Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım gerçekten harika bir yer gibi gözüküyor.yeşilse benim ıcın her yer güzeldir.evlerde ilk yapıldığı gibi korunmuş ve mistik bir havasi var sanki..
aynen oyle herkes evinin bahcesie ya tazgah yapmis ya minik baraka yaptiklarini satiyor
biber recelini bile bulmak mumkun
hele yukarda meryem ana ve yikilmis kilise var ordan sirinceyi seyret ay yine damarlarim sirince diye akiyor

eeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadik
gonul isterdi sana pambik kaptanligimi gostereyim ama bak gelmedim diye hepsi salmis kendini
Valla yazık denizgunesroma sanada üzüldüm bacım şimdi. Korkupda kaçma sakın aslında iyidir kaptanımiz. Pambik gibidir ama sen müzeyyenligine denk geldin.şans işte

Var bi mazoşistlik vaaar

Kız kaptan ceza diyo, asarım diyo ,keserim diyo sende ohh pek güzel diyosun. sana göre hava hoş nasıl olsa tıkır tıkır gidiyo kilocuklar da biz ne edeceğük
Aaaa kadına bak ne diyo
Kız 2 haftadır kim daha çok verdi
Senmi? Benmi?????

kiz saka makada beste gidecek diye uzuldum cidden

Mezun etmesenmi acaba? Kaptan degilmisin etmezsin olur Biter. Nasıl çözüm?

Evet, mezun olmak istiyorum deyince bende tuhaf oldum.hani çok alışmışız ya buraya sanki biri gidince birşeyler eksilecek gibi..ki aynende öyle olacak

eeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadik
gonul isterdi sana pambik kaptanligimi gostereyim ama bak gelmedim diye hepsi salmis kendini

Valla yazık denizgunesroma sanada üzüldüm bacım şimdi. Korkupda kaçma sakın aslında iyidir kaptanımiz. Pambik gibidir ama sen müzeyyenligine denk geldin.şans işte

Olsun olsun, böyle daha iyi :) bugüne kadar hep serdim hep bi bahane buldum hep kaçtım spordan, diyetten.. Yap valla bana müstahak ben razıyım :) azarıda işitirim sonra kalkıp yaparım sporumu

Olsun olsun, böyle daha iyi :) bugüne kadar hep serdim hep bi bahane buldum hep kaçtım spordan, diyetten.. Yap valla bana müstahak ben razıyım :) azarıda işitirim sonra kalkıp yaparım sporumu
bebegim ben biraz antikayimdir pesinen soyleyim
kacamaklar cezalari spor olarak odenecekse serbest
susuz menu olmaz su icilmediyse diyet yapilmiyor demektir
spor olacak abi baska yolu yok
himmmmmmmm spor yapmayi seven biriysen iyi anlasiriz bu cadilara beraber savas acariz
Sen geçen hafta demedinmiydi kaptan yarın menü yazıcam diye
haklisin hep bir bahane cikti yazmadim ama yazayim bugun
miktar yazmayim cunku bu birkac gun kendimi ekmekten kurtarmaya calisiyorum
sabah
3 yumurta beyazi +1 tam yumurta yarim domatesle menemen gibi birsey yedim

ögle
bir tutam maydanoz tere roka ve bolca peynir yedim

aksam
yarim kilo kadar hamsiyi bugulama yaptim yagsiz tabiki

su saymadim ama yeterli degil sanirim hala icmeye calisiyorum

Sendemi yazacaksın? Neden, gayet iyi kilon.on numara gacısın be ya!!

Ama illaki bende verecem birkaç kilo dersen okey. Kolla popoyu Oklarımı hazırlıyorum

almisim annem 64.2 idim en son simdi nerdeyse 70 im 100 gramin lafini etmezsek
ama sporu birakmakla sanki yumoslastim kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…