Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A-) SU İÇME ADABI “Her şeyi su ile hayatlı kıldım”( Enbiya- 30 )
1-) Su yavaş içilmelidir. ( En az üç yudumda ) Ağızda ısıtılarak ve tükürük ile karıştırdıktan sonra içilmesi iyidir. Çok hararetli durumlarda suyun emilerek içilmesi gerekir. Hz. Peygamber suyu yavaş içerdi.
2-) Su ihtiyacı hissetmeden su içmenin zararları vardır. Ör; Su bağırsaklardan doğrudan kana karışır, su miktarı arttığında kan miktarı da artar ki, bu da kalbin fazla çalışmasına gereksiz yorulmasına sebebiyet verir.
3-) Yemekten hemen önce su içmek zararlıdır; Su yenilecek yemekleri görmeden önce en az 15-20 dakika önce içilmelidir, çünkü yemekler görülünce ilgili enzimleri salgılatıp mideye gönderilir, bu süreçte mideye gelen su tüm enzimleri kullanılmadan bağırsaklara taşınmasına sebebiyet verir, yenilen yemek enzimlerle sindirilemez.
4-) Yemek sırasında su içmek vücuda zararlıdır; Bu esnada su içilir ise tükürük bezleri pityalin üretimini azaltır, bu da başta mide, bağırsak ve karaciğerin işini zorlaştırır. Ayrıca mide hacminin büyümesine de sebep olur. Yemek ile birlikte alınan su, mide tarafından yenilen besinlerin bir parçası olarak görülecek, onu da yenilen yemeğin cinsi enzimlere tabi tutacaktır. Sindirim sistemi gereksiz yere yorulacak, hazım zorlaşacaktır.
Eğer katı gıdalar yeniyorsa (katı gıdanın boğazdan geçmesi için) az miktarda su içilmesi gerekebilir.
5-) Yemekten yedikten sonra 2-2.5 saat geçmeden su içmemelidir; Yemek ortasında su içme ile aynı sakıncaları doğurur. (Suyun yanı sıra çay, kahve, gazoz, meyve suyu, yemiş, çekirdek, diğer içecek ve yiyecekler de yenilip içilmemelidir, mide bu süreçte rahat bırakılmalıdır.)
6-) Tatlılar ve meyve ile birlikte su içmekte zararlıdır; Özellikle kavun yedikten sonra su içmemelidir.
7-) Diri suları içmeli (Ör; Akarsu, kaynak suyu vs.), ölü su içmekten kaçınmalıdır. (Ör; Damacana suyu, depolarda, güneş altında bekletilmiş sular.)
Ayakta, yorgun ve terli iken, banyodan hamamdan çıktıktan hemen sonra, uykudan uyanır uyanmaz su içmemelidir.

diri suyu nerden bulacazki her halukarda ölü su olacak biz içene kadar :)) teşekkürler gülşencim ilk defa duyduğum bi,lgilerdi

hepsi iyi güzel hoş da hamamdan sonra da çok güzel gidiyor hem de acayip ihtiyaç hissediyor vücut nasıl su içmeyelim

Suyu nasıl diriltiriz kendinize bi pet şişe ayarlayın istediğiniz güvendiğiniz suyu doldurun buzluğa atın buzlaşma sonucu su molekülleri birleşir ve ölü mineraller açığa çıkar bu bir litre 3 litre kadar temizleyicidir

Vücudu temizlemenin en güzel yanı 36,72 saatlik açlıklardır tiroidi düzenler vücuttan hastalık ve atıkları atar ben şuan 36 saatliği yapıyorum

Selam kızlar kırmızı mercimek çorbası tartidan bur gün öncesi için nasıl ? Berilcim bilirsin..
Odem şişlik yamaz dimi. . Bağırsak ta yumuşatıyirmus hem

Sahurda 1 bardak su içilir iftara kadar iftarda bir bardak su içilir bi dahaki güne kadar ( 36 saati tamamlayana kadar ) böylelikle toplamda 1 kilo gidiyor ölü ve hasta hücrelerden

Tebrikler.
Nice 10 yıllara inşallah.

Şaka maka bizim de 15 gün kaldı he :)

Amanın benimde iki de randevum dövme kaş yaptırıcam bugün umarım güzel olur

İnşallah canım.
Ben hiç girişmem öyle şeylere.
Doğal durmuyor gibi geliyor.
Benim bazen dökülüp boşluk oluyor o zaman kaş kalemi sürüyorum idare ediyor.

sen yinede kenara koy bir iki bidon nolur nolmaz :)

Kız kuaföre giderken akıyordu geldim duş alıcam baktım su yok

Ablam bakır karamel veya altın karamel süper olur.

kızlar bi ara çok su içmekte zararlı denmişti sanırım burda konuşulmuştu maksimum kaç litre içilebilir su ?

Kilon çarpı 35 ml olarak hesapla.

Selam kızlar kırmızı mercimek çorbası tartidan bur gün öncesi için nasıl ? Berilcim bilirsin..
Odem şişlik yamaz dimi. . Bağırsak ta yumuşatıyirmus hem
Sen a grubu olduğun için kolaylıkla mercimeği hazmedersin tabi peşinden 2 saat boyunca su içmemelisin çünkü çorba mideyi sarkıtır bide hemen üstüne su içersen. Dahada sarkar iştahın açılır

Sağolun kizlar.. tartidan sonra imrk iui olacak o zamn. . Cuma günü içerim :)

Bugün ki menüm
Sabah: 8 :00
Yulaf kepekli peynirli omlet domates salatalık

Öğle : 12:00
1 kase kiraz 1 kase yulaf li yoğurt

Akşam: 17:30
1 levrek salata

Su: 3lt karbonatli
Spor yok

Aralarda bitki cayini yapıp içtim hoppidicik canım. . Ben önceki yaptığım zaman nir kaç gün yapmıştım. .o yüzden faydasını test edemedim. . Ben başladım sende başlayınca birlikte devam ederiz inşallah

Canım öğün aralarındaki saatler ve oranlamalar çok iyi çoğu kişi bilmez ama diyette ne kadar az yersen ye vakitsiZ yersen kilo alırsın seni tebrik ederim

Herkese çokk teşekkürlerr

Burada konuların hızına yetişemiyorum vallahi :) kaş muhabbeti kuaför falan derken suya dönmüş.. Süper hızlısınız
Bende kaş yoksunuyum. Benim küçükken kaşlarımın ortası birleşikti, kız kardeşlerim dalga geçiyolardı abdullah diye ama düşünün yani sarı saçlı mavi gözlü bi çocuğum ve kaşlarım birleşik, neyse bi gazla bütün kaşlarımı yoldum, hatta o kirpik kıvırma aletini makas zannedip ( annem kirpiklerini kıvırırken görmüştüm) alıp makası kirpiklerimi de dibinden kesmiştim. Kirpikler çıktıda kaşlar çıkamadı bi türlü. 2 kere dövme yaptırdım sonra pembe renge döndüler. Şimdi bende o mikropigmentasyon yöntemini yaptırmak istiyorum. Fiyat nedir, kalıcı mıdır çok merak ediyorum

Kızlar siz anlattıkça benim ağzımın suları aktıbenim kardeşimde kaşlari boyatıyor ama dediginiz işlem daha farklı birsey gibi geldi.Benim kaşlarim siyah ve kendimde beyaz olduğumdan mütevellit en küçük bir yanlışda o bir tane kıl öyle sırıtıyorki bir de daha önce alınan bir yerden çıkmıyor, Kaşlarımı alan bayan kaş sana küsmüş demişti.badem yağı sür belki çıkar dedi ama sürmedim.neyse çok uzatmayayim kaş fotoğraflarinizi bekliyorum hadi bebişlerim.çok heveslendim ben bu işe

Su içecek zaman kalmadı iyimi

bende kollarimdaki kılları makasla kestigimi bilirim kızkardeşimle beraber.bayağı böyle bir tren yolu yapmıştık.

Yöntemin adı mikropigmentasyon öylemi??kızlar aynı işlemse okeyleyin.ona göre bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…