Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım

Hoş geldin canım
Sahurda 1 bardak su içilir iftara kadar iftarda bir bardak su içilir bi dahaki güne kadar ( 36 saati tamamlayana kadar ) böylelikle toplamda 1 kilo gidiyor ölü ve hasta hücrelerden

Sen a grubu olduğun için kolaylıkla mercimeği hazmedersin tabi peşinden 2 saat boyunca su içmemelisin çünkü çorba mideyi sarkıtır bide hemen üstüne su içersen. Dahada sarkar iştahın açılır
Hoşbulduk hoşbuldukk :)

Ne kadar değişik bilgiler yazdınn aaaa diye diye okudum vallahi..

Tren yolu da iyiymişş
Ben de bu yöntemi instagramda dolanırken öğrendim, nişantaşında bi klinik var, orda yapıyolar, birde yeşilköyde bir güzellik merkezinde gördüm. kimbilir kaça yapıyolardır tabi Allah bilir.. Ama sonuçlar çok başarılı gördüğüm kadarıyla.

Hoşbulduk hoşbuldukk :)

Ne kadar değişik bilgiler yazdınn aaaa diye diye okudum vallahi..
Benim düşüncelerim biraz farklı günümüz tıbbı (ortodoks tıbbı ) her ne kadar bunları inkar etsede benim dinimizin gerektirdiği gibi beslenmeyi tercih ediyorum keza ibni sina ve lokman hekim böyle beslenmeyi uygun görmüştür daha çok bilgi var bende özellikle ben mizacıma uygun besleniyorum ve şifa oruçları tutuyorum

şimdi netten baktım evet öyleymiş canım
ben kalıcı makyaj olarak biliyodum bence sen de öyle araştır daha çok ve daha açıklayıcı sonuç çıkıyor

Yemekten önce, sonra bişeyler yerken su yok
Böyle su içmeye zaman kalmıyor.
Yemekten sonra içilmemesi gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum hem susuyorum hemde ozaman duyduğumu anlıyorum

yani dondurup geri buzun çözülmesinimi bekliycez anlamadım ?
Vücudu temizlemenin en güzel yanı 36,72 saatlik açlıklardır tiroidi düzenler vücuttan hastalık ve atıkları atar ben şuan 36 saatliği yapıyorum
bunu bende çok istiyorum ama niyetten öteye gidemedi.
Kız kuaföre giderken akıyordu geldim duş alıcam baktım su yok
genelde öyle oluyor suyu kesiyorlar ama borularda kalan su 1 saat felan akmaya devam ediyor sanırım neyse giderken duş alabildinya boşver akşama alırsın
Kilon çarpı 35 ml olarak hesapla.
78*35 =2,730 çıkıyor ?
aaaaa yazık olmuş yaa tühh gitti yani güzelim kaşlar

ben annemden gizli jiletle aldım heveslendim 13 yaşında çok pis fırça yemiştim

Yemekten önce, sonra bişeyler yerken su yok
Böyle su içmeye zaman kalmıyor.
Yemekten sonra içilmemesi gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum hem susuyorum hemde ozaman duyduğumu anlıyorum
Ablacım o kadar çok su içmeye gerek yetişkin bi insan yemeklerden sonra susayınca susadığı kadar içsin yeter

Kızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
ablacım bazıları dövme yapar gibi dümdüz çiziyor çünkü, onlar da gerçekten çok kötü duruyor
ama mesela kıl tekniğiyle yapılanlar çok doğal duruyo
ki benim yaptırdığım zaman bu yöntem yoktu, yaptırdığım kadın sadece araları boyayarak yaptı o da güzel oldu
ben söylemeden kimse anlamıyor dövme olduğunu ya da yüzüme gözünü dikip iyice bakması incelemesi gerekiyor ki anlasınlar :)

Mehmet ali Bulut'un can Boğaz'dan çıkar adlı kitabını temin et ve oku bütün sorularına cevap bulacaksın evet suyu buzlanana kadar bekler yeter sonra çözülsün çalkala iç o zaman diri su senide diriltir
hmm denemek lazım ama donup tekrar çözülünce kokuyor su yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…