- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.481
görümcem yaptırmıştı sürme çektirdi gözüne 3 yıl oldu hiçbir bozulma olmadıYeni bi açılış yapayım
Kalıcı makyaj yaptıranınız varmı
Kapalı şişede dondur çöz biraz limon sık kokmaz sadece 1 hafta denehmm denemek lazım ama donup tekrar çözülünce kokuyor su yaa
Tamam canım deniycemKapalı şişede dondur çöz biraz limon sık kokmaz sadece 1 hafta dene
kaş ekiliyormu boyanıyormu kaş ?Mefkus ablam bak senin icin buldum bunlari
Bunlari yapn kadin benim yaptirdigim kadin
Eki Görüntüle 1534105 Eki Görüntüle 1534106 Eki Görüntüle 1534107 Eki Görüntüle 1534108 Eki Görüntüle 1534105
boyanıyor canımkaş ekiliyormu boyanıyormu kaş ?
Mefkus ablam bak senin icin buldum bunlari
Eki Görüntüle 1534105 Eki Görüntüle 1534106 Eki Görüntüle 1534107 Eki Görüntüle 1534108 Eki Görüntüle 1534105
eee tabi kaşın kendisi kadar doğal durması imkansızBana doğal gelmedi ama bende mi bir tuhaflık var acaba
oo öğrendim bile..bir arkadaşım 300 liraya yaptırmış. ozlemiko gelince ayrıntılı bilgi verirTren yolu da iyiymişş
Ben de bu yöntemi instagramda dolanırken öğrendim, nişantaşında bi klinik var, orda yapıyolar, birde yeşilköyde bir güzellik merkezinde gördüm. kimbilir kaça yapıyolardır tabi Allah bilir.. Ama sonuçlar çok başarılı gördüğüm kadarıyla.
süpersinBenim düşüncelerim biraz farklı günümüz tıbbı (ortodoks tıbbı ) her ne kadar bunları inkar etsede benim dinimizin gerektirdiği gibi beslenmeyi tercih ediyorum keza ibni sina ve lokman hekim böyle beslenmeyi uygun görmüştür daha çok bilgi var bende özellikle ben mizacıma uygun besleniyorum ve şifa oruçları tutuyorum
Kalıcı makyaj halk arasında kullanilan ismi.doğru biliyormuşsun canımşimdi netten baktım evet öyleymiş canım
ben kalıcı makyaj olarak biliyodum bence sen de öyle araştır daha çok ve daha açıklayıcı sonuç çıkıyor
sende eksik kalma süslü raziye :))naptin geldinmiNe kaşmış yahu herkes dövmeye merak saldı
özlem aklıma iş soktuoo öğrendim bile..bir arkadaşım 300 liraya yaptırmış. ozlemiko gelince ayrıntılı bilgi verir
süpersin
Kalıcı makyaj halk arasında kullanilan ismi.doğru biliyormuşsun canım
sende eksik kalma süslü raziye :))naptin geldinmi
onuda yaptım onudayani dondurup geri buzun çözülmesinimi bekliycez anlamadım ?
bunu bende çok istiyorum ama niyetten öteye gidemedi.
genelde öyle oluyor suyu kesiyorlar ama borularda kalan su 1 saat felan akmaya devam ediyor sanırım neyse giderken duş alabildinya boşver akşama alırsın
78*35 =2,730 çıkıyor ?
aaaaa yazık olmuş yaa tühh gitti yani güzelim kaşlar
ben annemden gizli jiletle aldım heveslendim 13 yaşında çok pis fırça yemiştim
ben diyecektim ağzımdan aldın mefkus.bencede bazıları berbat olmuş.yapılan yer ve kişiyle alakalı sanırım. Boyada öyle değilmidir ehil olan daha iyi yaparKızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
Bunlarda o kadar belli olmuyorMefkus ablam bak senin icin buldum bunlari
ablacım şimdi işyerindeyim de çekemedim, biri görse ne yapıyosun der diyeBunlarda o kadar belli olmuyor
Bide kendininkini çekip koysaydınya
Heheh ben yaptırmicam ki kaşım var çok şükürsende eksik kalma süslü raziye :))naptin geldinmi
eee tabi kaşın kendisi kadar doğal durması imkansız
ama işte benim gibi neredeyse sıfır kaşlı kadınlar için de çok güzel bişe bence :)
o kadar az ki kaşımbunu yaptırdıktan sonra yüzümün ifadesi tamamen değişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?