Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

syescim kahvaltı felan yapmadınmı ? meyve yok su çok az spor yok beril görmesin

Spor yapamıyorum oğlumun hafta sonu doğumgünü partisi var dün 1 e kadar süslerle uğraştım meyve yiyecek vaktim yoktu hatta her yerim sıvı yapıştırıcı falan oldu, şirkette de meyve vermiyorlar menü neyse onu yiyoruz maalesef dün kahvaltı yapamadım hatta bugünde, yoğun çalışıyorum Ya açma yiyecektim ya da bi şey yemeyecektim ben 2. yi seçtim

E.i nin yulaf ezmesi mi.ros ve tan.aşlarda var canım turuncu sarı bi paket

Sağol canım inşallah haftaya daha güzel bi sonuç alırım senide çok tebrik ederim geçen haftanın acısı çıkmış

Aynen canım, teşekkürler.

Amin herkese en doğru zamanda inşallah.

Biliyorum canım bozmamaya çalış.
Kaçamaktan değil sonuçta.
Ah derinim mavim tatilden döndüm ben porsiyon ları kontrol etmek kolay olmadı üstüne bide regl oldum işte tüm umudum haftaya kaldı sende 98 i görmüşün hadi bakalım gram gram kurtuluyorsun canım

tamam canım ama suyu arttırman lazım su içmedikten sonra açlık yanına kar kalır kilo veremezsin en azından 3 litre yap suyu

tamam canım ama suyu arttırman lazım su içmedikten sonra açlık yanına kar kalır kilo veremezsin en azından 3 litre yap suyu
İşler yoğun olduğu için sırf lavaboya gitmeyeyim diye içmiyordum ama haklısın açlığım bi işe yaramayacak kilo vermeyeceğim bu arada aç hiç hissetmiyorum kendimi midem küçülüyor mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…