Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

pastaysa tamam yaaa ben yarın pasta günü yapayım o zaman

tamam abla önümüzde iki gün var dayanırım ne olacak yaa ekmek yemeyim bakalım tartı ne gösterecek
pastayi duyunca nasıl gözler ışıldadı değilmi.seni seniii

Amma yemişsin hafta sonu bebeğim yaaaaa :))
Canım sana dukan Ekmeğini önerebilirim bi dene eğer hoşuna giderse devam edersin birde dukan usulü fincanda kek yapabilirsin o güzel oluyor
dukan ekmeğini çok severim.mayalayıp üç günlük yapıyordum.kekide güzel oluyordu ama çabuk sönüyordu.fırında yapiyordum ben

Inşallah mefkurem.zaten adım gibi biliyorum düşeceğini. 18 hazirandami ramazan başliyordu? Hafıza yokki unuttum yine bende o zamana kadar 7 göreydim ne iyi olurdu

Aynen cnm yaaa
Hoşuma gidenler bana olmaz
Bana olan hoşuma gitmez
Bu sonbaharda ailede 2 tane düğün var inş.ilk kez gönlüme göre giyinecem

Inşallah mefkurem.zaten adım gibi biliyorum düşeceğini. 18 hazirandami ramazan başliyordu? Hafıza yokki unuttum yine bende o zamana kadar 7 göreydim ne iyi olurdu
Evet cnm 18 haziranda başlıyor
Daha 1 ay var kız biraz dişimizi sıkarsak neden olmasın
Seninde haftada 2 Kilo vermişliğin var

Kızlar Günaydın herkes gram lardan Kurtulmuş ben tartılayorum ama dönünce ilk işim tartılma olacak yarın dönüyorum artık bugün yüzme spor sauna hamam masaj olayına girip bi yenilenesim var işe yarar inşallah dün biraz irademe yenildim de

Kızzzz okadar lafı boşunamı ettik
Neler hüplettin çabuk hesap ver

Ama ama ben taaa akşam hoşgeldin dedim görmemişin
hiiiii görmemişimmm çokk teşekkürler, hoşbuldumm :)

aynı şeyi bu hafta sonu bende aklımdan geçirdim. Kilolu olunca babaanne kıyafetleri giymemiz gerekiyor sanki. 1-2 tane büyük beden yapan marka var onlarda o kadar pahalıki, resmen cezalandırıyorlar bizi, sen kilolusun senin hiçbişeye hakkın yok der gibi.Geçen yaz giydiklerim şu an 8 kilo daha fazla olduğum için üstüme uymadı, gidip yeni bişeyler alayım dedim, 2 gün girmediğim yer kalmadı sadece bir gömlek bulabildim.
O kadar hırs yaptım ki, kendi kendime dedim, ben bunu haketmiyorum, benim de hakkım, istediğimi alıp giymek. Hepimizin hakkı.
Ha bu arada bilim adamlarının açıklamasına göre artık orta yaş 60 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş. Yani biz baya baya çıtır oluyoruz

Benimde basen bölgem fena yüzüm zayıf millet dediğin gibi üste bakıyor altı görmüyor

sorma yaaa yaz gelecek geliyor derken geldi çattı millet yazlık kıyafetlerini giymeye başladı bile ben hala giyemiyorum
yenileri de almak istemiyorum
valla bu hafta sıkı öynetim ilan ettim midemde
ekmek mekmek yok yaaaa

Rose hadi perşembeye kadar ikimizde ekmek yemeyelim bakalım nasıl fark edecek, var mısın

Ben 1 yıldır kıyafet almıyorum çok pis inat ettim

Evet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yani

Evet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yani
Burda bi tane babaanne adayı var hatırlatırım
Ne o babaanne kıyafeti gibi haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…