Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vuuu 5 li rakamlara geçtin mi tebrik ederimmmmm

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim ele ayağa düşürmesin şifa versin inşallahhh
evet canım şükürler olsun ucundan da olsam gördüm
ayyyy sabahki sevincimi görme sanki hedefime ulaşmış gibi mutluydum, ayaklarım totoma değiyodu desem yeridir

İşler yoğun olduğu için sırf lavaboya gitmeyeyim diye içmiyordum ama haklısın açlığım bi işe yaramayacak kilo vermeyeceğim bu arada aç hiç hissetmiyorum kendimi midem küçülüyor mu ne
yoğunluktandır o iştah kesilmesi :)) e tabi bir süre dikkat edince oluyor öyle bendede oldu eskiden yediğim porsiyonların yiyeceklerin yarısını yesem şişiyorum

Selam kızlar Nasılsıniz benim kafa cok fena.. başağrısı ders ders dera off. . Dua edinde emeklerimin karşılığını aliyim nolur
Takyoncum inşallah o bi kac gun bile gecmene yetecek puan aldırır sana canım. . Benim ders sayim fazla o yüzden esitiz say.. once başlamış olsam nolacak .. cogunu heri unutmuşum tekrara basladim ama karışıyor çoğu. . Vokta zor dersler. . Avrupa birliğinden giriom siyasetten çıkıom. . Valla bijyimya az kaldı inşallah

Menüm canlarim..

5:40
Yarım kase kiraz minicik bir şeftali

8:30
Yarım kase kiraz

11:30
2 tane Erikli probiyotik yoğurt ivine keten tohumu ve yulaf kepegi attim
3 kaşık etli mantar sote salata

Ara bir avuc leblebi ve badem karışımı

15:00
2 tane öğlen ki yogurdun aynısı 5 zeytin. .
Bu öğün sondu.. aciktikca salatalık yiyecem

Su 3 lt karbonatli
Spor yok
Bitki cayinddanda ictim hoppiidicij canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…