- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.081
pastayi duyunca nasıl gözler ışıldadı değilmi.seni seniiipastaysa tamam yaaa ben yarın pasta günü yapayım o zaman
tamam abla önümüzde iki gün var dayanırım ne olacak yaa ekmek yemeyim bakalım tartı ne gösterecek
dukan ekmeğini çok severim.mayalayıp üç günlük yapıyordum.kekide güzel oluyordu ama çabuk sönüyordu.fırında yapiyordum benAmma yemişsin hafta sonu bebeğim yaaaaa :))
Canım sana dukan Ekmeğini önerebilirim bi dene eğer hoşuna giderse devam edersin birde dukan usulü fincanda kek yapabilirsin o güzel oluyor
Inşallah mefkurem.zaten adım gibi biliyorum düşeceğini. 18 hazirandami ramazan başliyordu? Hafıza yokki unuttum yineZaten öyle bi diyelim yok tatlım bu ay sonu sözde 7 leri göreyim dedim oda olmıcak en azından ramazana kadar düşelim
Buraya yaxıyorummmm
18 haziran yaşgünüm o zamana kadar Allah izin verirse mutlaka 7 lere düşmüş olacam
Aynen cnm yaaaBende almıyorum. 7 li rakamlari görmedende almam.bu da benim kendi kendime cezam .zaten büyük beden hep abuk subuk kıyafetler var. Neden bu Türkiye de genç kilolu bayanlar için kıyafet tasarlamazlar .bu arada bende cok genc sayılmam 40 oldum ama sevmiyorum işte o şekil
Evet cnm 18 haziranda başlıyorInşallah mefkurem.zaten adım gibi biliyorum düşeceğini. 18 hazirandami ramazan başliyordu? Hafıza yokki unuttum yinebende o zamana kadar 7 göreydim ne iyi olurdu
Günaydın cnmMerhabalar -100 gram
Tebrikler besteGünaydınnnnnn güzelliklerrr bugün fazlaca erkenciyim.. kahvaktimi nile yaptımmm.. tabi ilk önce tartildimmmm :))
Günün ilk mutlu bildirimi benden gelsin ..
Perşembe:59.03
Bu sabah: 58.08
Berilcem takyoncum bu hafta mezun edin beni fıstıklarr :)
Mefkurem artık normal yeme düzenine yavaş yavaş dönüyorum diyet modunda değilim mezun olmayı erteliyor umGünaydın cnm
Heralde dün fazla kaçırdın
Günaydın 9. Takım!!mutlu , huzurlu, bol sporla bir hafta olsun bu hafta Inşallah
pazartesi kilom:-300
Birbeste -500
Hoppidicik -300
Özlemiko -300
Takyon +500
Mefkurem -500
Rosebud sabit
Syes -100
Erenece -100
Haklısın cnmMefkurem artık normal yeme düzenine yavaş yavaş dönüyorum diyet modunda değilim mezun olmayı erteliyor um
Kızzzz okadar lafı boşunamı ettikKızlar Günaydın herkes gram lardan Kurtulmuş ben tartılayorum ama dönünce ilk işim tartılma olacak yarın dönüyorum artık bugün yüzme spor sauna hamam masaj olayına girip bi yenilenesim var işe yarar inşallah dün biraz irademe yenildim de
hiiiii görmemişimmm çokk teşekkürler, hoşbuldumm :)Ama ama ben taaa akşam hoşgeldin dedim görmemişin
aynı şeyi bu hafta sonu bende aklımdan geçirdim. Kilolu olunca babaanne kıyafetleri giymemiz gerekiyor sanki. 1-2 tane büyük beden yapan marka var onlarda o kadar pahalıki, resmen cezalandırıyorlar bizi, sen kilolusun senin hiçbişeye hakkın yok der gibi.Geçen yaz giydiklerim şu an 8 kilo daha fazla olduğum için üstüme uymadı, gidip yeni bişeyler alayım dedim, 2 gün girmediğim yer kalmadı sadece bir gömlek bulabildim.Bende almıyorum. 7 li rakamlari görmedende almam.bu da benim kendi kendime cezam .zaten büyük beden hep abuk subuk kıyafetler var. Neden bu Türkiye de genç kilolu bayanlar için kıyafet tasarlamazlar .bu arada bende cok genc sayılmam 40 oldum ama sevmiyorum işte o şekil
ayyy cidden olabilir ya hani kimisi etsiz doymaz kimisi makarna pilavsız ben de ekmeksiz istersem dünyayı yiyeyim, gram yerim kalmasın yiyecek, illa ekmek yerim yoksa doymuş hissetmem kendimibağımlılık bildiğin ya
ayyyy o çevreden bi adet de ben de var, onlara göre ben çoooookkkk zayıfım kurudum kaldım (ahhhh nerde nerdeeee) beni her görüyolarlar sen çok zayıflamışsın yüzün küçücük kalmış bunu diyenler heralde totomu göremiyorlar diye düşünüyorum göz hizasından altta kalıyor ya
sorma yaaa yaz gelecek geliyor derken geldi çattı millet yazlık kıyafetlerini giymeye başladı bile ben hala giyemiyorum
yenileri de almak istemiyorum
valla bu hafta sıkı öynetim ilan ettim midemde
ekmek mekmek yok yaaaa
Bende almıyorum. 7 li rakamlari görmedende almam.bu da benim kendi kendime cezam .zaten büyük beden hep abuk subuk kıyafetler var. Neden bu Türkiye de genç kilolu bayanlar için kıyafet tasarlamazlar .bu arada bende cok genc sayılmam 40 oldum ama sevmiyorum işte o şekil
Tam bir ay var mefkurem. Yedi kilo mümkün degil veremem. Haplar beni yavaşlattiEvet cnm 18 haziranda başlıyor
Daha 1 ay var kız biraz dişimizi sıkarsak neden olmasın
Seninde haftada 2 Kilo vermişliğin var
Evet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yanihiiiii görmemişimmm çokk teşekkürler, hoşbuldumm :)
aynı şeyi bu hafta sonu bende aklımdan geçirdim. Kilolu olunca babaanne kıyafetleri giymemiz gerekiyor sanki. 1-2 tane büyük beden yapan marka var onlarda o kadar pahalıki, resmen cezalandırıyorlar bizi, sen kilolusun senin hiçbişeye hakkın yok der gibi.Geçen yaz giydiklerim şu an 8 kilo daha fazla olduğum için üstüme uymadı, gidip yeni bişeyler alayım dedim, 2 gün girmediğim yer kalmadı sadece bir gömlek bulabildim.
O kadar hırs yaptım ki, kendi kendime dedim, ben bunu haketmiyorum, benim de hakkım, istediğimi alıp giymek. Hepimizin hakkı.
Ha bu arada bilim adamlarının açıklamasına göre artık orta yaş 60 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş. Yani biz baya baya çıtır oluyoruz
Tatlım 79 olmazda 82 olurTam bir ay var mefkurem. Yedi kilo mümkün degil veremem. Haplar beni yavaşlatti
Burda bi tane babaanne adayı var hatırlatırımEvet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?