- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.421
kazınmıyor canımPeki kaziniyormu kasta aldirmiyonuz
Boyanan kismin disindaki killari aldirmiyormusunuz
Kaş muhabbeti bitti millet kuaföre koştu heraldekızlar nereye kayboldunuzzz
hahahahaha hakikaten yaaa :)Kaş muhabbeti bitti millet kuaföre koştu heralde
Bende tlf.ettim 1 de gidecem
iyidir kuzu senden naber,nasıl gidiyorSlm kızlar nasılsınız
Iyi gidiyo canım bugun yine oruçluyumiyidir kuzu senden naber,nasıl gidiyor
Slm GülşencimIyi gidiyo canım bugun yine oruçluyum
Ben çok ihmalkarım bu konuda diplerim çıkmamış olsa hiç gidesi yokhahahahaha hakikaten yaaa :)
ohhhhhh missss gibi ben dün hallettim bütün kuaför işlerimi, yaza hazırım valla :)
Amin inşallah tam bitmiş sayılmaz 3 günüm daha varSlm Gülşencim
Ne güzel borçlarını bitirdin darısı başımıza
Allah kabul etsin tatlımIyi gidiyo canım bugun yine oruçluyum
ya ablacım aynen ben de öyleyim ya bi de kızım ufak olduğu için mecbur anneme bırakıp gidiyorum o da içime sinmiyor hem kadıncağız zaten hep bakıyor yoruluyor bi de benim ekstralarımBen çok ihmalkarım bu konuda diplerim çıkmamış olsa hiç gidesi yok
Orda 2-3 saat geçirmek zaman kaybı gibi geliyor
Sağol canımAllah kabul etsin tatlım
canım başladiginda bir etki ettimi? Ne kadar kullandin bilmiyorum ama..Günaydın fıstık lar. . Geçmişi okudum sindi derse gidiom gec kalktım bugun.. yanmisım bennnn.. takyonnnnn tekrarlara basliom bugün bak gaz veriom haberin olsun. . Insallah baslamissindir derse.. kiz bu hafta donu üniversite mezunu okacazzzz.. hadi yavru kaldır aryik küçülmeye baslayan pooonuuuu al eline kitabını)
Beril hoppidivik mefkurem kizlar ben buralardayım ısrar etmeyin gitmiyorummmmmm :))))
Müzeyyen öpüyorum canim.. muahhhh özlemişim valla :))
Hoppidicik yazdığın cay aynen benimde başlayıp sonunu getirmediğim cay.. bugün tekrar baslayim ben en iyisi Sağol canim sebep oldun. .
Kaçtımmmm
mecbur kaldıysan yapacak birşey yok canım.protein diyetlerin maalesef böyle kötü bir tarafı oluyor işteKabızlık için ilaç başladım arkadaşlar. Öyle bitkidir çaydır Beni kesmedi
daha nice on yıllara..keyifli bir gün geçirirsiniz inşallahGünaydınnnn
Bugün benim evlilik yıldönümüm..
10. Yılımızı kutlayacağız. Eşim birsürü program yapmış, şimdi kahvaltıya gidiyormuşuz
Çok az yicem sözzz :)
Ama mesaj sayısı ve spor için garanti veremem bugün beni mazur görün.. Öptümmm
mefkusum bence şimdilik saç rengin çok doğal duruyor.bence yine aynı renge boyat derim.evet sarıya kesinlikle yanasmaKızlar bugün gidebilirsem kuaföre gidecem
En son bakır rengine boyatmıştım kahverengiye yakın
Aslında değişiklik yapmak istiyorum ama karar veremiyorum
Benim 3 sene öncesine kadar sarıydı artık onu düşünmüyom hem sarı yaşımı çok atıyor
Acaba aralar kızılmı attırsam diyorum ama benim yüzüm biraz kırmızı tamamen domatesemi dönerim
Önerilerinizi bekliyorum
benim kaşımın bir tarafındada bir türlü kıl çıkmaz.o yüzden güzel durmuyor.şimdi siz anlatinca ilgimi cektiKazıtanlar var ama öyle doğal durmuyor. Kendi kaşın duruyor aradaki boşlukları doldurarak kılların altından çiziyorlar
sor yavrum sor ki Ogrenelim..Cizginin disinda kil cikinca temizlemiyormusunuz
Cok sordum ya Benim ilgi alanimda
Allah kabul etsin gülşencimIyi gidiyo canım bugun yine oruçluyum
sanırım 3-3,5 ltden sonrası fazla olurkızlar bi ara çok su içmekte zararlı denmişti sanırım burda konuşulmuştu maksimum kaç litre içilebilir su ?
vücud alıştı sanırım su içmeye günde 3,5 litre su az geliyor gibi sankisanırım 3-3,5 ltden sonrası fazla olur
başta ben de öyleydim günde 4-4,5 lt içiyordum ama zararı olur korkusundan 3-3,5 ltye düşürdüm başta az gibi geldi ama ideali bu bencevücud alıştı sanırım su içmeye günde 3,5 litre su az geliyor gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?