Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü mönüm bayanlar:

Sabah11: domates,salatalik,peynir,zeytin,bir çay kaşığı reçel, bir dilim ekmekten tost

Ara:yok

Öğle16:
Zeytinyağlı fasulye, yoğurt,bir dilim ekmek

Ara:yok

Akşam: karpuz, peynir

Su: iki litre
spor: yok

Ben geldimmmmm kızlar
Öğleden sonra mutfak için alışverişe çıktım
Bide çarşıya uğradım dedim
Kendime hem bişeyler almak istiyorum hemde beden belirsiz olunca bişey alamıyorum
Yinede bi siyah elbise aldım en azından bu sene giyerim 42 beden hemen hemen oldu arkası biraz zor kapanıyor ama 2-3 Kilo daha gittimi rahat kapanır
Bide tayta benzer pantolon aldım. Onlar zaten dar oluyor bi süre giyebilirim
Haftaya artık dolabımı boşaltıcam
Bol gelen, beğenmediğim ne varsa atacam

Ohhh sefan olsun zuhalimsen almayacanda kim alacak al tabii. Bende o günlerin hasretiyle yemiyorum zaten. Özellikle kendime birsey almıyorum ki daha küçülüp keyfini çıkara çıkara alışveriş yapayım.ama en az on kilo var bu hayaller için.hatta onbeş

Selam Olsun en güzel grubun güzelleri :))
Ne kadar çok dua ve iyi dilekte bukunmussunuz ayy allah razı olsun hepinizden.. sizi böyle invevik incecik sağlıklı hatunlar etsin :)

Benim bugün ki sınavım çok güzel geçti. . Iji dersten girdim. . Yarinda dört dersten girecem. . Yarinki korkutuyor illaki ama şimdi rahatladım. . 9. Takım bi dua eder hooppp beste mezunnn :))) sağolun hepiniz ..

Diğer kızlar attik dionuz ama belli mi olur belkide tutar hiiicc morel bozmayin olanda oldu aryik.. yarına hazır olalım. . Ortalamadan bari yirtalim bu işi :)))
Ben derse kaçar grşrz

Geçmiş olsun Bestem darısı yarına inş.
Yarında geçsin doya doya gel artık buraya iyice hasret giderelim

Biraz daha sabredelim bernam
Güzel günler bizi bekliyor inşallah
Bugün çarşıda bi tanıdığı gördüm
Ayy tanıyamadım seni, ne yaptın kendine, genç kız gibi olmuşun dedi
Biraz abartmış olsada hoşuma gitmedi değil
Saçlarda boyanınca biraz hoş oldum sayılır

yaa bizim babamızla tutumlarımız çok farklı..yani ben kural koyucu babamız kural delici=) tutarsız davranıyoruz bu yüzden..kızım 4 yasında onunla başbaşayken benim her dediğimi yapar..ama baba varken bişey söyleleyim yapmaz babamla yapalım vs... babamız da çok şimartıyor kızını hiç kural koymuyor.bir de şimdi kardeşi olunca iyice zıvanadan çıktı..normalde uyumlu bir çocuktur ama bu aralar tam çıldırmış durumda..kardeş çok etkiledi huyu suyu değişti...bu çarpı olayı güzelmiş denerim ama babamız uyar mıı kii uymaz yine boşa gider

hayırdır ya ne oldu? kayınpederimin rahazsızlıgı süresince giripokuyamadımgeçmişi

dünkü menüm
sabah
sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir

öğle 3 kaşık yulaf ezmesi ve süt

akşam
1 dilim ekmek
karışık ızgara tavuk et köfte (ne kadar bilmiyorum ama çok değil prtaya geliyor iki kişilik)
kola=(

bugün
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
2 zeytin
1 tatlı kaşiği reçel

ara
1 kayısı

akşam
3 tane mücver
yarım avuc kadar ızgara tavuk
domates

ara
1 dilim irmik tatlısı

yaa yarın kahvaltıya gideceğizzz en sevdiğim sey ohh açık büfe ekmek bir dilim yiyeceğim ama diğerleri için söz veremiyorum((((((((((((( kızın kresinin ayarladığı bi etkinlik..bakalım arkadaşlarıyla iletişimi nasıl kendi gözümüzle de görelim..hadi ben kaçar yarın görüşürüzzz..yarın sınavı olanlara da başarılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…