- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.341
Beril ne ara bu kadar kilo aldin birtanembebegim ben biraz antikayimdir pesinen soyleyim
kacamaklar cezalari spor olarak odenecekse serbest
susuz menu olmaz su icilmediyse diyet yapilmiyor demektir
spor olacak abi baska yolu yok
himmmmmmmm spor yapmayi seven biriysen iyi anlasiriz bu cadilara beraber savas acariz
haklisin hep bir bahane cikti yazmadim ama yazayim bugun
miktar yazmayim cunku bu birkac gun kendimi ekmekten kurtarmaya calisiyorum
sabah
3 yumurta beyazi +1 tam yumurta yarim domatesle menemen gibi birsey yedim
ögle
bir tutam maydanoz tere roka ve bolca peynir yedim
aksam
yarim kilo kadar hamsiyi bugulama yaptim yagsiz tabiki
su saymadim ama yeterli degil sanirim hala icmeye calisiyorum
almisim annem 64.2 idim en son simdi nerdeyse 70 im 100 gramin lafini etmezsek
ama sporu birakmakla sanki yumoslastim kiz
Senin misafirler gitmedimi güzelimKizlar ben bu aralar cok gec uyuyorum kahvenin zarari herhalde .simdi gecmise uzanayim
Beril ben mezun olmamak icin cok yiyorum senin icinbu hafta beste gidiyor
yakinda erende gidecek
sende ufaktan hazirlaniyon offfffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa
zayiflamayin mi desemmmmm
iyi geceler mefkurem nasilsin malesf buradalar anca bu saatte bos kaldim canim sizleri merak ediyorum o nedenle okumadan uyumuyorumSenin misafirler gitmedimi güzelim
Halâ gelemiyon
Beril ben sporu biraktim malesf esime kalsa bir 5 10 kilo al diyor saftirik onceden ona caktirmadan spor yapiyordum simdi diyetimide ona caktirmama ya calisiyorum tam bir komedi sabah onume 1 simit koydu bu bitecek diye akla karayi sectim yemedigimi anlamasin diye sofra kalabalik muhabbette olunca basardim bu erkekler ne acayip onceden zayifla derdi simdide 70 kilo olmalisin diyorha hatirlattin iyi oldu
45 dakikanin altinda spor yazmayin kabul etmiyom persembeye bir cizelge yapayim menu spor olarakta aklimda kalsin
ben kül yutmamamamamamam
Hosgeldin bereketin ile gelmissin gecmis oku oku bitmiyor canim ozlettirdin kendinievettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
Beste sen hepten kus kadar kaldin zaten daha da mi kilo verecen kizHoppidicik kuşburnu ile yapilan bi cay var o sanırım dedigin cay.. 3 malzemesi var onun.. ihlamurda var.. diğeri de adini getiremedim sari bi ot.. aldim malzemeyi aktardan bi kac defa içtim sadece. . Oysa eger dediğin hemen tekrar başlarım valla beni bekliyo malzeme. . Bir ay icsek iki kilo yag gitse Ayriyeten kar kardir
Canim malesf ben bu konu da masum degilim menu yazmadigim gunler utanctan yazamiyorumAy ben bu sene daha dondurmanin tadına bakmadim yaa(
Kendin gibi kalbinde guzelGörümcem Tr ye gittiya ayın 26 sına kadar ben gidecem işe. Aslında bişey yaptığım yokda her akşam evden çıkmak sıkıyor
Bugünde kadının yaşgünü vardı 91 oldu
Sabah süpriz yaptım ona. Küçük pasta aldım mum koydum çiçek aldım, netten doğumgünü şarkısı açtım. Çok mutlu oldu
Bende olmuyor beste regl im yaklasti gecen gun sabah kalkar kalkmaz 2 kase supangle yedim o gun menu yazmadim valla .ama aksami hafif tuttum o neden le tartida arti da gormedim istersen testlerini tekrarlat parmaktan tokluk sekerine baktirGünaydın kızlar. . Sizlere bişi sormak istiyorum
Bu sabah kahvaltida çok az bişi katmer yedim.. yedigim den beri başım dönüyor. .
Iki gün önce ağzıma iki kare bitter atmistim ondada aynısı oldu
Bi kerede iki kaşık muhallebi yemistim yine aynısı olmuştu
Kh yeyince ve şeker yeyince başım dönüyor anladım bu sabah emin oldum iyice. .
Arada kacamak yapanlar.. sizdede oldumu oluyo mu bu durum.. yada bununla ilgili bilgisi olan var mı ??
Hep böyle devam etmez heralde dimi
Gunaydin arkadasimGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?