- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.001
Hadi cnm hayırlı haberlerinizi bekliyoz inşallahGünaydınnnn cümleten hayırlı günler
geçmişi okumaktan günaydın diyemedim malum sınav var çıkıyorum ben çıkmış sorulara felan bakayım sınav çıkışı görüşürüzz
ben kalkamıyorum valla canım zor geliyor bana evimi özlüyorum :))
Hayallere kavuşmak kolay olmuyor işte malesef :))Kız okurken ben yoruldum
Yeterin artıkkkk
çalışmıyorken öyle oluyor mavişim bende öyleydim ama çalışınca anladım evin kıymetiniEvimde özleyecek bir şey de bulamıyorum ki ben.
Beste Gülsüm deniz
Şimdi sınavdasınız kızlar
Allah yardımcınız olsun
Hep bildiklerinizden çıksın
Hopişin dediği gibi attıklarınızda tutsun
Çıktınmı cnm hadi geçmiş olsunböyle sistemi varya Allah bildiği gibi yapsın ya güya dinle alakalı okuduğum bölüm dinin emrettiklerini kendileri uygulamıyor bi kere Alfabeyi öğretip çarpım tablosunu soruyorlar resmen 2 deersten girmiştim bugün biri güzel geçti diğerini attım resmen tutarsa bakalım inşaallah
Evet abla hayırlısı bakalım bu kötü olan dersten vizelerdede 45 almıştım 45 ten aşağı alırsam bu sefer yine kalıyorum inşaallah en az 45 gelirde sıyrılırım :)Çıktınmı cnm hadi geçmiş olsun
Sen elinden geleni yaptın hayırlısı olsun
Inşallah tatlım geçersinEvet abla hayırlısı bakalım bu kötü olan dersten vizelerdede 45 almıştım 45 ten aşağı alırsam bu sefer yine kalıyorum inşaallah en az 45 gelirde sıyrılırım :)
20 güne kadar açıklanır herhalde yada 1 ay sonra inşaAllah ablacım ya sınavdan sonra kağıdı iyce okuyup üfledim attıklaırm tutsun diye üfürükçü oldumInşallah tatlım geçersin
Sonuçlar ne zaman belli oluyor
Basarilar canim insallah sinavin iyi gecer.iyilesmene de sevindim
Bu arada sınava girecek arkadaşlar varmış alıntılamamışım.
Hepinize başarılar diliyorum kızlar.
Besteeeeeee
takitoooooo
denizgunesromaaaaaaa
Başarılar dilerim bayanlar.allah yardımcınız olsun. Bildiklerinizi hatırlatsın, attıklarınızı tuttursun
Ozlemın eskı nıccınde vardı ya denız karıştırdım ben sanırım
Denız kuzum başarılar
Beste Gülsüm deniz
Şimdi sınavdasınız kızlar
Allah yardımcınız olsun
Hep bildiklerinizden çıksın
Hopişin dediği gibi attıklarınızda tutsun
Sağol abla biliyorum tabi sizin bu desteğiniz sayesinde düşsekte kalkıyoruz yola devam ediyoruz takım ruhu sayesinde oluyor bu başarıTatlım biz bir takımız, bütünüz bunu unutma.
Hepimiz yaşıyabiliriz bunu
Bu hafta vücudunu dinlendirdin say eminim haftaya daha iyi olacak
çalışmıyorken öyle oluyor mavişim bende öyleydim ama çalışınca anladım evin kıymetini
sen benim mönülere bak şekerim.bu takım aç gezerBugünkü sınavlar bittiiiii.. Güzel attım
Hemen yediklerimi yazayım
Sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates biber
Öğlen
1 kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara
5 erik
Akşam
Ya balık salata , ya da köfte salata
Bu arada bişi dicemm, ben yediklerime bakıyorum, sonra sizinkilere bakıyorum moralim bozuluyo, çok çok az yemiyomusunuz, ya da ben mi çok yiyorum..
Takito ne oldu? Niye atarlandın bacım??böyle sistemi varya Allah bildiği gibi yapsın ya güya dinle alakalı okuduğum bölüm dinin emrettiklerini kendileri uygulamıyor bi kere Alfabeyi öğretip çarpım tablosunu soruyorlar resmen 2 deersten girmiştim bugün biri güzel geçti diğerini attım resmen tutarsa bakalım inşaallah
Hadi inşallah bakalımEvet abla hayırlısı bakalım bu kötü olan dersten vizelerdede 45 almıştım 45 ten aşağı alırsam bu sefer yine kalıyorum inşaallah en az 45 gelirde sıyrılırım :)
aaaa20 güne kadar açıklanır herhalde yada 1 ay sonra inşaAllah ablacım ya sınavdan sonra kağıdı iyce okuyup üfledim attıklaırm tutsun diye üfürükçü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?