- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.981
Ozlemın eskı nıccınde vardı ya denız karıştırdım ben sanırımGünaydın Kaptanım
Beril, denizin adımı özlem
Yoksa sen karıştırdınmı
Huu Huuu
9. Takım daha sonuçlar açıklanmasada
Birinciliğimiz hayırlı olsun
Aynı zamanda dün itibariyle 30.8 kiloyu geride bırakmış oluyorum
1.ocak 113.5
Dün 82.7
Bugünleri bana gösterdiği için Allahıma binlerce şükrediyorum,O günleri tekrar göstermesin. Amiİiiiiiin.
teşekkür ederim özlemcim inşaAllah son olacak bu sınav :) hangi okuldasın keşke deseydin oraya gelirdim sınava girmeye yol parası mühim değil arada kopya verirdinArkadaşlar hepinize selamlar
Iki gündür pek giremiyorum girmsemde okuyup kaçıyorum cevap yazamıyorum. İşler çok yoğunlaştı. Malum son Sınavlar, notlar vs derken hiç vaktim kalmadı. Haftasonu da Açıköğretim sınavları var. Akşama kadar Sürer.
Yarın akşam da günümüz var. Gitmemeyi düşünüyorum. Tatlılar, börekler havada uçuşacak. O yüzden becerebilirsem gitmeyeceğim.
Menüm gelsin ben kaçayım
Sabah iki dilim kızarmış ekmek, peynir, Çay
Öğle yok
Akşam ekmeksiz döner 100 gr, acı biber turşusu, salata
Ara ice tea light
Su çok az oldu ama iki litreye tamamlamaya çalışacağım
Spor 80-90 dak yürüyüş Hafta sonu sınava girecek arkadaşlarınla başarılar diliyorum. Beste ve Gülsüm .
Epinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum
Iyi geceler gacılar
Ankara'dateşekkür ederim özlemcim inşaAllah son olacak bu sınav :) hangi okuldasın keşke deseydin oraya gelirdim sınava girmeye yol parası mühim değil arada kopya verirdin
Teşekkür ederim ablacım izin almak zor oluyor artık işyerinden bitsinde bende rahatlayım hem maddi hem manevi olarak :))1.olan 9. Takımın fıstıkları
Kızlar bırakın birazda başkaları olsun
Ne bu böyle her hafta, her hafta
Beste ve Gülsüm
Bütün kalbimle başarılar güzellerim
Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı versin inşallah
Şu sınavları halledin gelin
teşekkür ederim matildacım bu kadar kişinin duasıyla gidiyoruz başarılı olacağız inşaAllah inanıyorumBeste ve takyon sınavda başarılar su gibi gelsin geçsin inşallah canlarım
sende mi ayaktasın abla ben uyucam fena oldum artık
günaydın bestecim panik yok dualarımızı edip girecez sınava elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağız bu sefer bitecek inşaAllahGünaydınnnnnn .. bugün hepimize huzur versin mutluluk versin inşallah. . Ne duyarsak bugün hepsi güzel olsun. . Ne yersek yag yaksin...
Matilda mefkurem canlar allah razı olsun. . İnşallah basaririz bugün ki sınavı. . Karıştırdıkca kendimden umudum kesilmiyo degil ama allah büyük bakalım
Kaçtım derse. . Öğleden sonra 2 de basliyo sınav.. ina göre dualar bekkiyoz takyon ve ben canlarr
ben kalkamıyorum valla canım zor geliyor bana evimi özlüyorum :))Ooo iş bulayım da kimse beni evde tutamaz
Hepsinin altından kalkarım okurken kalktığım gibi
teşekkür ederiz mavişşBu arada sınava girecek arkadaşlar varmış alıntılamamışım.
Hepinize başarılar diliyorum kızlar.
Teşekkür ederim tatlımdatebrik ederim zuhal ablacım
Aminn erencim teşekkür ederi,mUykudan uyanmis olan fistiklar hepinize gunaydinlarrr bugun sinava girecek olanlara allah kolaylik versin dualarimiz sizin ile kizlar
Aminnnn inşaallah çok teşekkür ederim bu kadar dua maşaAllah kız türkiye birincisi bilem olabiliriz :)))Besteeeeeee
takitoooooo
denizgunesromaaaaaaa
Başarılar dilerim bayanlar.allah yardımcınız olsun. Bildiklerinizi hatırlatsın, attıklarınızı tuttursun
teşekkür ederim kaptancımmmBeste
Takıs
Özlem başarılar kuzular
biletlerde ucuzlamıştı halbuki ne güzel olurdu :)))Ankara'da
Aman kuzum siz bi sınavları geçindeAminnnn inşaallah çok teşekkür ederim bu kadar dua maşaAllah kız türkiye birincisi bilem olabiliriz :)))
çalışıyorum abla saat 2 de sınav 1,5 gibi çıkarım çaktırmadan geçmiş dönem sorularına felan bakıyorum işteTeşekkür ederim tatlımda
Sen burda ne arıyon kız
İştemisin yoksa sınav ne zaman
benim sınavlar bitmiyorki abla bu bitecek bundan sonra kpss var dgs var iki yıl daha ilahiyat olacak sonra formasyon var ohooo :)))Aman kuzum siz bi sınavları geçinde
Varsın burda birinci olun
Kız okurken ben yoruldumbenim sınavlar bitmiyorki abla bu bitecek bundan sonra kpss var dgs var iki yıl daha ilahiyat olacak sonra formasyon var ohooo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?