- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.521
Ay inanmıyorum ya kusura bakmada senin kaynana uçmuş ay o saç bende olacaktııMasallah valla ne diyeyim
Bak ben sana bise anlatayim kayinvalidem 70li yaslarda (tam yasini kimse bilmiyor) bir sAc var kadinda nasil gur nasil anlatamam
Bi gun komsusu ayy meliha ne guzel saclarin var ne kadar gur yerinde olsam hic kapatmam demis bunu duyan kayinvalide ne yapsa begenirsin sacini camasir suyuyla yikamis dokulsun diyedusun o derece gur
He zıkkım yesinler cıbıldak cıbıldak geziyorlarBenimkiler yetiyor bana canım sağol
Yok kız bütün gün hindistan cevizi ve balık yiyorlar :)
Selam canım araban yenimi hayırlı olsun konudan pek haberdar değilim deKızlar selam çok yorgunum ama araba işini hallettik artık benimde ayaklarım yerden kesildi sizde ne çok kaynatmışsınız kaşlar yapılmış kuaföre gidilmiş
Dün gece yazmıştım canım 2. El otomotik vites kullanmayı pişireyim diye işte.sağol canımSelam canım araban yenimi hayırlı olsun konudan pek haberdar değilim de
He zıkkım yesinler cıbıldak cıbıldak geziyorlar
Sende mi Mavişim bende aşırı gıcık oluyorum ya zaplarken bile tahammülüm yokÇok severim başladı şuan izliyorum
Yarışları çok güzelde hepsi çıplak ya utanıyom izlemeyeÇok severim başladı şuan izliyorum
bu nasıl bir oruç ben hakikaten anlamadım.resmen kendine işkence ediyorsun. Dinde böyle bir şey yok bilesinBende menümü yazayım
Sahur ; hiç bişey
Iftar 1 bardak su
Yarın saat 7 ye kadar bişey yenmeyecek
hadi bakalım bizde bekliyoruz mefkuremBende şimdi kuafördeyim saçım boyandı bekliyorum
Bakalım nasıl bişey çıkacak
ido nun kaşları gibimi kızValla malesef bende Kaş bolbağışlayabilirim o derece
Hayirli ugurlu olsun canim allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsinKızlar selam çok yorgunum ama araba işini hallettik artık benimde ayaklarım yerden kesildi sizde ne çok kaynatmışsınız kaşlar yapılmış kuaföre gidilmiş
Bu oruç meselesine bende katılmadan geçemicem orucun anlamı bu değil bu işkenceye girer bencebu nasıl bir oruç ben hakikaten anlamadım.resmen kendine işkence ediyorsun. Dinde böyle bir şey yok bilesin
hadi bakalım bizde bekliyoruz mefkurem
ido nun kaşları gibimi kız
Amin erencim inşallah Teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun canim allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
Nasil ayakta durdun canim iskence yapiyorsun kendineBende menümü yazayım
Sahur ; hiç bişey
Iftar 1 bardak su
Yarın saat 7 ye kadar bişey yenmeyecek
Eminim sana yakisir guzel kadinBende şimdi kuafördeyim saçım boyandı bekliyorum
Bakalım nasıl bişey çıkacak
Allah kabul etsinIyi gidiyo canım bugun yine oruçluyum
Nice 10 yillaraGünaydınnnn
Bugün benim evlilik yıldönümüm..
10. Yılımızı kutlayacağız. Eşim birsürü program yapmış, şimdi kahvaltıya gidiyormuşuz
Çok az yicem sözzz :)
Ama mesaj sayısı ve spor için garanti veremem bugün beni mazur görün.. Öptümmm
Tamam beril cuma sabahi erkenden tartilir bildirim yaparim .misafirlerim gidince daha cok katilacagim canimBana kalsa gitmeyin hic
Artik zorlaniyorsan cuma sonuca gore bakalim
Sende beste gibi cuma tartil o zaman ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?