Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bestecim sen elinden geleni yapıyorsun hem açlık la savaşıyor hemde derslerle boğuşuyorsun ben eminim sen bu işi başarcaksın kendine güven telaş yapma allah yardımcın olsun dualarım seninle bilesin

Evet doğru da benim hedefe daha 10 kilo var ama bu hafta daha bi asılcam hazirana az kaldı
Evet bi süre belirlersen daha bi azimli oluyorsun ben oğlum yaşına girince eski kiloma döneceğim diye taktım başaramadım ama en azından 5 li rakamları gördüm tamm 4 kilom var vermem gereken

bu arada kayınpederimin öksürüğü de var demiştim ya burda götüremedik dr a..gıcık var boğazımda diyordu meğer zatürreymiş off=(

Evet bi süre belirlersen daha bi azimli oluyorsun ben oğlum yaşına girince eski kiloma döneceğim diye taktım başaramadım ama en azından 5 li rakamları gördüm tamm 4 kilom var vermem gereken
Güdülenmek önemli bende eylülde 10. Evlilik yıldönümümüz var o zamana kadar 55 altına düşsem diyorum

bu arada kayınpederimin öksürüğü de var demiştim ya burda götüremedik dr a..gıcık var boğazımda diyordu meğer zatürreymiş off=(
Ya geçmiş olsun canım geçen yaz bende olmuştum zor hastalık ama çaresi var be gülüm üzülme iğne antibiyotik hallederiz yani allah dermansız dert vermesin acil şifalar diliyorum

Hoppidi caydan baska icecek neki ben tanimiom :))) süt nescafe mi dion... yok yok ayran dion ayran. .. ayran icmedim caydi canim o :))))))

Matilda allah razı olsun canim benim sağolasın

Kilo verwn güzeller hepinizi tebrik ederim. .

Erenece bana yetistin madallah sana beraber mezun oluyoz ne güzel :)))

Rose 5 sana çok yakışmı ,) Tebrikler diyet ikizimmmm :))
Dogas.n ınkini alıyorum ben on tl civarı cok memnunun Mi.ros tan aldim canım

Berilce Kitkurdu yavrularinizin her doğum günü bir öncekinden daha huzurlu sene getirsin inşallah

Yazacağım bi kac şey daha vadi ama unuttum sanırsam :)))

Derssizliğinizin kıymetini bilin ne kadar rahatsiniz ohhhh der ve kacarim öpüyorum sizleri :))

Sağol kuzuşum diyet ikizim benim, Allah sana da zihin açıklığı versin, kolaylıklar :)

Hazalcim allah şifa versin. . Gençler hep hastaki onlar iyiler bile bize göre. .

Rosecim Sağol canımcımm

bestecim ben 4 dersten gireceğim ama kaldığım dersler bunlar o yüzden sayısı az ah arapçayı yine atacam kafadan ya tutarsa hesabı

kızlar bişey soracağım bu zatürre bulaşir mı yaaa kızım 4 oğlan 52 günlük şimdi tırstım ya bulaştıysa diye 10 gundur beraberdik sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…