Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende şimdi kuafördeyim saçım boyandı bekliyorum
Bakalım nasıl bişey çıkacak

Ben kaşlarımı 1 hafta almayayım Recep ivedik gibi oluyom
ayy ne şanslısın canım, maşallah ya
benim de kaşımın bi yeri küstü o kısımda da dövme yok boş boş duruyor çıksın diye neler yapıyorum ama bana mısın demiyor yok anacım yok bu kadar esmer ve vücudundaki tüylerden bu derece muzdarip bi insan olarak kaşım yok yaaa ne şans be

Ah canım benim ya kıyamam o kadar sorun etme ;(

Benim eşimin saçlarıda hayatta dökülmez resmen yoluyorum yine dökülmüyor benimkiler arada dökülüyor bende ona sinir oluyorum
ayyy sizi gözümde canlandırdım da bi an Allah iyiliğini versin
benimki de bi de utanmadan azıcık azıcık n-boyuyor neymiş kısım kısım sarıymış gel de vurma
bizimkinin kaşının gözünün saçının maşallahı var valla bi kere rimel sürdüm de bildiğin takma kirpik gibi oldu

Ayyyy hiç sorma kız bunun babasıda böyle 73 yaşında ne sakalı ne saçı ağrımamış kapkara hiç de dökülmemiş haaa

Ayyyy hiç sorma kız bunun babasıda böyle 73 yaşında ne sakalı ne saçı ağrımamış kapkara hiç de dökülmemiş haaa
Masallah valla ne diyeyim
Bak ben sana bise anlatayim kayinvalidem 70li yaslarda (tam yasini kimse bilmiyor) bir sAc var kadinda nasil gur nasil anlatamam
Bi gun komsusu ayy meliha ne guzel saclarin var ne kadar gur yerinde olsam hic kapatmam demis bunu duyan kayinvalide ne yapsa begenirsin sacini camasir suyuyla yikamis dokulsun diye dusun o derece gur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…