- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.401
Geçen okudumda kadının Biri tonbalığından zehirlenmiş daha Skt varmışTon balığı güzel yiyordum aslında ama geçen milliyette gördüğm kutunun içinde acaip bişey çıkmıştı tiksindim yiyemiyorum
özlemcim karşıladılar ama sonrasında yıllarca başa kaktılar bunu minnet beklediler sence hangisi daha iyi yapmalarımı yapmamalarımıOhhh ne alâ. Biz de o taraftan hiç Hayır yok diyebilirim
teninde pembelik varsa kızıla yaklaşma bence canım. Bakır kahve güzel giderKızlar bugün gidebilirsem kuaföre gidecem
En son bakır rengine boyatmıştım kahverengiye yakın
Aslında değişiklik yapmak istiyorum ama karar veremiyorum
Benim 3 sene öncesine kadar sarıydı artık onu düşünmüyom hem sarı yaşımı çok atıyor
Acaba aralar kızılmı attırsam diyorum ama benim yüzüm biraz kırmızı tamamen domatesemi dönerim
Önerilerinizi bekliyorum
Cuko kahve yap aralarina isik atsinlar bakir gibi cok hos oluyorKızlar bugün gidebilirsem kuaföre gidecem
En son bakır rengine boyatmıştım kahverengiye yakın
Aslında değişiklik yapmak istiyorum ama karar veremiyorum
Benim 3 sene öncesine kadar sarıydı artık onu düşünmüyom hem sarı yaşımı çok atıyor
Acaba aralar kızılmı attırsam diyorum ama benim yüzüm biraz kırmızı tamamen domatesemi dönerim
Önerilerinizi bekliyorum
benim gördüğümde tonbalığı kutusunda garip yaratık gibi bişey vardıGeçen okudumda kadının Biri tonbalığından zehirlenmiş daha Skt varmış
kaptanım kaç gündür öğlen yemeklerine yulaflı yoğurt yiyorum yemek yemek istiyorum artık :))) bugün 4 tane çiğköfte yesem öğlen nasıl olurki acaba tam tartı öncesi kötümü olur akşamı yoğurtla geçiririm ?Deniz nice 10 yillara cnn
Kizlar kasiniz Mi Yok dövme yapiyorsunuz
Yoksa sekil icinmi
Ödem tutarsinkaptanım kaç gündür öğlen yemeklerine yulaflı yoğurt yiyorum yemek yemek istiyorum artık :))) bugün 4 tane çiğköfte yesem öğlen nasıl olurki acaba tam tartı öncesi kötümü olur akşamı yoğurtla geçiririm ?
teninde pembelik varsa kızıla yaklaşma bence canım. Bakır kahve güzel gider
Son sefer bakıra boyandı aralar ışık yapıldıCuko kahve yap aralarina isik atsinlar bakir gibi cok hos oluyor
Tatlım şekil versin ha bire aldırmadaya gitmeyeyim diye o şekilde hep düzgün duruyo yeni aldırmış gibiDeniz nice 10 yillara cnn
Yoksa sekil icinmi
özlemcim karşıladılar ama sonrasında yıllarca başa kaktılar bunu minnet beklediler sence hangisi daha iyi yapmalarımı yapmamalarımı
Peki kaziniyormu kasta aldirmiyonuzTatlım şekil versin ha bire aldırmadaya gitmeyeyim diye o şekilde hep düzgün duruyo yeni aldırmış gibi
Aman Aman istemez bilirim o tavırları olaki bir şey alırlarsa sanki dünya yı bağışlamış gibi davranırlar. kimseyle işim olmaz. Onların bir işi olursa rica minnet yaparım
bende öyle tahmin etmiştim ama yinede şansımı deneyim istedim :))yoğurt yulafa devamÖdem tutarsin
Bulgur ve yogun baharatttan
Kazıtanlar var ama öyle doğal durmuyor. Kendi kaşın duruyor aradaki boşlukları doldurarak kılların altından çiziyorlarPeki kaziniyormu kasta aldirmiyonuz
Boyanan kismin disindaki killari aldirmiyormusunuz
guzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim
Cizginin disinda kil cikinca temizlemiyormusunuzKazıtanlar var ama öyle doğal durmuyor. Kendi kaşın duruyor aradaki boşlukları doldurarak kılların altından çiziyorlar
Bence Cok khli ve susuz menü olmus cnmGünaydın çıtırlar;
Dünkü menüm:
Form bisküvi
Bulgur pilavı, cacık
Yulaf ve granola
1,5 lt su - spor yok
Hiç ekmek yemedim benim için büyük bir başarı , Oğluşuma haftasonu doğumgünü partisi yapacağız hazırlıklar nedeniyle spor falan yapamıyorum.
Sor sor bende karar verene kadar didik didik sordum hatta gidip izledim :))Cizginin disinda kil cikinca temizlemiyormusunuz
Cok sordum ya Benim ilgi alanimda
yoksa benim yaptırdığım kadın mı? forum kuralları gereği reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama Ay... Ku..... mı?Canım Tunalı da bir güz. Merkezi. Bakalım nasıl olacak. Kıl tekniğiyle yapacak. DedikleriNe göre kadın işinde iyiymiş tabi şans meselesi.
Siyah yaptırmak zaten saçlarım şu anda bakır kızıl. bende koyu kahve düşünmüştüm.
Sen ne zamandır kullanıyoSun bazıları da kızıla dönüyoya tırsıyorum tabi ben
canım benim kaşım yok denecek kadar seyrektir o yüzden yaptırdımDeniz nice 10 yillara cnn
Yoksa sekil icinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?