- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.361
Gunaydin yeni nick in hayirli olsun sirinemGünaydin kizcelerrrr
Haydi hanimmmm tarti oncesi son günnnnn tutun bogazlari yapin sporlari
Sen ne zaman dersen beril bu hafta baya yedim ama sukur bu sabah -300 um bugun daha dikkatli olacagim takima zarar vermek istememEren bence hedefine Az kslmisken sporunu birakma saglik icin en azindan
Ben bir ilac kullandim aldim Kilo mslesef
Ama gidecek biliyorum
Senin mezuniyeti ne zaman yapalim tatlim
Günaydın fıstık lar. . Geçmişi okudum sindi derse gidiom gec kalktım bugun.. yanmisım bennnn.. takyonnnnn tekrarlara basliom bugün bak gaz veriom haberin olsun. . Insallah baslamissindir derse.. kiz bu hafta donu üniversite mezunu okacazzzz.. hadi yavru kaldır aryik küçülmeye baslayan pooonuuuu al eline kitabını)
Beril hoppidivik mefkurem kizlar ben buralardayım ısrar etmeyin gitmiyorummmmmm :))))
Müzeyyen öpüyorum canim.. muahhhh özlemişim valla :))
Hoppidicik yazdığın cay aynen benimde başlayıp sonunu getirmediğim cay.. bugün tekrar baslayim ben en iyisi Sağol canim sebep oldun. .
Kaçtımmmm
guzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim
Kızlarrrr ahhhh kızlarrr
Bugün yürüyüşe çıktım, çıkmaz olaydım
Güneş çıkmıştı, tabi buranın havasına güven olurmu yarı yolda yağmur dolu fırtına. Allah ne verdiyse, tarlaların ortasında yapayalnız kaldım fırtına altında bide korktum Yıldırım falan düşer diye. Allah korusun şey yoluna girecektim. Zor bela eve ulaştım tabi sırılsıklam olarak.
Bide test etmiş oldumki artık rüzgâr beni sürüklüyor
Spor 80 dak zor şartlar altında yürüyüş
45 dakikadan az sporu spor diye yazmayin yolarim bakin
Geçmiş olsun canım beinmki geçti şükür Allah düşmanıma bile vermesin çok kötü o başağrısıayyy cok gecmis olsunn.. Bende de ayni migrenden var bugun
Gülsüüüüm adresini yolla hediye pet göndericem :)) eeee bu hafta senden atak bekliyoruz takır takır insin kilolar
o bendede var malesef ben ona şöyle çözüm buldum mesela ara öğünüm 1 elma ben o elmayı bir seferdedeğilde çerez gibi 5 dakikada bir dilim yiyorum 1 elma toplam 1,5 saatte bitiyor ve sakız çiğniyorum yoksa ağzım boş kalmıyorYaaa bende şu aç gözlülüğü bir türlü yenemedim aslında bu süreçte Mücadelem bu olmalı karnım tokken yeme huyunu bırakmalıyım. Mesela öğle vakti karnım tok diyelim öyleki yemeden uyuyabilirim çünkü protein gerçekten acıktırmıyor ama yok illa yiyecem. Bu günden itibaren buna karşı savaş açıyorum. Öğle ile Akşamı birleştiricem. Birde porsiyonlarımı küçültebilsem ne ala. Iki haftadır sorun çıkmadı iyi kötü verdim bu hafta da biraz gidecek ama bu düzenlemeyi getirmezsem sonraki haftalarda sorun yaşayacağım
Menüm
SABAH
Iki dilim kızarmış ekmek, sade Nescafé
ÖĞLE
Yok
AKŞAM
Fırında somon (300-350) gr
Su 2,5 litreyi bulur
Spor yok
evet gülşencim bayağıdır göremiyorum seni idare edeceriz birbirimizi ama günlük 5 mesaj kuralına dikkat edelim yeterKusura bakmayın abla son günler burayı biraz ihmal ettim eşimde izne çıkıcak 6 Haziran'da o zaman ne yapcam hiç bilmiyom ;(
Hoşgeldin kaptanımevettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
guzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim
yaa besteeeeeeee ben sınavın bu haftasonu olduğunu bilmiyordum daha 2 hafta var diye biliyordum akşam tesadüfen gördüm ve yıkıldım şok oldummmGünaydın fıstık lar. . Geçmişi okudum sindi derse gidiom gec kalktım bugun.. yanmisım bennnn.. takyonnnnn tekrarlara basliom bugün bak gaz veriom haberin olsun. . Insallah baslamissindir derse.. kiz bu hafta donu üniversite mezunu okacazzzz.. hadi yavru kaldır aryik küçülmeye baslayan pooonuuuu al eline kitabını)
Beril hoppidivik mefkurem kizlar ben buralardayım ısrar etmeyin gitmiyorummmmmm :))))
Müzeyyen öpüyorum canim.. muahhhh özlemişim valla :))
Hoppidicik yazdığın cay aynen benimde başlayıp sonunu getirmediğim cay.. bugün tekrar baslayim ben en iyisi Sağol canim sebep oldun. .
Kaçtımmmm
Bana kalsa gitmeyin hicSen ne zaman dersen beril bu hafta baya yedim ama sukur bu sabah -300 um bugun daha dikkatli olacagim takima zarar vermek istemem
Nu konuda cok ciddiyim 45 dakika spor istiyomGünaydın fıstık hatunlarımmmmm
Çöşşşşş Beril
Amma kibarım he
Nickine noldu kız senin? İlk harfi büyük yazaydın bari
Gene bardağa dolu tarafından bakmışsın ablam bi savrulsaydın rüzgarda salınsaydın
Hiiii Beril gene terör estiriyor.
Bugün kendimi spora adamalıyım
Nu konuda cok ciddiyim 45 dakika spor istiyom
Yapmadinizda ne yapacagimi bilmek istemessin valla
Askta kaybeden sporu kazanir diyecemGeçmiş olsun canım beinmki geçti şükür Allah düşmanıma bile vermesin çok kötü o başağrısı
kızımda büyüdü bak özlem sponsor olacaksan ona göre bak uyarayım
o bendede var malesef ben ona şöyle çözüm buldum mesela ara öğünüm 1 elma ben o elmayı bir seferdedeğilde çerez gibi 5 dakikada bir dilim yiyorum 1 elma toplam 1,5 saatte bitiyor ve sakız çiğniyorum yoksa ağzım boş kalmıyor
evet gülşencim bayağıdır göremiyorum seni idare edeceriz birbirimizi ama günlük 5 mesaj kuralına dikkat edelim yeter
Hoşgeldin kaptanım
Allah aşkına bu nedir yaaaaa yok kaptanım valla ben buna yetişemem asla MaşaAllah diyorum sana sadece :))
yaa besteeeeeeee ben sınavın bu haftasonu olduğunu bilmiyordum daha 2 hafta var diye biliyordum akşam tesadüfen gördüm ve yıkıldım şok oldummmki ben arapçadan en az 80 almam lazım geçmem için kaldı son 3 gün nasıl yapacam bilmiyorum bu akşam eve geçince çalışmaya başlıycam
O küccük cocuk spor yapsin gerisi bendeBen de çok ciddiyim kız yapıcam ne kızıyon küçücük çocuğa
sonuç süpermiş gerçekten ama ben kalp krizi geçirir yığılıırım o kadar sporla ne kadar hantallaşmışım yaaAskta kaybeden sporu kazanir diyecem
Olmadi biliyom
Bugun -1300 um
Geriye kalir 3600
O küccük cocuk spor yapsin gerisi bende
Burdada kesilecek dendi ama kesilmedi su kesilince hayat duruyor resmenKızlar bugün 8'den akşam 5'e kadar su kesintisi olacak dendi ama kesilmemiş.
Ben bir duşumu alayım. Sonra 11de kuaför randevum var.
Ardından sporumu yapıcam.
Tamam canım benim kızda büyüyor ben gidip bir pet formasıyla anlaşayım :)))Geçmiş olsun canım beinmki geçti şükür Allah düşmanıma bile vermesin çok kötü o başağrısı
kızımda büyüdü bak özlem sponsor olacaksan ona göre bak uyarayım
o bendede var malesef ben ona şöyle çözüm buldum mesela ara öğünüm 1 elma ben o elmayı bir seferdedeğilde çerez gibi 5 dakikada bir dilim yiyorum 1 elma toplam 1,5 saatte bitiyor ve sakız çiğniyorum yoksa ağzım boş kalmıyor
evet gülşencim bayağıdır göremiyorum seni idare edeceriz birbirimizi ama günlük 5 mesaj kuralına dikkat edelim yeter
Hoşgeldin kaptanım
Allah aşkına bu nedir yaaaaa yok kaptanım valla ben buna yetişemem asla MaşaAllah diyorum sana sadece :))
yaa besteeeeeeee ben sınavın bu haftasonu olduğunu bilmiyordum daha 2 hafta var diye biliyordum akşam tesadüfen gördüm ve yıkıldım şok oldummmki ben arapçadan en az 80 almam lazım geçmem için kaldı son 3 gün nasıl yapacam bilmiyorum bu akşam eve geçince çalışmaya başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?