Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım ben 2 seneyi iki kötü pantolonla geçirdim inat ettim almadım büyük beden
Dolapta 30 dan fazla pantolon beni bekliyordu
Çok şükür çoğu olmaya başladı
Sende biraz sabret ay ay eriyip gidecen kızzz

Evet, aynen öyle.hele o babaanne kıyafetleri berbat şeyler. Bizde babaanne olacaz o zaman ne olacak.hoş ben babaanne olamam kızlarim var ama değişen birsey yok.yine yaşlanıp o kıyafetlere mahkum edilecez yani
en büyük hayalimm, bir mağazaya girip bunun 38 bedeni var mı diye sormak

Tatlım ben 2 seneyi iki kötü pantolonla geçirdim inat ettim almadım büyük beden
Dolapta 30 dan fazla pantolon beni bekliyordu
Çok şükür çoğu olmaya başladı
Sende biraz sabret ay ay eriyip gidecen kızzz
ben 20'li yaşlarımda 65 kilolardaydım. Yani 15 sene öncesi. O zamandan sakladığım bir elbisem bir eteğim ve bir ceketim var. Eteğe şimdi tek bacağım girmiyor
Sabırlıyım azimliyim yeniden o eteğe girene kadar burdayım

Kızlar merak ettim
İyice zayıflıyanlar
Beste
Rosa
Syes
Erenece

Sizin kocişler ne diyor
Artık yeter zayıflama diyen varmı

Ben o lafı duymak için daha uzun zaman beklemem gerekiyor

Benim zayıflamış olmam acayip hoşuna gidiyor spor yapmadığım zaman hadi kalk spor yap diyor, cardio yapınca zorlanıyorum biraz dinlenmeme izin vermiyor olmaz bak biraz daha yap az kaldı diye destek oluyor

Eğer istiyorsan başarabilirsin ben hamilelik kilomdan kurtulmaya çalışıyorum 80 kiloydum şu an 59 um ve 55 olacağım inşallah

Inşallah soracaksin canım. Benimde çok begenip atmaya Kıyamadiğım bir ceketim var ki normalde evde fazlalık hiçbirsey tutmam ama onu atamadim. Bende onu giymeyi düşünüyorum bakalım ne zaman olacak

Bende şimdiye kadar çok Kilo verdim ama önündeki 20 Kilo bana çok imkansız gibi geliyor. 25 senedir hiç 65 olmadığım için
Bende şimdi 84 Düm. Senin başlangıç kilona yakın.
80 lerden 60 lara düşen görünce banada umut oluyor sanki

Hoş geldiniz ben de 98 le başladım kesinlikle isterseniz başarırsınız

Inşallah soracaksin canım. Benimde çok begenip atmaya Kıyamadiğım bir ceketim var ki normalde evde fazlalık hiçbirsey tutmam ama onu atamadim. Bende onu giymeyi düşünüyorum bakalım ne zaman olacak
en iyisi gidip sakladığımız yerden çıkarmak. Gözümüzün gördüğü bi yere asalım ki ilham olsun :)

Canım ben 2 sefer 88 inip geri çıktım
Orda takılırım diyodum ama bak olmadı
ben de 2 senedir 90'a iniyorum sonra yine çıkıyorum bir türlü altını göremedim. İnşallah bu sefer başarıcam. Ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi. Bayıldım ben buraya

Hoş geldiniz ben de 98 le başladım kesinlikle isterseniz başarırsınız
hoşbuldummm.. İnşallah inşallahh

Eğer ben çevremi dinlemiş olsaydım şu an 80 i geçmiştim, mantıkları sürekli ye çünkü. Pantolonda artık 42 beden dar gelmeye başlayınca kararımı verdim zayıflayacağım diye o karar ve azimle kilo veriliyor. Sen de çok kararlısın ve ben senin başaracağına inanıyorum.

spor yapmaya çalışıyorum ama ne yazık ki güzel bi düzen oturtamadım
her gün elimden geldiğince yürüyorum ama bi gün yarım saat bi gün bi saat bi gün 20 dk falan
gerçi hiç yoktan iyidir az da hareket ediyorum ama işte kilo vermem de azıcık yardımcı oluyor o yüzden :)

evet ya daha dün bi mağazanın önünden geçtim vitrindeki kıyafetleri görme, zayıf olmaktan yetmez onları giyinmeye bildiğin taş gibi vücudun olmalı ki o kıyafetler yakışsın üzerine yoksa rezalet durur
yani türkiye standartları ortada biraz ona yönelik kıyafet üretseler yaaa
illa çıtı pıtı olacaksın ki güzel şeyler giyebilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…