- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.961
Ben işteyim tatlım şimdi yattığım yerden bakıyomBeste ve takyon sınavda başarılar su gibi gelsin geçsin inşallah canlarım
sende mi ayaktasın abla ben uyucam fena oldum artık
Çocuk Yap şekerim boş vakti mumla ararsın
hiç tavsiye etmiyorum maviş eğer evine yardımcı tutabilirsen yemeğini temizliğini ütünü vs. yaparsa o zaman süper çalış tabi diğer türlü bulaşma derim :)
Bende iş arıyorum,hatta bir iki görüşme yaptım olacak gibi gözüküyor.. inşallah Allah senin de gönlüne göre verirOoo iş bulayım da kimse beni evde tutamaz
Hepsinin altından kalkarım okurken kalktığım gibi
Basarilar canim insallah sinavin guzel gecer 2.mezuniyetini de kutlariz buradaGünaydınnnnnn .. bugün hepimize huzur versin mutluluk versin inşallah. . Ne duyarsak bugün hepsi güzel olsun. . Ne yersek yag yaksin...
Matilda mefkurem canlar allah razı olsun. . İnşallah basaririz bugün ki sınavı. . Karıştırdıkca kendimden umudum kesilmiyo degil ama allah büyük bakalım
Kaçtım derse. . Öğleden sonra 2 de basliyo sınav.. ina göre dualar bekkiyoz takyon ve ben canlarr
Basarilar canim insallah sinavin iyi gecer.iyilesmene de sevindimGunaydınnn,
Bugün çok iyi uyandımm.. Allah'ımm binlerce şükürr :)
Herkese kucak kucak teşekkürederim. Okudukça moralim düzeldi.
Dün tabi hastalık sebebiyle çok bişey yiyemedim,
Sabah 1/2 domates 2 ısırık ekmek
Öğlen 2 kaşık yoğurt 2 ısırık ekmek
Akşam 1/2 kase tarhana çorbası ve 2 haşlanmış patates
3 litre su içmişimdir
Bugün benimde sınavım var, öğleden sonra.. Kitabın kapağını bile açmadım. İlk sınavdan yüksek aldım diye ilgilenemedim, hayırlısı artık..
Sınava girecek herkese başarılar dilerimm.
Herkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
Bugün cıslı bir gün oldu malumunuz. . Iİlk gün die bi ödül istedim kendime ara ara böyle ödüllerim olacak. Ama size yazmak nasıl bişey bu bi tuhaf olacak. . Cani ceken olur die icimde rahatsiz ya hayırlısı. . Mezunun menüsü nasil olacak bakalim ileri haftalarda görecez :))
Sabah:1 yemek kaşığı fındık ezmesi bir dikim ekmek
Ara: 1tatli kaşığı fındık ezmesi
Öğle salata iki kase kırmızı mercimek çorbası ayran
Ara: 1, 5 dilim pasta
Aksam yok
Acikirsam salatalik yerim belkide salata
Su: 2, 5 lt
Spor yok
Erken yedim 21:30 son yemek saatim. . En vok Ozledigim iki seyden biriydi bugunkiler.. digerini haftaya sakliom..
Huu Huuu
9. Takım daha sonuçlar açıklanmasada
Birinciliğimiz hayırlı olsun
Aynı zamanda dün itibariyle 30.8 kiloyu geride bırakmış oluyorum
1.ocak 113.5
Dün 82.7
Bugünleri bana gösterdiği için Allahıma binlerce şükrediyorum,O günleri tekrar göstermesin. Amiİiiiiiin.
Bende iş arıyorum,hatta bir iki görüşme yaptım olacak gibi gözüküyor.. inşallah Allah senin de gönlüne göre verir
Günaydın KaptanımBeste
Takıs
Özlem başarılar kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?