rakamları göstermeyecek bana anlaşılan
Ama ama ben taaa akşam hoşgeldin dedim görmemişin.
Hoşbuldumm :) güzel mesajın için çokk teşekkürederim. İnşallah hedefim 70 kilo ama diyetisyenler yakın hedefler seçin başardıkça arttırırsınız diyolar diye ilk böyle yazdım. Aynen dediğin gibi kışa inşallah başarmış olacağım :)
hoşbuldummm, evet neredeyse aynıyız, çok güzel vermişsin darısı başıma. Acaba nasıl verdin, ekstra birşey yapıyor musun?
Hoşbuldumm :)
Hoşbuldumm
Herkese bu sıcak karşılama için çokk teşekkürederim, çok mutlu oldum :)
O ekmek derdi bende de var içinde kesin nikotin var ahanda yazıyorum burayainşallah kuzum
bakalım bu hafta ekmeksiz geçirebilsem keşke muhtemelen birazda olsa veririm ama ekmeksiz dayanamıyorum bi türlü gözüm dönüyor akşam saldırıyorum bu sefer yemeklere
En dengesiz beslenen benim maalesefsyescim menünü azaltman lazım - olmaması ondan kaynaklı bence
inşallah kuzum yaaCanım üzülme. perşembeye kadar görürsün inşallah
Sağolasın canımcım sende öyleHer zamanki gibi harikasin mefkus
ayyy cidden olabilir ya hani kimisi etsiz doymaz kimisi makarna pilavsız ben de ekmeksiz istersem dünyayı yiyeyim, gram yerim kalmasın yiyecek, illa ekmek yerim yoksa doymuş hissetmem kendimiO ekmek derdi bende de var içinde kesin nikotin var ahanda yazıyorum buraya
En dengesiz beslenen benim maalesefbir de çevrem ay ne yedin sanki, yeter daha ne kadar zayıflayacaksın deyip duruyorlar ahh bu insanlar...
Tatlım bir kaç gün ekmek yememen tabi faydası olur ama sen çalışıyorsun belki zorlar seniacaba bu hafta sıfır ekmek mi yapsam?
dayanabilir miyim ki acaba
artık 5leri görmek istiyorum
çünkü uzun süreli kilom olan 58e ulaşıp sporu arttırarak 56ya düşmek istiyorum ki 1-2 kilo opsiyonum olsun ayyyy ne fenayım kilo vermeden ileride alabileceğim kilonun hesabını yapıyorum
peki ablacım ekmek yerine koyabileceğim ne önerebilirsin?Tatlım bir kaç gün ekmek yememen tabi faydası olur ama sen çalışıyorsun belki zorlar seni
En azından akşamları erken ve hafif atlatmaya bak çarşamba ekmek yeme yoğurt ayran türü yapabilirsen iyi olur
Yok bu hafta sapıtmayalım.hatta takımcak sapıtmayalim. yaz geliyo dedik geldi bile. Nasıl yeni ciciler alıcaz kendimizeSağolasın canımcım sende öyle
Bakalım yine perşembeye kadar sapıtmazsam
Herkesin NORMAL anlayışı farklıyaayyy cidden olabilir ya hani kimisi etsiz doymaz kimisi makarna pilavsız ben de ekmeksiz istersem dünyayı yiyeyim, gram yerim kalmasın yiyecek, illa ekmek yerim yoksa doymuş hissetmem kendimibağımlılık bildiğin ya
ayyyy o çevreden bi adet de ben de var, onlara göre ben çoooookkkk zayıfım kurudum kaldım (ahhhh nerde nerdeeee) beni her görüyolarlar sen çok zayıflamışsın yüzün küçücük kalmış bunu diyenler heralde totomu göremiyorlar diye düşünüyorum göz hizasından altta kalıyor ya
yok ablacım cidden abartmıyorum olan bütün kilom kalçamda ve bacaklarımda toplanıyor bi de etlerim cıvık cıvık benim o yüzden olduğundan da fazla gösteriyor, göğsümü, kollarımı görsen bu kız çiroz desin ama aşağı doğru inice aman amaaaaannnnnHerkesin NORMAL anlayışı farklıya
Düşün bana bile yeter verme diyo kimileri
Belki seni çok rahatsız eden 1-2 Kilo başkası için bişey değil
Sende abartma güzelim 60 Kilo birinde ne kadar totiş olur
Ekmek yoksa pasta ye Dermişimmmpeki ablacım ekmek yerine koyabileceğim ne önerebilirsin?
beni çok zorlamayacak??
yoksa dediğin gibi yapayım çarşamba sadece yoğurtla geçireyim
sorma yaaa yaz gelecek geliyor derken geldi çattı millet yazlık kıyafetlerini giymeye başladı bile ben hala giyemiyorumYok bu hafta sapıtmayalım.hatta takımcak sapıtmayalim. yaz geliyo dedik geldi bile. Nasıl yeni ciciler alıcaz kendimize
pastaysa tamam yaaa ben yarın pasta günü yapayım o zamanEkmek yoksa pasta ye Dermişimmm
Hepimizin bildiği şeyler yumurta peynir bol yeşillik
Bide işe gelmeden hazırlaki sonra vazgeçmeyesin
Ama öğlen akşam her halükarda ekmek yeme
Yarın sabah 1 dilim yesen bile çarşambaya yoğurt yaparsan iyi olur
peki ablacım ekmek yerine koyabileceğim ne önerebilirsin?
beni çok zorlamayacak??
yoksa dediğin gibi yapayım çarşamba sadece yoğurtla geçireyim
ayyy cidden olabilir ya hani kimisi etsiz doymaz kimisi makarna pilavsız ben de ekmeksiz istersem dünyayı yiyeyim, gram yerim kalmasın yiyecek, illa ekmek yerim yoksa doymuş hissetmem kendimibağımlılık bildiğin ya
ayyyy o çevreden bi adet de ben de var, onlara göre ben çoooookkkk zayıfım kurudum kaldım (ahhhh nerde nerdeeee) beni her görüyolarlar sen çok zayıflamışsın yüzün küçücük kalmış bunu diyenler heralde totomu göremiyorlar diye düşünüyorum göz hizasından altta kalıyor ya
Zaten öyle bi diyelim yok tatlım bu ay sonu sözde 7 leri göreyim dedim oda olmıcak en azından ramazana kadar düşelimYok bu hafta sapıtmayalım.hatta takımcak sapıtmayalim. yaz geliyo dedik geldi bile. Nasıl yeni ciciler alıcaz kendimize
sorma yaaa yaz gelecek geliyor derken geldi çattı millet yazlık kıyafetlerini giymeye başladı bile ben hala giyemiyorum
yenileri de almak istemiyorum
valla bu hafta sıkı öynetim ilan ettim midemde
ekmek mekmek yok yaaaa
Tatlım önceden dediğim gibi biraz kendini sıkıp sıkılaşmak için bişeyler yapıcam o zamanyok ablacım cidden abartmıyorum olan bütün kilom kalçamda ve bacaklarımda toplanıyor bi de etlerim cıvık cıvık benim o yüzden olduğundan da fazla gösteriyor, göğsümü, kollarımı görsen bu kız çiroz desin ama aşağı doğru inice aman amaaaaannnnnmide ameliyatı olup 75e düşen bir arkadaşım var göbeğini görmezsen kalça bacak olarak aynı duruyoruz çünkü kızın etleri acayip sıkı, hatta mide ameliyatı olmaya karar verdiğinde 95 kiloymuş duyunca şok geçirdim bana sorsan max 75-80 derdim çünkü öyle duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?