Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eren bence hedefine Az kslmisken sporunu birakma saglik icin en azindan
Ben bir ilac kullandim aldim Kilo mslesef
Ama gidecek biliyorum
Senin mezuniyeti ne zaman yapalim tatlim
Sen ne zaman dersen beril bu hafta baya yedim ama sukur bu sabah -300 um bugun daha dikkatli olacagim takima zarar vermek istemem

Günaydın fıstık lar. . Geçmişi okudum sindi derse gidiom gec kalktım bugun.. yanmisım bennnn.. takyonnnnn tekrarlara basliom bugün bak gaz veriom haberin olsun. . Insallah baslamissindir derse.. kiz bu hafta donu üniversite mezunu okacazzzz.. hadi yavru kaldır aryik küçülmeye baslayan pooonuuuu al eline kitabını )

Beril hoppidivik mefkurem kizlar ben buralardayım ısrar etmeyin gitmiyorummmmmm :))))

Müzeyyen öpüyorum canim.. muahhhh özlemişim valla :))

Hoppidicik yazdığın cay aynen benimde başlayıp sonunu getirmediğim cay.. bugün tekrar baslayim ben en iyisi Sağol canim sebep oldun. .

Kaçtımmmm

Kolay gelsin sana canım. Bende gazi Üniv. Görevliyim hafta sonu.
sana Gözetmen olaydıııım
açeydim kollarımı al kopyayı diyeydim :)))

Günaydın fıstık hatunlarımmmmm

Çöşşşşş Beril
Amma kibarım he
Nickine noldu kız senin? İlk harfi büyük yazaydın bari

Gene bardağa dolu tarafından bakmışsın ablam bi savrulsaydın rüzgarda salınsaydın

45 dakikadan az sporu spor diye yazmayin yolarim bakin

Hiiii Beril gene terör estiriyor.
Bugün kendimi spora adamalıyım

ayyy cok gecmis olsunn.. Bende de ayni migrenden var bugun
Geçmiş olsun canım beinmki geçti şükür Allah düşmanıma bile vermesin çok kötü o başağrısı

Gülsüüüüm adresini yolla hediye pet göndericem :)) eeee bu hafta senden atak bekliyoruz takır takır insin kilolar
kızımda büyüdü bak özlem sponsor olacaksan ona göre bak uyarayım

o bendede var malesef ben ona şöyle çözüm buldum mesela ara öğünüm 1 elma ben o elmayı bir seferdedeğilde çerez gibi 5 dakikada bir dilim yiyorum 1 elma toplam 1,5 saatte bitiyor ve sakız çiğniyorum yoksa ağzım boş kalmıyor

Kusura bakmayın abla son günler burayı biraz ihmal ettim eşimde izne çıkıcak 6 Haziran'da o zaman ne yapcam hiç bilmiyom ;(
evet gülşencim bayağıdır göremiyorum seni idare edeceriz birbirimizi ama günlük 5 mesaj kuralına dikkat edelim yeter
evettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
Hoşgeldin kaptanım

Allah aşkına bu nedir yaaaaa yok kaptanım valla ben buna yetişemem asla MaşaAllah diyorum sana sadece :))
yaa besteeeeeeee ben sınavın bu haftasonu olduğunu bilmiyordum daha 2 hafta var diye biliyordum akşam tesadüfen gördüm ve yıkıldım şok oldummm ki ben arapçadan en az 80 almam lazım geçmem için kaldı son 3 gün nasıl yapacam bilmiyorum bu akşam eve geçince çalışmaya başlıycam

Nu konuda cok ciddiyim 45 dakika spor istiyom
Yapmadinizda ne yapacagimi bilmek istemessin valla

Askta kaybeden sporu kazanir diyecem
Olmadi biliyom
Bugun -1300 um
Geriye kalir 3600

Tamam canım benim kızda büyüyor ben gidip bir pet formasıyla anlaşayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…