- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.501
Ben kaşlarımı 1 hafta almayayım Recep ivedik gibi oluyomTabiki zorunluluk ayrı bir şey canım :)
Ben kaşlarımı 1 hafta almayayım Recep ivedik gibi oluyom
Bende menümü yazayım
Sahur ; hiç bişey
Iftar 1 bardak su
Yarın saat 7 ye kadar bişey yenmeyecek
Valla malesef bende Kaş bolBen 3 haftada 1 aldırıyorum canım :)
Hadi hayırlısı abla saçın hangi renkBende şimdi kuafördeyim saçım boyandı bekliyorum
Bakalım nasıl bişey çıkacak
ayy ne şanslısın canım, maşallah yaBen kaşlarımı 1 hafta almayayım Recep ivedik gibi oluyom
Gülşen bu ne tatlımBende menümü yazayım
Sahur ; hiç bişey
Iftar 1 bardak su
Yarın saat 7 ye kadar bişey yenmeyecek
Yok kıııızzzz sorvaivor 3 aydır aç hepsi ayaktaKız bayılır kalırsın
Çukulata kızılımsıHadi hayırlısı abla saçın hangi renk
Yok abla ya bu 36 saatlik sünnet bi oruç hiç zor değil İnan dışarda yazmayı unuttum 1,5 saat yürüyüş de yaptımGülşen bu ne tatlım
Ben bunuda doğru bulmuyorum
Ah canım benim ya kıyamam o kadar sorun etme ;(ayy ne şanslısın canım, maşallah ya
benim de kaşımın bi yeri küstü o kısımda da dövme yok boş boş duruyor çıksın diye neler yapıyorum ama bana mısın demiyor yok anacım yok bu kadar esmer ve vücudundaki tüylerden bu derece muzdarip bi insan olarak kaşım yok yaaa ne şans be
ayy elimde değil valla eşimin kaşları kirpikleri benden güzel var mı böyle adalet yaaaAh canım benim ya kıyamam o kadar sorun etme ;(
ayy elimde değil valla eşimin kaşları kirpikleri benden güzel var mı böyle adalet yaaa
inşallah güzel olur bende geçrnlerde Kleopatra çayı maya kına ve siyah çayı delmedim 1 gecede beklettim böyle saçlarım şarap kızılı olduÇukulata kızılımsı
Sonuç nasıl olcak bende bilmiyom
Benim eşimin saçlarıda hayatta dökülmez resmen yoluyorum yine dökülmüyor benimkiler arada dökülüyor bende ona sinir oluyorum
Ayyyy hiç sorma kız bunun babasıda böyle 73 yaşında ne sakalı ne saçı ağrımamış kapkara hiç de dökülmemiş haaaayyy sizi gözümde canlandırdım da bi an Allah iyiliğini versin
benimki de bi de utanmadan azıcık azıcık n-boyuyor neymiş kısım kısım sarıymış gel de vurma
bizimkinin kaşının gözünün saçının maşallahı var valla bi kere rimel sürdüm de bildiğin takma kirpik gibi oldu
Valla malesef bende Kaş bolbağışlayabilirim o derece
Yok kıııızzzz sorvaivor 3 aydır aç hepsi ayakta
Masallah valla ne diyeyimAyyyy hiç sorma kız bunun babasıda böyle 73 yaşında ne sakalı ne saçı ağrımamış kapkara hiç de dökülmemiş haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?