Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar zor saatlere geldik
Mideler gurulduyor açlık had safhada
Ama şimdi bişey yemezsek yarın sabah mutlu uyanacaz hadi birazdaha sabır
Yarın görüşürüz iyi geceler
Mucukkkkk

Kızlar selam mefkuşum sormuşun döndüm ama eve değil annemler Nezamandır araba alacaktı bana bi tane bulmuşlar onun işlemleri için aydına geldim yarın noter filan gitcem akşama dönecem perşembe bakalım kaç çıkcam bende meraktayım
KAPTANIM da gelmiş ama fena gelmiş yandık
berilceeem araba işi çıkmasaydı Şirinceye uğrucaktık önünden geçtik ama nasip olmadı

Beril ne ara bu kadar kilo aldin birtanem

ha hatirlattin iyi oldu
45 dakikanin altinda spor yazmayin kabul etmiyom persembeye bir cizelge yapayim menu spor olarakta aklimda kalsin
ben kül yutmamamamamamam
Beril ben sporu biraktim malesf esime kalsa bir 5 10 kilo al diyor saftirik onceden ona caktirmadan spor yapiyordum simdi diyetimide ona caktirmama ya calisiyorum tam bir komedi sabah onume 1 simit koydu bu bitecek diye akla karayi sectim yemedigimi anlamasin diye sofra kalabalik muhabbette olunca basardim bu erkekler ne acayip onceden zayifla derdi simdide 70 kilo olmalisin diyor

Beste sen hepten kus kadar kaldin zaten daha da mi kilo verecen kiz

Kendin gibi kalbinde guzel

Bende olmuyor beste regl im yaklasti gecen gun sabah kalkar kalkmaz 2 kase supangle yedim o gun menu yazmadim valla .ama aksami hafif tuttum o neden le tartida arti da gormedim istersen testlerini tekrarlat parmaktan tokluk sekerine baktir

Eren bence hedefine Az kslmisken sporunu birakma saglik icin en azindan
Ben bir ilac kullandim aldim Kilo mslesef
Ama gidecek biliyorum
Senin mezuniyeti ne zaman yapalim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…