Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bide şunu soruyum
Benim yüzüm çok kızarıyor cildim çok hassas
En son Tr de cilt analizi yaptırmıştım
Kılcal damarlarda genişleme var demişti kadın
Bazıları lazer yaptırıyormuş
Bu konuda duyumlarınız varmı

Bana doğal gelmedi ama bende mi bir tuhaflık var acaba
eee tabi kaşın kendisi kadar doğal durması imkansız
ama işte benim gibi neredeyse sıfır kaşlı kadınlar için de çok güzel bişe bence :)
o kadar az ki kaşım bunu yaptırdıktan sonra yüzümün ifadesi tamamen değişti :)

Menüm
sabah ;
1 dilim kurutulmuş kepek ekmek/peynir/salatalık/maydanoz

öğlen;
kepekli ekmek lıght peynir ile tost / çay

ara;
1 elma

akşam;
yoğurt

Su ; 3,5 litre
spor ; 40 dk. yürüyüş

Berilcim daha fazla yapmak isterdim ama eve gidip ders çalışmam lazım o yüzden bu hafta böyle olacak malesef sınava kadar

oo öğrendim bile..bir arkadaşım 300 liraya yaptırmış. ozlemiko gelince ayrıntılı bilgi verir

süpersin

şimdi netten baktım evet öyleymiş canım
ben kalıcı makyaj olarak biliyodum bence sen de öyle araştır daha çok ve daha açıklayıcı sonuç çıkıyor
Kalıcı makyaj halk arasında kullanilan ismi.doğru biliyormuşsun canım
Ne kaşmış yahu herkes dövmeye merak saldı
sende eksik kalma süslü raziye :))naptin geldinmi

özlem aklıma iş soktu
benim de rötüş vakti geldi ama ona para ayırıp da gidemedim hep başka bi masraf çıkıp duruyor yaa
bi iki aya ben de yaptırmaya çalışayım ama şu kıl tekniğini soracağım bana yapabilir miymiş

onuda yaptım onudaönce kol sonra bacak

Kızlar bilmiyom sizinkiler nasıl ama ben bazılarında görüyom boyama kaşları hiç hoşuma gitmiyor, hiç doğal durmuyor
ben diyecektim ağzımdan aldın mefkus.bencede bazıları berbat olmuş.yapılan yer ve kişiyle alakalı sanırım. Boyada öyle değilmidir ehil olan daha iyi yapar

Ama rose un Paylaştigi fotoğraftakileri beğendim.hele ilk fotoğraf on numara olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…