- 31 Ekim 2013
- 21.645
- 72.802
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.741
evet canım şükürler olsun ucundan da olsam gördümVuuu 5 li rakamlara geçtin mi tebrik ederimmmmm
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim ele ayağa düşürmesin şifa versin inşallahhh
Senin için şifreliyorum canım y.ğurda karıştır l.ra karıştır ye :))evet bende gördüm yulaf kepeğini nasıl tüketiliyorki o
yoğunluktandır o iştah kesilmesi :)) e tabi bir süre dikkat edince oluyor öyle bendede oldu eskiden yediğim porsiyonların yiyeceklerin yarısını yesem şişiyorumİşler yoğun olduğu için sırf lavaboya gitmeyeyim diye içmiyordumama haklısın açlığım bi işe yaramayacak kilo vermeyeceğim bu arada aç hiç hissetmiyorum kendimi midem küçülüyor mu ne
Görmüş kadar oldum ben de öyleydim çünküevet canım şükürler olsun ucundan da olsam gördüm
ayyyy sabahki sevincimi görme sanki hedefime ulaşmış gibi mutluydum, ayaklarım totoma değiyodu desem yeridir
hahaha kız yoğurdu anladımda öbürü ney anlamadım :))Senin için şifreliyorum canım y.ğurda karıştır l.ra karıştır ye :))
Hep yoğun olasım varyoğunluktandır o iştah kesilmesi :)) e tabi bir süre dikkat edince oluyor öyle bendede oldu eskiden yediğim porsiyonların yiyeceklerin yarısını yesem şişiyorum
Car.faur da da varmış ben tan.aştan almıştım bi bak canımöyle mi, sağol tatlım bizim evin ordaki gideyim o zaman ben bugün :)
Yaa bilemedin mi " lora" karıştır ye canım bağırsakları çalıştıyorhahaha kız yoğurdu anladımda öbürü ney anlamadım :))
lor annem o lorhahaha kız yoğurdu anladımda öbürü ney anlamadım :))
ayyy aynen bi gaz geldi ki 59.8i görünce sanki yarın 58e düşüverecek gibi hissediyorum kendimiGörmüş kadar oldum ben de öyleydim çünküşimdi 58 olmak için can atıyorum
tamam kuzum ben mig.tan bakabilirim en yakın o var diğerleri hiç yok etrafımdaCar.faur da da varmış ben tan.aştan almıştım bi bak canım
Hedef 5 li rakamlar ya ondandırayyy aynen bi gaz geldi ki 59.8i görünce sanki yarın 58e düşüverecek gibi hissediyorum kendimi
Aaaa bak Rozem bilmiş bak sen bu şifre işlerinden anlıyorsun ya canımlor annem o lor
Mi.ros ta da olu hele büyükse kesin vardır 5 lira civarı bişey olacaktamam kuzum ben mig.tan bakabilirim en yakın o var diğerleri hiç yok etrafımda
Ya o bende de oluyor da düşerken öyle olmuyo 65 hayali kurar oldum ben bakalım haftaya ucundan bari görsemHedef 5 li rakamlar ya ondandır
yok kız, yavruşuma yediriyorum da lor, evimizin ihtiyaç malzemesi haline geldi o yüzden sürekli aklımda olan bişe ordan hemen tanıdımAaaa bak Rozem bilmiş bak sen bu şifre işlerinden anlıyorsun ya canım
Hedefe yaklaştıkça kilo daha geç veriliyor, ucundan da olsa görürsün benceYa o bende de oluyor da düşerken öyle olmuyo 65 hayali kurar oldum ben bakalım haftaya ucundan bari görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?