- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.101
Tatlım ben 2 seneyi iki kötü pantolonla geçirdim inat ettim almadım büyük bedenhiiiii görmemişimmm çokk teşekkürler, hoşbuldumm :)
aynı şeyi bu hafta sonu bende aklımdan geçirdim. Kilolu olunca babaanne kıyafetleri giymemiz gerekiyor sanki. 1-2 tane büyük beden yapan marka var onlarda o kadar pahalıki, resmen cezalandırıyorlar bizi, sen kilolusun senin hiçbişeye hakkın yok der gibi.Geçen yaz giydiklerim şu an 8 kilo daha fazla olduğum için üstüme uymadı, gidip yeni bişeyler alayım dedim, 2 gün girmediğim yer kalmadı sadece bir gömlek bulabildim.
O kadar hırs yaptım ki, kendi kendime dedim, ben bunu haketmiyorum, benim de hakkım, istediğimi alıp giymek. Hepimizin hakkı.
Ha bu arada bilim adamlarının açıklamasına göre artık orta yaş 60 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş. Yani biz baya baya çıtır oluyoruz
Bu iş kocişin hoşuna gitmiştir o zamanBen 1 yıldır kıyafet almıyorum çok pis inat ettim
Gitmez mi giderin %70 i bir anda yok olduBu iş kocişin hoşuna gitmiştir o zaman
Kıyafeti beğenipde alamamanın acısını çok iyi biliyorumGitmez mi giderin %70 i bir anda yok olduama zayıflamama az kaldı çok zor günler bekliyor kocamı
en büyük hayalimm, bir mağazaya girip bunun 38 bedeni var mı diye sormakEvet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yani
ben 20'li yaşlarımda 65 kilolardaydım. Yani 15 sene öncesi. O zamandan sakladığım bir elbisem bir eteğim ve bir ceketim var. Eteğe şimdi tek bacağım girmiyorTatlım ben 2 seneyi iki kötü pantolonla geçirdim inat ettim almadım büyük beden
Dolapta 30 dan fazla pantolon beni bekliyordu
Çok şükür çoğu olmaya başladı
Sende biraz sabret ay ay eriyip gidecen kızzz
iki sene önce yaptığım ve bitireMedigim diettede 82 de kalmıştım biliyon muTatlım 79 olmazda 82 olur
Ne verirsek kârdır
babaannelere değil lafım babaanne kıyafetlerine. Kim giyinmek ister öyleBurda bi tane babaanne adayı var hatırlatırım
Ne o babaanne kıyafeti gibi haaa
Kızlar merak ettim
İyice zayıflıyanlar
Beste
Rosa
Syes
Erenece
Sizin kocişler ne diyor
Artık yeter zayıflama diyen varmı
Ben o lafı duymak için daha uzun zaman beklemem gerekiyor
en büyük hayalimm, bir mağazaya girip bunun 38 bedeni var mı diye sormak
ben 20'li yaşlarımda 65 kilolardaydım. Yani 15 sene öncesi. O zamandan sakladığım bir elbisem bir eteğim ve bir ceketim var. Eteğe şimdi tek bacağım girmiyor
Sabırlıyım azimliyim yeniden o eteğe girene kadar burdayım
Inşallah soracaksin canım. Benimde çok begenip atmaya Kıyamadiğım bir ceketim var ki normalde evde fazlalık hiçbirsey tutmam ama onu atamadim. Bende onu giymeyi düşünüyorum bakalım ne zaman olacaken büyük hayalimm, bir mağazaya girip bunun 38 bedeni var mı diye sormak
ben 20'li yaşlarımda 65 kilolardaydım. Yani 15 sene öncesi. O zamandan sakladığım bir elbisem bir eteğim ve bir ceketim var. Eteğe şimdi tek bacağım girmiyor
Sabırlıyım azimliyim yeniden o eteğe girene kadar burdayım
Canım ben 2 sefer 88 inip geri çıktımiki sene önce yaptığım ve bitireMedigim diettede 82 de kalmıştım biliyon mu
Bende şimdiye kadar çok Kilo verdim ama önündeki 20 Kilo bana çok imkansız gibi geliyor. 25 senedir hiç 65 olmadığım içinBenim zayıflamış olmam acayip hoşuna gidiyor spor yapmadığım zaman hadi kalk spor yap diyor, cardio yapınca zorlanıyorum biraz dinlenmeme izin vermiyor olmaz bak biraz daha yap az kaldı diye destek oluyor
Eğer istiyorsan başarabilirsin ben hamilelik kilomdan kurtulmaya çalışıyorum 80 kiloydum şu an 59 um ve 55 olacağım inşallah
Hoş geldiniz ben de 98 le başladım kesinlikle isterseniz başarırsınızMerhaba herkese iyi geceler,
34 yaşındayım. Seneledir hepp kiloluyum. Şu aralar 98'lerde dolaşıyorum. Geçen sene birara 90'lara kadar indim ama sonra kışın çok hastalık geçirdim ve yine kilo aldım. Hastalık sebebiyle sigarayı bırakmaya çalışıyorum, 2 aydır içmiyorum ama el alışkanlığı olduğu için elim sürekli abur cubura gidiyor. Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Spora üşendiğimde, yada abur cubura elim gittiğinde motive edecek, destek olacak arkadaşlara ihtiyacım olduğu için buraya katılmaya karar verdim. Benide aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Hedefim ağustosta gideceğim tatile kadar verebildiğim kadar çok kilo verebilmek, sonrasında devam edebilmek. Şimdilik ilk hedefim 90 :)
en iyisi gidip sakladığımız yerden çıkarmak. Gözümüzün gördüğü bi yere asalım ki ilham olsun :)Inşallah soracaksin canım. Benimde çok begenip atmaya Kıyamadiğım bir ceketim var ki normalde evde fazlalık hiçbirsey tutmam ama onu atamadim. Bende onu giymeyi düşünüyorum bakalım ne zaman olacak
ben de 2 senedir 90'a iniyorum sonra yine çıkıyorum bir türlü altını göremedim. İnşallah bu sefer başarıcam. Ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi. Bayıldım ben burayaCanım ben 2 sefer 88 inip geri çıktım
Orda takılırım diyodum ama bak olmadı
hoşbuldummm.. İnşallah inşallahhHoş geldiniz ben de 98 le başladım kesinlikle isterseniz başarırsınız
bizde o günleri görecekmiyiz acaba tebrik ederim canım
Eğer ben çevremi dinlemiş olsaydım şu an 80 i geçmiştim, mantıkları sürekli ye çünkü. Pantolonda artık 42 beden dar gelmeye başlayınca kararımı verdim zayıflayacağım diye o karar ve azimle kilo veriliyor. Sen de çok kararlısın ve ben senin başaracağına inanıyorum.Bende şimdiye kadar çok Kilo verdim ama önündeki 20 Kilo bana çok imkansız gibi geliyor. 25 senedir hiç 65 olmadığım için
Bende şimdi 84 Düm. Senin başlangıç kilona yakın.
80 lerden 60 lara düşen görünce banada umut oluyor sanki
netten bakayım bi, tarifine tatlım sağolAmma yemişsin hafta sonu bebeğim yaaaaa :))
Canım sana dukan Ekmeğini önerebilirim bi dene eğer hoşuna giderse devam edersin birde dukan usulü fincanda kek yapabilirsin o güzel oluyor
spor yapmaya çalışıyorum ama ne yazık ki güzel bi düzen oturtamadımCanım bende ekmek yiyorum .her öğünde bir dilim.onu yemezsem doymam diye bilinc altına işlenmiş bir kere.elden birsey gelmez.arti diyetisyene gitsende sana her öğün için bir dilim verir zaten.burada önemli olan bir ne kadar yediğin iki ne tür ekmek yedigin..beyaz ekmek harici ve her öğünde bir dilim yersen korkma
Haa bir de muhakkak spor tabii. sporsuz diet maalesef mevcut kiloyu koruyor
evet ya daha dün bi mağazanın önünden geçtim vitrindeki kıyafetleri görme, zayıf olmaktan yetmez onları giyinmeye bildiğin taş gibi vücudun olmalı ki o kıyafetler yakışsın üzerine yoksa rezalet dururBende almıyorum. 7 li rakamlari görmedende almam.bu da benim kendi kendime cezam .zaten büyük beden hep abuk subuk kıyafetler var. Neden bu Türkiye de genç kilolu bayanlar için kıyafet tasarlamazlar .bu arada bende cok genc sayılmam 40 oldum ama sevmiyorum işte o şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?