- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.381
Burdada kesilecek dendi ama kesilmedi su kesilince hayat duruyor resmen
Amanın benimde iki de randevum dövme kaş yaptırıcam bugün umarım güzel olurKızlar bugün 8'den akşam 5'e kadar su kesintisi olacak dendi ama kesilmemiş.
Ben bir duşumu alayım. Sonra 11de kuaför randevum var.
Ardından sporumu yapıcam.
canımm nice 10 senelere inşallah, mutlu olun hepGünaydınnnn
Bugün benim evlilik yıldönümüm..
10. Yılımızı kutlayacağız. Eşim birsürü program yapmış, şimdi kahvaltıya gidiyormuşuz
Çok az yicem sözzz :)
Ama mesaj sayısı ve spor için garanti veremem bugün beni mazur görün.. Öptümmm
aaa nerde yaptıracaksınAmanın benimde iki de randevum dövme kaş yaptırıcam bugün umarım güzel olur
ama aklında olsun güzelim saç rengini bilmiyorum ama siyahsa bile sakın siyah dövme yaptırma akınca griye dönüyor eğer çok koyuysa saç rengin koyu kahve yaptırAmanın benimde iki de randevum dövme kaş yaptırıcam bugün umarım güzel olur
biz ilk çocuğu öyle yaptık kayınvalidemler sponsor olmayı kabul etti ondan sonra hamile kaldım 3 yaşına kadar maması bezi meyvesi eti kemiği herşeyini onlar karşıladı :))Tamam canım benim kızda büyüyor ben gidip bir pet formasıyla anlaşayım :)))
bende tavuk düşünüyorum aslında göğüs alıp haşlasam nasıl olur diye de üşeniyorum :)kızlar günaydın
dün evde olduğum için fazla giremedim
ama dünü ekmeksiz geçirdim biraz zor oldu ama etin de güzel bir alternatif olduğunu farkettim (çok etçil değilim de ben, sevmem kırk yıl yemesem aramam)
bugün de sabahı yumurtayla açtım akşama kadar yoğurtla kapatacağım bakalım yarın tartı gülücükler atacak mı bana :)
kaptanım hoşgeldin, iyiki geldin ya özlemişim
derinim sen de hoşgeldin seni de çok özlemişim
sen yinede kenara koy bir iki bidon nolur nolmaz :)Aynen ya.
Kesilmez umarım bugün.
İşim gücüm var :)
Allah birlikte uzun sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin iyi eğlenin :)Günaydınnnn
Bugün benim evlilik yıldönümüm..
10. Yılımızı kutlayacağız. Eşim birsürü program yapmış, şimdi kahvaltıya gidiyormuşuz
Çok az yicem sözzz :)
Ama mesaj sayısı ve spor için garanti veremem bugün beni mazur görün.. Öptümmm
onun yerine ton balığı yap istersen hani daha zahmetsiz yabende tavuk düşünüyorum aslında göğüs alıp haşlasam nasıl olur diye de üşeniyorum :)
ama aklında olsun güzelim saç rengini bilmiyorum ama siyahsa bile sakın siyah dövme yaptırma akınca griye dönüyor eğer çok koyuysa saç rengin koyu kahve yaptır
Ton balığı güzel yiyordum aslında ama geçen milliyette gördüğm kutunun içinde acaip bişey çıkmıştı tiksindim yiyemiyorumonun yerine ton balığı yap istersen hani daha zahmetsiz ya
Gülsüm tavuk göğsünü haşlamaktansa kavursan biberli soğanlı daha lezzetli olur hem 10 dak.pişerTon balığı güzel yiyordum aslında ama geçen milliyette gördüğm kutunun içinde acaip bişey çıkmıştı tiksindim yiyemiyorum
biz ilk çocuğu öyle yaptık kayınvalidemler sponsor olmayı kabul etti ondan sonra hamile kaldım 3 yaşına kadar maması bezi meyvesi eti kemiği herşeyini onlar karşıladı :))
uğraşamam abla ya ben tekim ofiste mutfakta oyalanınca adamın gözüne batıyor malesefG
Gülsüm tavuk göğsünü haşlamaktansa kavursan biberli soğanlı daha lezzetli olur hem 10 dak.pişer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?