- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.321
aynen oyle herkes evinin bahcesie ya tazgah yapmis ya minik baraka yaptiklarini satiyorevet canım gerçekten harika bir yer gibi gözüküyor.yeşilse benim ıcın her yer güzeldir.evlerde ilk yapıldığı gibi korunmuş ve mistik bir havasi var sanki..
kiz saka makada beste gidecek diye uzuldum ciddenDe kaptanım de deeee
Kimse gitmesin son mezunla tükkanı kapayip hep birlikte gidelim
Kız ne hazırlanması daha 20 Kilo varbu hafta beste gidiyor
yakinda erende gidecek
sende ufaktan hazirlaniyon offfffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa
zayiflamayin mi desemmmmm
Ay atma o oklari vallahi popo delik deşik oldu.tamam anladık daaa45 dakikadan az sporu spor diye yazmayin yolarim bakin
Valla yazıkeeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadik
gonul isterdi sana pambik kaptanligimi gostereyim ama bak gelmedim diye hepsi salmis kendini
Aaaa kadına bak ne diyoVar bi mazoşistlik vaaar
Kız kaptan ceza diyo, asarım diyo ,keserim diyo sende ohh pek güzel diyosun. sana göre hava hoş nasıl olsa tıkır tıkır gidiyo kilocuklar da biz ne edeceğük
Aynen yaa bendekiz saka makada beste gidecek diye uzuldum cidden
kiz saka makada beste gidecek diye uzuldum cidden
Ohhh canıma değsinAy atma o oklari vallahi popo delik deşik oldu.tamam anladık daaa
Sen genel bak. Her ay kim fazla veriyor??Aaaa kadına bak ne diyo
Kız 2 haftadır kim daha çok verdi
Senmi? Benmi?????
eeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadik
gonul isterdi sana pambik kaptanligimi gostereyim ama bak gelmedim diye hepsi salmis kendini
Valla yazıkdenizgunesroma sanada üzüldüm bacım şimdi. Korkupda kaçma sakın aslında iyidir kaptanımiz. Pambik gibidir ama sen müzeyyenligine denk geldin.şans işte
Sen geçen hafta demedinmiydi kaptan yarın menü yazıcam diyesizden de ayni hassasiyeti bekliyorum menu ve spor yazmadigimda
Bak ayın ortası geldi bu ay verdiğim 1.1 kiloSen genel bak. Her ay kim fazla veriyor??
Sendemi yazacaksın? Neden, gayet iyi kilon.on numara gacısın be ya!!sizden de ayni hassasiyeti bekliyorum menu ve spor yazmadigimda
Aa bu da dünden hazır yahuu.oklar elimde kaldıSen geçen hafta demedinmiydi kaptan yarın menü yazıcam diye
Olsun olsun, böyle daha iyi :) bugüne kadar hep serdim hep bi bahane buldum hep kaçtım spordan, diyetten.. Yap valla bana müstahak ben razıyım :) azarıda işitirim sonra kalkıp yaparım sporumu
bebegim ben biraz antikayimdir pesinen soyleyimOlsun olsun, böyle daha iyi :) bugüne kadar hep serdim hep bi bahane buldum hep kaçtım spordan, diyetten.. Yap valla bana müstahak ben razıyım :) azarıda işitirim sonra kalkıp yaparım sporumu
haklisin hep bir bahane cikti yazmadim ama yazayim bugunSen geçen hafta demedinmiydi kaptan yarın menü yazıcam diye
Sendemi yazacaksın? Neden, gayet iyi kilon.on numara gacısın be ya!!
Ama illaki bende verecem birkaç kilo dersen okey. Kolla popoyu Oklarımı hazırlıyorum
Ayy çok memnun oldumAl bir mazoşist daha. Mefkus sana arkadaş geldi huhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?