Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki kaziniyormu kasta aldirmiyonuz
Boyanan kismin disindaki killari aldirmiyormusunuz
kazınmıyor canım
varolan kaşın şeklinin üzerinden boyanıyor tabii yine aldırma ihtiyacı hissediyorsun sonuçta kaş çıkıyor ama şekli belli olduğu ve bozma ihtimali olmadığı için rahatlıkla kendin bile alabiliyorsun

hahahahaha hakikaten yaaa :)
ohhhhhh missss gibi ben dün hallettim bütün kuaför işlerimi, yaza hazırım valla :)
Ben çok ihmalkarım bu konuda diplerim çıkmamış olsa hiç gidesi yok
Orda 2-3 saat geçirmek zaman kaybı gibi geliyor

Ben çok ihmalkarım bu konuda diplerim çıkmamış olsa hiç gidesi yok
Orda 2-3 saat geçirmek zaman kaybı gibi geliyor
ya ablacım aynen ben de öyleyim ya bi de kızım ufak olduğu için mecbur anneme bırakıp gidiyorum o da içime sinmiyor hem kadıncağız zaten hep bakıyor yoruluyor bi de benim ekstralarım hem de benim aklım kızımda kalıyor
ama artık kaç aydır gitmedim gitmem şart olmuştu

canım başladiginda bir etki ettimi? Ne kadar kullandin bilmiyorum ama..

Ben de yarın alıcam malzemeleri. Olmadı birlikte başlariz

Kabızlık için ilaç başladım arkadaşlar. Öyle bitkidir çaydır Beni kesmedi
mecbur kaldıysan yapacak birşey yok canım.protein diyetlerin maalesef böyle kötü bir tarafı oluyor işte bak sana diyorum ozlem duydunmu komşuuu

daha nice on yıllara..keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah

mefkusum bence şimdilik saç rengin çok doğal duruyor.bence yine aynı renge boyat derim.evet sarıya kesinlikle yanasma

Kazıtanlar var ama öyle doğal durmuyor. Kendi kaşın duruyor aradaki boşlukları doldurarak kılların altından çiziyorlar
benim kaşımın bir tarafındada bir türlü kıl çıkmaz.o yüzden güzel durmuyor.şimdi siz anlatinca ilgimi cekti

Cizginin disinda kil cikinca temizlemiyormusunuz
Cok sordum ya Benim ilgi alanimda
sor yavrum sor ki Ogrenelim..

kızlar bi ara çok su içmekte zararlı denmişti sanırım burda konuşulmuştu maksimum kaç litre içilebilir su ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…