Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ton balığı güzel yiyordum aslında ama geçen milliyette gördüğm kutunun içinde acaip bişey çıkmıştı tiksindim yiyemiyorum
Geçen okudumda kadının Biri tonbalığından zehirlenmiş daha Skt varmış

teninde pembelik varsa kızıla yaklaşma bence canım. Bakır kahve güzel gider

Cuko kahve yap aralarina isik atsinlar bakir gibi cok hos oluyor

Deniz nice 10 yillara cnn
Kizlar kasiniz Mi Yok dövme yapiyorsunuz
Yoksa sekil icinmi
kaptanım kaç gündür öğlen yemeklerine yulaflı yoğurt yiyorum yemek yemek istiyorum artık :))) bugün 4 tane çiğköfte yesem öğlen nasıl olurki acaba tam tartı öncesi kötümü olur akşamı yoğurtla geçiririm ?

Ödem tutarsin
Bulgur ve yogun baharatttan

Deniz nice 10 yillara cnn
Kizlar kasiniz Mi Yok dövme yapiyorsunuz
Yoksa sekil icinmi
Tatlım şekil versin ha bire aldırmadaya gitmeyeyim diye o şekilde hep düzgün duruyo yeni aldırmış gibi

özlemcim karşıladılar ama sonrasında yıllarca başa kaktılar bunu minnet beklediler sence hangisi daha iyi yapmalarımı yapmamalarımı

Aman Aman istemez bilirim o tavırları olaki bir şey alırlarsa sanki dünya yı bağışlamış gibi davranırlar. kimseyle işim olmaz. Onların bir işi olursa rica minnet yaparım

Peki kaziniyormu kasta aldirmiyonuz
Boyanan kismin disindaki killari aldirmiyormusunuz

Günaydın çıtırlar;

Dünkü menüm:
Form bisküvi
Bulgur pilavı, cacık
Yulaf ve granola
1,5 lt su - spor yok

Hiç ekmek yemedim benim için büyük bir başarı , Oğluşuma haftasonu doğumgünü partisi yapacağız hazırlıklar nedeniyle spor falan yapamıyorum.

Wouwwwwwww

Bence Cok khli ve susuz menü olmus cnm

Cizginin disinda kil cikinca temizlemiyormusunuz
Cok sordum ya Benim ilgi alanimda
Sor sor bende karar verene kadar didik didik sordum hatta gidip izledim :))
Diyelim yaptırdın sonra kaşın çıktı. Eğer alma konusunda benim gibi beceriksizsen biraz sağından biraz solundan derken mutlaka hatalı alırsın. İşte dövme kaşın varsa yaptığın hata belli olmuyor. Çünkü zaten altta şekilli bir dövme var. Yani her dakika çıkan fazlalıkları al istesende şeklini bozamazsın. Böylece hep yeni alınmış gibi düzgün kaşlar la dolaşıyorsun.
Tabi malzeme olarak dövme değil de kalıcı makyaj malzemeleri kullanıyorlar

yoksa benim yaptırdığım kadın mı? forum kuralları gereği reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama Ay... Ku..... mı?
eğer oysa o kadın on numara iş çıkarıyor gönül rahatlığıyla git yaptır hem de şimdi dedi,ğin gibi kıl tekniğine geçmiş instagram sayfasından takip ediyorum acayip doğal duruyor, aklıma esiyor ben de yeniletsem mi diye ama benimki 10 senelik kaş kıl tekniğine dönebilir mi emin değilim
ben 12 senedir kullanıyorum canım 2 senede bir rötuş yaptırırsan her zaman ilk günki gibi güzel durur rengi vs ama yaptırmazsan da kullanabilirsen benim annem en son rötüşünü heralde 5-6 sene önce yaptırdı evet hafif kızıllık oluyor ama inan çirkin durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…