- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.721
sağolll canımmmRabbim bir daha yaşarmasın canım tekrardan çok geçmiş olsun
teşekkür ederim..amin insallajhhÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin
yaaaaaa ciddi misinnn offfffhazoscum tam deneme sürenin bitiminde gittin listeye girecek hafta yoktun o yüzden deneme sürecin bitmiş değil canım beril gelince yazar sana
syescim kahvaltı felan yapmadınmı ? meyve yok su çok az spor yok beril görmesin
E.i nin yulaf ezmesi mi.ros ve tan.aşlarda var canım turuncu sarı bi paketkızlar bişe sormak istiyorum
yulaf kepeği arıyorum ama bulamıyorum
yulaf kepeği karışımı diye bişe buldum ama galeta unu yulaf kepeği karışımı gibi bişe içeriğinde de açılayıcı bişe yazmıyordu
acaba o mudur yulaf kepeği değilse alanlar nerden aldınız
Sağol canım inşallah haftaya daha güzel bi sonuç alırım senide çok tebrik ederim geçen haftanın acısı çıkmışGeçmişi okudum
Bütün Kilo veren ve vermeye çalışan bütün takımdaşlarıma kocamaaaaan tebrikler
Kızlar tek tek alıntı yapamıyom beni kutlayan canlarımada teşekkür ederim
Beril senin tatlı cadının doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlara
Kitkurdum senin oğlununda yeni yaşı hayırlı olsun daha nice sağlıklı başarılı yıllar
Matildam bu tatili çok az bi artıyla atlatmış olman çok büyük başarı hiç üzülme ben eminim haftaya en az eksi 1
Hazal geçmiş olsun güzelim. Eğer zayıflamak istiyorsan dön aramıza tatlım
Rosem sana özel tebrik gelsin ne güzel 5 leri görmüşün
Allah izin verirse bende 2 hafta sonra 7 lere merhaba demek istiyorum
Yarın olsun hayrolsun. 2 tane mezunumuz olacak
Tebrikler Fıstık az olsun bizim olsun :)))
Canlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim sizlerede annelik mucizesini tattırsın inşaallah sizin de istediğiniz bir zamanda
Biliyorum da işte morel bozucu oluyo böyle
yulaf ezmesi değil tatlım ya, yulaf kepeği arıyorumE.i nin yulaf ezmesi mi.ros ve tan.aşlarda var canım turuncu sarı bi paket
Ah derinim mavim tatilden döndüm ben porsiyon ları kontrol etmek kolay olmadı üstüne bide regl oldum işte tüm umudum haftaya kaldı sende 98 i görmüşün hadi bakalım gram gram kurtuluyorsun canımAynen canım, teşekkürler.
Amin herkese en doğru zamanda inşallah.
Biliyorum canım bozmamaya çalış.
Kaçamaktan değil sonuçta.
Yulaf kepeği doğals.n markasının var yine aynı marketlerdeyulaf ezmesi değil tatlım ya, yulaf kepeği arıyorum
o daha sağlıklıymış
tamam canım ama suyu arttırman lazım su içmedikten sonra açlık yanına kar kalır kilo veremezsin en azından 3 litre yap suyuSpor yapamıyorum oğlumun hafta sonu doğumgünü partisi var dün 1 e kadar süslerle uğraştım meyve yiyecek vaktim yoktu hatta her yerim sıvı yapıştırıcı falan oldu, şirkette de meyve vermiyorlar menü neyse onu yiyoruz maalesef dün kahvaltı yapamadım hatta bugünde, yoğun çalışıyorumYa açma yiyecektim ya da bi şey yemeyecektim ben 2. yi seçtim
malesef canım benim bildiğim öyle ama yinede beril gelince yazar nasıl olacağınıyaaaaaa ciddi misinnn offfff(((
ahahha çok şifreli olmuş aaaaE.i nin yulaf ezmesi mi.ros ve tan.aşlarda var canım turuncu sarı bi paket
napalım canım ya ne gülüyon çaresiz yapıyoz :)))ahahha çok şifreli olmuş aaaa
evet bende gördüm yulaf kepeğini nasıl tüketiliyorki ohttp://www.sanalmarket.com.tr/mobile/android/home.do burdan bi bak rosem
İşler yoğun olduğu için sırf lavaboya gitmeyeyim diye içmiyordumtamam canım ama suyu arttırman lazım su içmedikten sonra açlık yanına kar kalır kilo veremezsin en azından 3 litre yap suyu
yapın yapın hoş duruyor :)))napalım canım ya ne gülüyon çaresiz yapıyoz :)))
öyle mi, sağol tatlım bizim evin ordaki gideyim o zaman ben bugün :)Yulaf kepeği doğals.n markasının var yine aynı marketlerde
teşekkür ederim kuzumhttp://www.sanalmarket.com.tr/mobile/android/home.do burdan bi bak rosem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?