- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.021
nekadar karpuz ne kadar peynir güzelim bi deyiverBugünkü mönüm bayanlar:
Sabah11: domates,salatalik,peynir,zeytin,bir çay kaşığı reçel, bir dilim ekmekten tost
Ara:yok
Öğle16:
Zeytinyağlı fasulye, yoğurt,bir dilim ekmek
Ara:yok
Akşam: karpuz, peynir
Su: iki litre
spor: yok
165 gr. Karpuz, 30 gr. Peynirnekadar karpuz ne kadar peynir güzelim bi deyiver
Ohhh sefan olsun zuhalimBen geldimmmmm kızlar
Öğleden sonra mutfak için alışverişe çıktım
Bide çarşıya uğradım dedim
Kendime hem bişeyler almak istiyorum hemde beden belirsiz olunca bişey alamıyorum
Yinede bi siyah elbise aldım en azından bu sene giyerim 42 beden hemen hemen oldu arkası biraz zor kapanıyor ama 2-3 Kilo daha gittimi rahat kapanır
Bide tayta benzer pantolon aldım. Onlar zaten dar oluyor bi süre giyebilirim
Haftaya artık dolabımı boşaltıcam
Bol gelen, beğenmediğim ne varsa atacam
Sıkıyönetimi boğaza yapıyoruz bebisim, sen olayı yanlış anlamîşsinHani sıkıyönetim vardı nerde bu millet nerde bu devlet bende kaçıyom madem bi film keyfi yapayım bu gece
Geçmiş olsun Bestem darısı yarına inş.Selam Olsun en güzel grubun güzelleri :))
Ne kadar çok dua ve iyi dilekte bukunmussunuz ayy allah razı olsun hepinizden.. sizi böyle invevik incecik sağlıklı hatunlar etsin :)
Benim bugün ki sınavım çok güzel geçti. . Iji dersten girdim. . Yarinda dört dersten girecem. . Yarinki korkutuyor illaki ama şimdi rahatladım. . 9. Takım bi dua eder hooppp beste mezunnn :))) sağolun hepiniz ..
Diğer kızlar attik dionuz ama belli mi olur belkide tutar hiiicc morel bozmayin olanda oldu aryik.. yarına hazır olalım. . Ortalamadan bari yirtalim bu işi :)))
Ben derse kaçar grşrz
Biraz daha sabredelim bernamOhhh sefan olsun zuhalimsen almayacanda kim alacak al tabii. Bende o günlerin hasretiyle yemiyorum zaten. Özellikle kendime birsey almıyorum ki daha küçülüp keyfini çıkara çıkara alışveriş yapayım.ama en az on kilo var bu hayaller için.hatta onbeş
yaa bizim babamızla tutumlarımız çok farklı..yani ben kural koyucu babamız kural delici=) tutarsız davranıyoruz bu yüzden..kızım 4 yasında onunla başbaşayken benim her dediğimi yapar..ama baba varken bişey söyleleyim yapmaz babamla yapalım vs... babamız da çok şimartıyor kızını hiç kural koymuyor.bir de şimdi kardeşi olunca iyice zıvanadan çıktı..normalde uyumlu bir çocuktur ama bu aralar tam çıldırmış durumda..kardeş çok etkiledi huyu suyu değişti...bu çarpı olayı güzelmiş denerim ama babamız uyar mıı kii uymaz yine boşa giderbenim kızım çok tembel hazoscum 9 yaşında ama ben söylemezsem hayatta bir bardağı bile kaldırmaz etrafın dağınıklığı pisliği onu rahatsız etmez baktım işin içinden çıkamıyorum ödül sistemi kurdum bende mesela ben çalıştığım için hergün babaannesine bırakıyorum okula ordan gidip geliyor evde kalmayı çok istiyor ramazanda oruçta tutacakmış evde olmazk istiyor bende bir tablo hazırladım ona verdiğim görevlerden herhangi birini unutursa yapmazsa bir çarpı atıyorum tabloya daha sonra günlük durumuna göre çarpılardan birini siliyorum ödül amaçlı eğer ramazana girerken bir tane bile çarpı kalmazsa evde kalabileceksin dedim valla keşke önce yapsaydım sabahları ışık hızında kalkıp hazırlanıyor odasını yatağını topluyor kahvaltı sofrasını topluyor küçüklüğünden beri bu ödül sistemini kullanıyorum işe arıyor tavsiye ederim :)
hayırdır ya ne oldu? kayınpederimin rahazsızlıgı süresince giripokuyamadımgeçmişiKızlar bır uyarı yapmak ıstıyom dını Paylaşım yapmamaya dıkkat edelim
Görüş ayrılıkları olur bu normal
Ama kımse kımsenın soyledıgıne ınanmıyor dıye anlatıp tartışmak yerıne atarlı gıderlı takımdan syrılınıyor ve ben yara alıyorum
Ikı olay oldu ıkı atar ve ıkı gıderken yaralayan ıkı kişi oldu. Bır 3. Olmasın lütfen
Ebrar Takım'ı Bıraktı lıstede gordunuz sanırım
Teşekkürler canımBireysel derecelere giren erenece ve ebrarece size de ayrıca tebrikler kızlar.
Maşallah.
Hediyeyi aldık kabul ve teşekkür ettikBu haftakı bırıncılıgimiz erenle besteye mezunıyet hedıyesı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?