Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın
dün evde olduğum için fazla giremedim
ama dünü ekmeksiz geçirdim biraz zor oldu ama etin de güzel bir alternatif olduğunu farkettim (çok etçil değilim de ben, sevmem kırk yıl yemesem aramam)
bugün de sabahı yumurtayla açtım akşama kadar yoğurtla kapatacağım bakalım yarın tartı gülücükler atacak mı bana :)
kaptanım hoşgeldin, iyiki geldin ya özlemişim
derinim sen de hoşgeldin seni de çok özlemişim

canımm nice 10 senelere inşallah, mutlu olun hep

bende tavuk düşünüyorum aslında göğüs alıp haşlasam nasıl olur diye de üşeniyorum :)

Allah birlikte uzun sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin iyi eğlenin :)

ama aklında olsun güzelim saç rengini bilmiyorum ama siyahsa bile sakın siyah dövme yaptırma akınca griye dönüyor eğer çok koyuysa saç rengin koyu kahve yaptır

Canım Tunalı da bir güz. Merkezi. Bakalım nasıl olacak. Kıl tekniğiyle yapacak. DedikleriNe göre kadın işinde iyiymiş tabi şans meselesi.
Siyah yaptırmak zaten saçlarım şu anda bakır kızıl. bende koyu kahve düşünmüştüm.
Sen ne zamandır kullanıyoSun bazıları da kızıla dönüyoya tırsıyorum tabi ben

Kızlar bugün gidebilirsem kuaföre gidecem
En son bakır rengine boyatmıştım kahverengiye yakın
Aslında değişiklik yapmak istiyorum ama karar veremiyorum
Benim 3 sene öncesine kadar sarıydı artık onu düşünmüyom hem sarı yaşımı çok atıyor
Acaba aralar kızılmı attırsam diyorum ama benim yüzüm biraz kırmızı tamamen domatesemi dönerim
Önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…