- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.461
Su içecek zaman kalmadı iyimi
Hoş geldin canımHerkese çokk teşekkürlerr
Burada konuların hızına yetişemiyorum vallahi :) kaş muhabbeti kuaför falan derken suya dönmüş.. Süper hızlısınız
Bende kaş yoksunuyum. Benim küçükken kaşlarımın ortası birleşikti, kız kardeşlerim dalga geçiyolardı abdullah diyeama düşünün yani sarı saçlı mavi gözlü bi çocuğum ve kaşlarım birleşik, neyse bi gazla bütün kaşlarımı yoldum, hatta o kirpik kıvırma aletini makas zannedip ( annem kirpiklerini kıvırırken görmüştüm) alıp makası kirpiklerimi de dibinden kesmiştim. Kirpikler çıktıda kaşlar çıkamadı bi türlü. 2 kere dövme yaptırdım sonra pembe renge döndüler. Şimdi bende o mikropigmentasyon yöntemini yaptırmak istiyorum. Fiyat nedir, kalıcı mıdır çok merak ediyorum
Hoş geldin canım
Sahurda 1 bardak su içilir iftara kadar iftarda bir bardak su içilir bi dahaki güne kadar ( 36 saati tamamlayana kadar ) böylelikle toplamda 1 kilo gidiyor ölü ve hasta hücrelerden
Hoşbulduk hoşbuldukk :)Sen a grubu olduğun için kolaylıkla mercimeği hazmedersin tabi peşinden 2 saat boyunca su içmemelisin çünkü çorba mideyi sarkıtır bide hemen üstüne su içersen. Dahada sarkar iştahın açılır
Tren yolu da iyiymişşbende kollarimdaki kılları makasla kestigimi bilirim kızkardeşimle beraber.bayağı böyle bir tren yolu yapmıştık.
Yöntemin adı mikropigmentasyon öylemi??kızlar aynı işlemse okeyleyin.ona göre bakıcam
Benim düşüncelerim biraz farklı günümüz tıbbı (ortodoks tıbbı ) her ne kadar bunları inkar etsede benim dinimizin gerektirdiği gibi beslenmeyi tercih ediyorum keza ibni sina ve lokman hekim böyle beslenmeyi uygun görmüştür daha çok bilgi var bende özellikle ben mizacıma uygun besleniyorum ve şifa oruçları tutuyorumHoşbulduk hoşbuldukk :)
Ne kadar değişik bilgiler yazdınn aaaa diye diye okudum vallahi..
şimdi netten baktım evet öyleymiş canımbende kollarimdaki kılları makasla kestigimi bilirim kızkardeşimle beraber.bayağı böyle bir tren yolu yapmıştık.
Yöntemin adı mikropigmentasyon öylemi??kızlar aynı işlemse okeyleyin.ona göre bakıcam
Kilo başı 35 ml yeterli olurkızlar bi ara çok su içmekte zararlı denmişti sanırım burda konuşulmuştu maksimum kaç litre içilebilir su ?
Yemekten önce, sonra bişeyler yerken su yokA-) SU İÇME ADABI “Her şeyi su ile hayatlı kıldım”( Enbiya- 30 )
1-) Su yavaş içilmelidir. ( En az üç yudumda ) Ağızda ısıtılarak ve tükürük ile karıştırdıktan sonra içilmesi iyidir. Çok hararetli durumlarda suyun emilerek içilmesi gerekir. Hz. Peygamber suyu yavaş içerdi.
2-) Su ihtiyacı hissetmeden su içmenin zararları vardır. Ör; Su bağırsaklardan doğrudan kana karışır, su miktarı arttığında kan miktarı da artar ki, bu da kalbin fazla çalışmasına gereksiz yorulmasına sebebiyet verir.
3-) Yemekten hemen önce su içmek zararlıdır; Su yenilecek yemekleri görmeden önce en az 15-20 dakika önce içilmelidir, çünkü yemekler görülünce ilgili enzimleri salgılatıp mideye gönderilir, bu süreçte mideye gelen su tüm enzimleri kullanılmadan bağırsaklara taşınmasına sebebiyet verir, yenilen yemek enzimlerle sindirilemez.
4-) Yemek sırasında su içmek vücuda zararlıdır; Bu esnada su içilir ise tükürük bezleri pityalin üretimini azaltır, bu da başta mide, bağırsak ve karaciğerin işini zorlaştırır. Ayrıca mide hacminin büyümesine de sebep olur. Yemek ile birlikte alınan su, mide tarafından yenilen besinlerin bir parçası olarak görülecek, onu da yenilen yemeğin cinsi enzimlere tabi tutacaktır. Sindirim sistemi gereksiz yere yorulacak, hazım zorlaşacaktır.
Eğer katı gıdalar yeniyorsa (katı gıdanın boğazdan geçmesi için) az miktarda su içilmesi gerekebilir.
5-) Yemekten yedikten sonra 2-2.5 saat geçmeden su içmemelidir; Yemek ortasında su içme ile aynı sakıncaları doğurur. (Suyun yanı sıra çay, kahve, gazoz, meyve suyu, yemiş, çekirdek, diğer içecek ve yiyecekler de yenilip içilmemelidir, mide bu süreçte rahat bırakılmalıdır.)
6-) Tatlılar ve meyve ile birlikte su içmekte zararlıdır; Özellikle kavun yedikten sonra su içmemelidir.
7-) Diri suları içmeli (Ör; Akarsu, kaynak suyu vs.), ölü su içmekten kaçınmalıdır. (Ör; Damacana suyu, depolarda, güneş altında bekletilmiş sular.)
Ayakta, yorgun ve terli iken, banyodan hamamdan çıktıktan hemen sonra, uykudan uyanır uyanmaz su içmemelidir.
yani dondurup geri buzun çözülmesinimi bekliycez anlamadım ?Suyu nasıl diriltiriz kendinize bi pet şişe ayarlayın istediğiniz güvendiğiniz suyu doldurun buzluğa atın buzlaşma sonucu su molekülleri birleşir ve ölü mineraller açığa çıkar bu bir litre 3 litre kadar temizleyicidir
bunu bende çok istiyorum ama niyetten öteye gidemedi.Vücudu temizlemenin en güzel yanı 36,72 saatlik açlıklardır tiroidi düzenler vücuttan hastalık ve atıkları atar ben şuan 36 saatliği yapıyorum
genelde öyle oluyor suyu kesiyorlar ama borularda kalan su 1 saat felan akmaya devam ediyor sanırım neyse giderken duş alabildinya boşver akşama alırsınKız kuaföre giderken akıyordu geldim duş alıcam baktım su yok
78*35 =2,730 çıkıyor ?Kilon çarpı 35 ml olarak hesapla.
aaaaa yazık olmuş yaa tühh gitti yani güzelim kaşlarHerkese çokk teşekkürlerr
Burada konuların hızına yetişemiyorum vallahi :) kaş muhabbeti kuaför falan derken suya dönmüş.. Süper hızlısınız
Bende kaş yoksunuyum. Benim küçükken kaşlarımın ortası birleşikti, kız kardeşlerim dalga geçiyolardı abdullah diyeama düşünün yani sarı saçlı mavi gözlü bi çocuğum ve kaşlarım birleşik, neyse bi gazla bütün kaşlarımı yoldum, hatta o kirpik kıvırma aletini makas zannedip ( annem kirpiklerini kıvırırken görmüştüm) alıp makası kirpiklerimi de dibinden kesmiştim. Kirpikler çıktıda kaşlar çıkamadı bi türlü. 2 kere dövme yaptırdım sonra pembe renge döndüler. Şimdi bende o mikropigmentasyon yöntemini yaptırmak istiyorum. Fiyat nedir, kalıcı mıdır çok merak ediyorum
bende kollarimdaki kılları makasla kestigimi bilirim kızkardeşimle beraber.bayağı böyle bir tren yolu yapmıştık.
2,730 çıkıyor o zaman çok içmiş oluyorum benKilo başı 35 ml yeterli olur
Çok sıcaklarda artırabilirsin
Tatlım sıcakta ve spor yaptığında su ihtiyacı artar. bence 3 3,5 lt normal2,730 çıkıyor o zaman çok içmiş oluyorum ben
Mehmet ali Bulut'un can Boğaz'dan çıkar adlı kitabını temin et ve oku bütün sorularına cevap bulacaksın evet suyu buzlanana kadar bekler yeter sonra çözülsün çalkala iç o zaman diri su senide diriltir2,730 çıkıyor o zaman çok içmiş oluyorum ben
Ablacım o kadar çok su içmeye gerek yetişkin bi insan yemeklerden sonra susayınca susadığı kadar içsin yeterYemekten önce, sonra bişeyler yerken su yok
Böyle su içmeye zaman kalmıyor.
Yemekten sonra içilmemesi gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum hem susuyorum hemde ozaman duyduğumu anlıyorum
Kızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
ablacım bazıları dövme yapar gibi dümdüz çiziyor çünkü, onlar da gerçekten çok kötü duruyorKızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
bende aynen senin gibi düşünüyorum, kendi güzelim kaşlarını alıp onun yerine boyayanlar varya yazık ediyorlar.Kızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
hmm denemek lazım ama donup tekrar çözülünce kokuyor su yaaMehmet ali Bulut'un can Boğaz'dan çıkar adlı kitabını temin et ve oku bütün sorularına cevap bulacaksın evet suyu buzlanana kadar bekler yeter sonra çözülsün çalkala iç o zaman diri su senide diriltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?